15 gaini moarte si o vita-de-vie distrusa complet. Bilantul unei demolari necontrolate la Arad

Ultima actualizare: 23-08-2013 07:01

Demolare necontrolata la Arad. Ca sa faca loc unui hipermarket, muncitorii au daramat cladirile vechi de pe un teren, dar bucati din zidarie au cazut in curtile vecine.

Nimeni nu a fost ranit, insa toata vita-de-vie a unui gospodar a fost pusa la pamant, iar altuia i-au murit 15 gaini prinse sub daramaturi.

Oamenii au tras o spaima cumplita, marti la pranz, cand au auzit zgomotul puternic si au vazut cum cad ziduri peste curtile lor.

Discutii intre proprietarii caselor si muncitorul de pe excavator :

- "Pai cum ai daramat? Aici trebuia manual daramat, de ce trebuie sa ii darami la om tot?", au spus proprietarii.

- "Ba trebuia, dar eu nu m-am dus catre zid si degeaba imi ziceti mie, daca seful mi-a zis "Du-te si demoleaza", s-a aparat muncitorul.

- "Daca seful zice "Du-te si da-i in cap", te duci?"

- "Nu.. "

Numai norocul a facut ca nimeni sa nu se afle in zona, pentru ca nu ar mai fi scapat cu viata. Dar bucatile de beton si caramizi au cazut peste un cotet de gaini.

"M-a sunat vecinul ca demoleaza hala, cand am venit, dezastru. Au fost peste 2 masini de caramida si rapid au dus totul. Asta se putea darama, dar manual", a spus unul dintre pagubiti.

Oamenii au chemat politia si sunt hotarati sa-l dea in judecata pe patronul firmei care s-a ocupat de demolarea cladirilor dezafectate. Acesta nu a putut fi contactat ca sa dea explicatii despre cele intamplate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO