Accident teribil în Vaslui. O mașină a fost izbită violent de un microbuz: un mort și 3 răniți

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

S-au derulat scene cutremurătoare pe o şosea din judeţul Vaslui. O femeie a murit şi alte 3 persoane au fost rănite, după ce maşina lor a fost izbită violent de un microbuz.

Zona a fost împânzită rapid de salvatori, care au lucrat contra-cronometru ca să elibereze cât mai repede victimele rămase captive în autoturism.

A fost o adevărată desfăşurare de forțe la locul accidentului, în localitatea Târzii din judeţul Vaslui. Automobilul în care se aflau victimele a fost izbit puternic de un microbuz condus de un bărbat de 50 de ani din Republica Moldova, care se îndrepta spre Bucureşti şi avea 10 pasageri în maşină.

Bărbatul le-a povestit poliţiştilor că a făcut o manevră pentru a evita un accident, dar dinamica a fost alta decât se aştepta.

"Conducătorul microbuzului a spus că a pătruns pe contrasens pentru ca în faţa lui a frânat brusc o maşină şi pentru a nu intra în coliziune cu aceasta a pătruns pe contrasens", a explicat Anca Luca, IPJ Vaslui.

Acolo, microbuzul a lovit autoturismul în care se aflau 4 persoane.

O femeie în vârstă de 79 de ani, pasageră în autoturism, nu a supravieţuit.

Cei 3 răniţi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Vaslui.

Atât şoferul microbuzului, cât şi pasagerii au scăpat teferi. Din cauza accidentului, traficul în zonă a fost blocat pentru aproximativ două ore.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO