Ce a apărut pe pagina de Facebook a MAI după prinderea recidivistului din Timiş

04-06-2019 08:12


lepa

MAI a publicat pe Facebook un mesaj despre prinderea recidivistului din Timiș care a ucis un poliţist cu două focuri de armă.

Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a ucis un polițist din Timiș, a fost prins în noaptea de luni spre marți. Bărbatul se ascunsese în casa bunicii unui prieten, iar în momentul în care a fost descoperit nu a opus rezistență.

"Prinderea lui nu poate șterge durerea imensă provocată de pierderea colegului nostru, Cristian Amăriei!", este mesajul publicat de MAI, pe Facebook, alături de poza făptaşului flancat de doi membri SIAS.

Unde se ascunsese bărbatul

Bărbatul se afla în localitatea Remetea Mare, în casa bunicii unui prieten, casă pe care anchetatorii o verificaseră luni şi unde au găsit urme suspecte de sânge.

Polițist ucis cu 2 focuri de armă

Ionel Marcel Lepa l-a împuşcat mortal duminică, în zona pieptului şi gâtului, pe poliţistul Cristian Amariei, în vârstă de 43 de ani, în timp ce acesta încerca să îl captureze.

Bărbatul era căutat după ce fusese condamnat pentru tâlhărie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO