Cauza morții lui Andrew Fletcher. Clăparul trupei Depeche Mode avea 60 de ani

Ultima actualizare: 27-05-2022 17:06
Andrew Fletcher
StirilePROTV

Andrew Fletcher, co-fondatorul formației Depeche Mode, a murit la vârsta de 60 de ani, iar din primele informații decesul a survenit din cauze naturale.

Fanii formației Depeche Mode sunt în doliu după ce clăparul Andrew Fletcher a murit pe 26 mai 2022.

Colegii acestuia de trupa au anunțat fanii despre deces printr-o postare pe contul lor oficial de Twitter. Între timp, un apropiat al trupei a dezvăluit că Andrew Fletcher a murit din cauze naturale, la el acasă în Marea Britanie. Persoana a făcut declarațiile sub anonimat, pentru că nu este autorizată să vorbească public.

Depeche Mode a vândut peste 100 milioane de albume la nivel internațional. Printre melodiile des fredenonate de fanii se numără “Personal Jesus” și “Just Can't Get Enough”.

În 2013 la un interviu "Fletch", a declarat că era „tipul înalt din fundal, fără de care această corporație internațională numită Depeche Mode nu ar funcționa niciodată”.

Cine a fost Andrew Fletcher

Andrew Fletcher s-a născut în 1961 la Nottingham și a fost căsătorit timp de aproape 40 de ani cu Grainee Mullan, iar în urma mariajului a rezultat doi copii, Megan și Joe Fletcher.

La sfărșitul anilor ’70, Andrew John Leonard Fletcher, s-a mutat la Basildon și împreună cu Martin Gore și Vince Clark au înfințat trupa Composition Of Sond. Odată cu recrutarea solistului Dave Gohan au schimbat numele trupei în “Depeche Mode”.

De ce a murit Andrew Fletcher

Potrivit AP News, un apropiat al trupei a dezvăluit că Andy „a murit joi din cauze naturale la el acasă”.

Din informațiile publice, muzicianul nu avea probleme grave de sănătate.

În luna aprilie, Fletcher a suferit o fractură la încheitura mâinii.

La doar o zi după decesul lui Andrew Fletcher, un alt artist legendar a decedat. Alan Wite, toboșarul trupei Yes, a murit la vârsta de 72 de ani. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO