Alexandra Stan si Marcel Prodan au ajuns din nou in sala de judecata. Ce spune cantareata despre relatia dintre ei

Ultima actualizare: 06-09-2015 07:18

Cantareata Alexandra Stan si Marcel Prodan, fostul ei manager pe care il acuza ca a batut-o, au ajuns din nou in sala de judecata.

Este a doua infatisare in procesul in care Prodan este invinuit pentru loviri si alte violente, iar joi sunt audiatii primii martori.

Joi, in fata jurnalistilor, Alexandra Stan a declarat ca isi doreste un proces corect, in timp ce Marcel Prodan a acuzat-o pe cantareata ca a mintit in fata instantei la prima infatisare din iunie, cand a declarat ca nu au avut o relatie sentimentala.

De altfel, aceeasi confuzie se naste si din declaratiilor martorilor care au fost audiati pana acum de judecator. Unul dintre ei a spus ca tot scandalul a pornit de la faptul ca Marcel Prodan era nemultumit de felul in care canta Alexandra Stan si a sustinut ca cei doi erau iubiti.

De cealalta parte, verisorul solistei a declarat in fata judecatorilor ca intre cei doi era o relatie strict profesionala si ca cearta a pornit de la faptul ca Alexandra Stan a mers la studio sa-si ceara banii pe concerte, fapt care l-ar fi suparat pe Prodan. Acelasi martor sustine ca producatorul ar fi lovit-o de mai multe ori pe cantareata. Procesul este in plina desfasurare la aceasta ora, dar cu siguranta nu vom avea o decizie astazi din partea judecatorului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO