Accident frontal pe DN 1, între un TIR și un microbuz. Sunt 2 morți și 7 răniți

01-08-2019 08:55


Accident frontal pe DN 1, între un TIR și un microbuz. Sunt 2 morți și 7 răniți

Două persoane au decedat şi alte şapte au fost rănite, joi dimineaţa, pe DN 1 Oradea-Huedin, în zona localităţii Uileacu de Criş, judeţul Bihor.

Accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism cu 9 locuri s-a angajat într-o depăşire şi a lovit frontal un autocamion.

Potrivit Centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române, circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 1, însă se desfăşoară dirijat, deviat pe rute ocolitoare, pe drumuri judeţene, între localităţile Tileagd şi Aleşd.

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1 Oradea-Huedin, în zona localităţii Uileacu de Criş, judeţul Bihor, un autoturism prevăzut cu 8+1 locuri s-a angajat într-o depăşire, intrând în impact frontal cu un autocamion. Coliziunea s-a soldat cu două persoane decedate şi alte şapte rănite. Circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 1, însă se desfăşoară dirijat, deviat pe rute ocolitoare, pe drumuri judeţene, între localităţile Tileagd şi Aleşd", a informat Centrul Infotrafic.

Aceeaşi sursă a anunţat că se intervine la faţa locului pentru acordarea îngrijirilor medicale şi cercetarea împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO