Bătaie între 2 elevi de la un liceu din Gorj. Victima a fost lovită cu piciorul


Ultimul update: Vineri 20 Septembrie 2019 07:56
Data publicarii: Vineri 20 Septembrie 2019 07:38
Categorie: Stiri actuale

Este anchetă la un liceu din Gorj, după ce doi elevi s-au luat la bătaie. Întreaga scenă a fost filmată, iar apoi imaginile au ajuns în mediul online.

 

Conducerea şcolii a luat măsuri şi susţine că, de fapt, cel care ar fi provocat scandalul este chiar victima. Toţi cei implicaţi în altercaţie riscă acum exmatricularea sau scăderea mediei la purtare.

Scenele extrem de violente au fost filmate în liceul din oraşul Țicleni, în pauză dintre ore. Un adolescent este prăbuşit la pământ, moment în care un alt elev îl loveşte cu piciorul. Totul spre amuzamentul celor prezenţi.

Directorul şcolii: "Îl împinge, se împiedică, pe undeva pe aici şi cade, apoi îi dă cu piciorul, nu îi dă în față, îi dă în mână, Nu e chiar lovitură cu violenţă, dar merită pedepsiţi."

Imaginile postate pe reţelele sociale prezintă, de fapt, finalul încăierării. Conducerea şcolii susţine că întreg scandalul ar fi fost provocat de victimă.

Mihai Istrate, directorul liceului: "Am înţeles că şi-au pus piedică, unul celuilalt, a ripostat şi după ce şi-au adresat şi injurii s-a ajuns şi la conflict aşa cum se vede pe filmuleţ. Nu ne rămâne decât să luăm măsurile ce se impun şi să fie o învăţare de minte pentru ceilalţi colegi."

Cei implicaţi sunt elevi în clasa a 11-a şi au avut de dat explicaţii în fața conducerii şcolii. Un raport a ajuns şi pe masa Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.

Georgeta Popescu, purtător de cuvânt ISJ Gorj:
"Conducerea şcolii a aplicat legislaţia în vigoare, a analizat faptele comise şi a decis sancţionarea elevului care se face vinovat cu exmatricularea, iar a celorlalţi elevi implicaţi în incident cu scăderea mediei la purtare."

Poliţiştii au făcut şi ei verificări în acest caz, dar cum nimeni nu a depus plângere, nu a fost deschis un dosar penal.

Adolescentă arestată după ce ar fi amenințat că va împuşca ''400 de elevi pentru amuzament''
Incident la o școală din Gorj. O parte din tavan s-a prăbușit într-o clasă
VIDEO PROTVPLUS.RO