Anchetă după moartea fotomodelului din Ploiești. De ce crede familia că a fost ucis


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 05 Noiembrie 2018 16:43
Categorie: Stiri actuale

Crimă, accident sau sinucidere? Este o întrebare la care poliţiştii din Prahova trebuie să găsească răspuns, după moartea, în condiţii suspecte, a unui tânăr de 24 de ani.

Bărbatul, care făcea parte dintr-o familie înstărită şi aparent ducea o viaţă lipsită de griji, ar fi fost găsit de iubita lui, acum o săptămână, spânzurat în casă. Familia lui însă refuză categoric să creadă că tânărul şi-a pus sigur capăt zilelor şi a avut suficiente argumente ca să-i convingă pe anchetatori să reia cercetările.

Constantin Toma, sau Coco, aşa cum îi spuneau apropiaţii, locuia într-un ansamblu rezidenţial de lângă Ploieşti şi era un fotomodel cunoscut. Mama lui, care este din Zambia, are afaceri înfloritoare şi îl susţinea financiar.

În urma cercetărilor făcute iniţial, anchetatorii au stabilit că tânărul s-ar fi certat cu iubita lui chiar în noaptea morţii. Fata a plecat din casă, dar s-a întors în scurt timp şi l-a găsit mort. Totul indică o sinucidere.

Sosită din Zambia, familia tânărului susţine că în casă există semne care arată că înainte de moarte bărbatul s-ar fi luptat cu cineva, mai ales că pe pereţi par să fie şi urme de sânge. Mama tânărului susţine că prietenii şi iubita lui o evită, ca şi cum ar avea ceva de ascuns.

Când bărbatul a fost găsit mort în casă, prietenii au presupus că depresia şi problemele financiare l-ar fi împins la sinucidere. Familia însă susţine cu tărie că nu poate fi de aşa ceva.

Rachela Toma, mama tânărului: ”Dacă fiul meu avea probleme, mi-ar fi spus. Obişnuiam să comunicăm în fiecare zi. În această casă am găsit urme de sânge, fiul meu avea o lovitură la cap, obrazul julit şi mult sânge pe tricou. Fiul meu a fost omorât, nu s-a spânzurat.”

Elena Toma, sora tânărului: ”Când avea nevoie de bani tot timpul trimiteam bani. El era viaţa mea. Am crescut cu el de când aveam 4 ani. Nu a avut depresie, e doar o minciună.”

Familia nu-i crede pe cei care spun că l-au găsit pe tânăr spânzurat.

Mama şi sora tânărului au cerut poliţiei să facă noi verificări.

Marian Popescu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova: ”S-a constituit o nouă echipă formată atât din cei care au dosarul de moarte suspecta în lucru, cât şi sprijiniţi de specialişti din cadrul serviciului de investigaţii crminale şi serviciului criminalistic în vederea reluării cercetării al faţa locului.” 

Trupul lui Constantin Toma este încă la Serviciul de medicină legală Prahova. Analizele histopatologice făcute de medicii legişti vor stabili cu exactitate dacă tânărul a consumat substanţe periculoase înainte de a muri.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Şeful OPC Constanța, în atenţia poliţiei. Copilul său dansează în maşina aflată în mișcare
VIDEO PROTVPLUS.RO