S-a urcat la volan si a gonit spre moarte, dupa o cearta cu iubita lui. Reactia rudelor tanarului de 22 de ani

Ultima actualizare: 08-09-2014 07:04

Un tanar de 22 de ani, din Bistrita, si-a pierdut viata joi noapte intr-un cumplit accident. A intrat cu masina intr-un pod, la scurt timp dupa o cearta cu iubita lui.

Baiatul tocmai se certase cu iubita lui in Gherla si s-a urcat la volan extrem de nervos. Tragedia s-a petrecut dupa numai 15 kilometri, iar rudele tanarului, venite la fata locului, au incercat sa urce cu forta in ambulanta in care medicii il resuscitau. Ca sa linisteasca spiritele, doctorii au cerut o escorta a politiei.

Desi, conform protocolului, victimele decedate sunt preluate de masinile legistilor, de data aceasta, speriati de reactia rudelor, medicii de pe ambulanta au decis sa duca ei trupul neinsufletit al tanarului in Cluj, la Institutul de Medicina Legala.

Tanarul era din localitatea Nimigea - Bistrita Nasaud, dar joi seara venise sa-si vada iubita care locuieste in Gherla. Inca nu se stie de ce s-au certat, insa baiatul a pierdut controlul volanului in localitatea Fundatura, iar masina s-a izbit puternic de un cap de pod. Dupa ce a fost descarcerat, medicii de pe salvare au incercat minute in sir sa il readuca la viata, insa, neputinciosi, au declarat decesul dupa aproximativ 10 minute.

"Am facut ceea ce s-a putut si mai mult am lasat sa faca salvarea. Respira si sufla, deci era constient", povesteste un martor.

"S-a auzit foarte tare. Era singur in masina. Dar mai era constient sau era constient vreo 10 minute, dupa aceea nu mai stiu", spune la randul ei o localnica.

Dupa cateva minute, medicii veniti cu ambulanta au fost nevoiti sa declare decesul tanarului de 22 de ani. Rudele lui i-au acuzat pe medici ca nu au facut tot posibilul sa-i salveze viata, in conditiile in care el mai respira cand a fost scos din masina. Mai multe echipe de la trupele speciale au supravegheat momentul in care trupul victimei a fost depus la Institutul de Medicina Legala.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO