Adolescent de 16 ani, spulberat de tren în Iași. Cum s-a întâmplat tragedia

Ultima actualizare: 27-01-2020 17:42

Părinții unui adolescent din județul Iași trec prin momente cumplite, după ce singurul lor copil a fost spulberat de tren în circumstanțe încă neclare.

Băiatul în vârstă de 16 ani a pierit pe loc, spun medicii sosiți în ajutor. Ancheta poliției trebuie să lămurească acum dacă nenorocirea a fost un tragic accident sau dacă nu cumva victima ar fi vrut să-și ia viața.

Tragedia a avut loc lunila 8 dimineața pe calea ferată care străbate satul Luncași din comuna Hălăucești.

Mecanicul unui tren reginal care mergea către Pașcani a sunat la 112 și a anunțat că a lovit un băiat.

În câmp, la locul accindentului, au ajuns în cel mai scurt timp mai multe echipaje medicale, însă pentru adolescent nu se mai putea face nimic.

Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD: „A intervenit un echipaj SMURD și unul de la ambulanță, dar leziunile erau incompatibile cu viața și s-a declarat decesul”

Vecinii băiatului de 16 ani, elev la un liceu din Pașcani, spun că era un copil educat, care iubea școala și biserica și care s-a remarcat cu note mari la mai multe concursuri de religie.

Vecin: „Un băiat foarte cuminte. Alaltăieri lua apă de aici, mergea la Pașcani la școală. Vorbea cu toată lumea, la școală era bun, nu avea probleme. Ferească Dumnezeu de așa ceva, o tragedie mare, singurul copil, la liceu”

Vecin: „Prin sat nu l-am văzut, doar la biserică. Am înțeles că a luat locul 1 pe județ și 3 pe țară la religie. Să-l ierte Dumnezeu, dar mare păcat”

Vecină: „Un copilaș foarte cuminte, nu frecventa discoteca, mergea numai la școală. A primit și diplomă la Sfânta Biserică de la părinte.”

Ioana Bîlea, purtător de cuvânt IPJ Iași: „În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și s-a dispus necropsia, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații”

Familia îndoliată se pregătește acum de înmormântare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO