Studenta, in moarte cerebrala dupa ce a fost lovita de un indicator doborat de un sofer neatent. Ultimul ei mesaj pe Facebook

Ultima actualizare: 03-01-2017 07:08

Destin amar pentru o tanara de 21 de ani din Vaslui, studenta la arte si design in Cluj, care venise acasa de sarbatori.

A fost lovita aseara de un indicator rutier, pus la pamant de o masina condusa de un sofer neatent. Fata isi plimba catelul pe trotuar cand s-a produs incidentul. Acum este in moarte cerebrala.

La iesirea dintr-un sens giratoriu soferul de 19 ani a facut o manevra brusca si nu a mai controlat masina. A daramat indicatorul de trecere pentru pietoni, iar o bucata de metal s-a prabusit chiar peste Gianina, o fata de 21 de ani care se plimba pe trotuar. Lovita in cap, victima a cazut secerata.

Politistii il cerceteaza penal pe soferul de 19 ani. Tanara a fost transportata la spital unde medicii o tin conectata la aparate. Tanara e studenta la arte si design in Cluj si venise acasa de sarbatori. Iesise pe-afara sa-si plimbe catelul. Inainte de cumplitul accident, spun, ravasiti de durere, prietenii ei, - a scris pe Facebook cateva randuri din poezia Decembre de George Bacovia:

"Eu nu ma mai duc azi acasa...
Potop e-napoi si nainte,
Te uita cum ninge decembre...
Nu rade... citeste nainte."

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO