Comisarul-sef care s-a urcat la volan dupa 8 ore cu paharul in mana, filmat de reporterii ProTV

Ultima actualizare: 01-11-2012 17:57

Caz revoltator la Botosani: un comisar-sef din politie a zburat
prin trei localitati, conducand haotic si gata oricand sa provoace o tragedie.

Individul, care in mod normal ar trebui sa fie cel care apara si respecta primul legea, a fost filmat de o echipa ProTV la o petrecere unde s-au golit multe sticle de bautura.

Apoi, cu un tupeu fantastic, s-a urcat la volan si a pornit catre casa. Abia la intrarea in Botosani un echipaj i-a oprit cursa nebuna.

Colegii de la Rutiera au decoperit cu aceasta ocazie ca domnul comisar avea o alcoolemie de 0,94 la mie, in aerul respirat.

Comisarul-sef, devenit pericol public, are 50 de ani si lucreaza in politia rurala, avand in subordine posturi din cateva sate.

Petrecerea la care a fost surprins s-a incins undeva pe la ora patru, intr-un restaurant din Vorona.

Din inregistrare se vede cum politistul dansa cu paharul in mana, ciocnea de zor cu prietenii si pe masura ce trecea timpul, sticlele se goleau, iar atmosfera devenea una de mare chef.

La un moment dat, pe la ora 20:30, comisarul-sef a coborat la masina, ezitant, si s-a intors la amicii sai cu un bidon. Probabil cu bautura, de vreme ce a fost primit cu atata entuziasm.

Petrecerea s-a spart la 22:30, cand politistul a aparut mai putin sprinten decat prima oara, sprijinindu-se de perete, si a urcat apoi, nesigur, la volan.

A urmat marea aventura. Individul a intrat pe contrasens de mai multe ori, a taiat curbe si a apasat acceleratia nebuneste. Reporterul ProTV, aflat pe urmele lui, a sunat la 112 ca sa ceara ajutorul unui echipaj.

Cand a fost tras pe dreapta, dupa 30 de kilometri si cateva localitati strabatute in goana, comisarul-sef nu a recunoscut ca ar fi baut.

Proba cu etilotestul a fost greu de trecut.

Politistului i s-au luat apoi si probe de sange la spital, iar rezultatul este clar: 1, 85 la mie. Omul si-a dat demisia din functia de conducere, a ramas fara carnet si este cercetat penal.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO