Bătaie între 2 eleve, în curtea unui liceu. De la ce a pornit conflictul. VIDEO

Ultima actualizare: 09-10-2019 22:10
bataie eleve
vremeanoua.ro

Imagini violente au fost surprinse în curtea unui liceu din Bârlad, unde două eleve s-au bătut din cauza curățeniei din internatul în care ambele locuiesc.

Martorii s-au grăbit să filmeze incidentul în loc să le despartă pe cele două.

VIDEO, AICI

Tinerele, eleve in clasa a X-a și a XI-a, s-au certat din cauza curățeniei din camera de internat. Conducerea liceului bârlădean a luat imediat măsuri, după ce le-a identificat pe elevele bătăușe, scrie Vremea Nouă.

„Am chemat diriginții, am sunat și Poliția de proximitate, elevele au fost trimise la psihologul școlii, unde timp de câteva ore au fost consiliate. Am stat și eu cu ele de vorba, la psiholog, încercăm să le prezentăm consecințele unor asemenea violențe, să nu se ajungă la alte lucruri mai grave.

Au fost convocați părinții, unul dintre ei a și venit, așteptăm pe celălalt părinte, ca să se ia măsuri și în familie referitor la comportamentul agresiv al elevelor. Pentru fapta lor vor fi sancționate cu scăderea notei la purtare, conform regulamentului școlii.

Cât privește elevii care au filmat și au distribuit pe rețele de socializare, au fost identificați, vor fi cercetați și sancționați cu scăderea notei la purtare. Voi lua toate măsurile ca asemenea incidete regretabile să nu se mai repete”, a spus prof. Gheorghe Pricop, directorul Liceului „Mihai Eminescu” din Bârlad.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO