Bunica Luizei: Dacă nu se întâmpla cu Alexandra, noi nu mai aflam nimic


Ultimul update: Vineri 02 August 2019 16:18
Data publicarii: Vineri 02 August 2019 15:47
Categorie: Stiri actuale

Bunica Luizei, adolescenta dispărută în luna aprilie în Caracal, a declarat că autoritățile nu au făcut niciun progres în ancheta privind dispariția tinerei: "Dacă nu era cu Alexandra, noi nu mai aflam nimic".

Elena Iordache, bunica Luizei Melencu, a mai declarat că nu și-a pierdut speranța că nepoata sa este în viață. 

"Nu știm nimic. Ce știți dumneavoastră știm și noi de la televizor. Am venit să aprindem o lumânare și am fost în oraș după cumpărături. Este în viață fata lui mamaie.

Nu cred ca vor găsi nimic. Luiza este în viață. Sufletul meu spune că este în viață".

De asemenea, femeia a mai declarat în fața presei că au angajat un avocat pentru că "nimeni nu îi băga în seamă" și că toate informațiile despre caz le-au aflat de la televizor.

"Am angajat un avocat pentru că suntem oameni de rând, nu ne-a băgat nimeni în seamă. Fata avea din iunie - iulie dosarul. Dacă nu se întâmpla cu Alexandra, noi de Luiza nu mai aflam nimic. În fieare zi se ducea mama ei la domnul Vasilescu (n.r. procurorul Liviu Vasilescu) să întrebe: "Nu e doamnă nicio pistă". Și iată că la Luiza în dosar e aceeași mașină, știau tot și nu au venit până în ziua de astăzi să ne spună și nouă. Noi ne-am dus pe la taximetriști cu poze.

Avem speranță multă și în presă și în avocat, în toți cei care ne-au ajutat."

Întrebată de jurnaliști dacă ia în calcul și ipoteza traficului de persoane, bunica Luizei a răspuns: "Luam în calcul tot, așa am auzit și noi la televizor." 

În ceea ce-l privește pe principalul suspect, Gheorghe Dincă, femeia spune că nu îl cunoștea și că nu auzise de el. De asemenea, bunica Luizei i-a transmis și un mesaj, la fel ca tatăl Alexandrei, cealaltă adolescentă dispărută tot în Caracal. 

"Să fie judecați, cum mi-au chinuit fetele și să fie judecați și omorâți, carne, carne tăiată din ei cum au făcut ei cu fetele noastre." 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

aCLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

INML: Oasele ridicate din casa lui Dincă aparţin unei fete de 15-17 ani
Declarația controversată despre Alexandra, care i-a adus demisia Ecaterinei Andronescu
Cercetări la locuința lui Gheorghe Dincă. Telefonul Alexandrei a fost găsit în parc
VIDEO PROTVPLUS.RO