(P) Policlinica Vista Vision Baia Mare - un nou standard în sfera serviciilor medicale de excepție

(P) Policlinica Vista Vision Baia Mare - un nou standard în sfera serviciilor medicale de excepție - 5

Cu un istoric de 15 ani în România, grupul italian Vista Vision deține 4 clinici de top în sfera oftalmologiei, în: Timișoara, Arad, Baia Mare și Deva, plus 2 optici medicale în: Lugoj și Seini.

Grupul marchează acum un moment aniversar, venind în întâmpinarea pacienților săi cu o paletă largă de servicii medicale, integrate cu profesionalism, grijă și responsabilitate într-o policlinică de înaltă performanță, la standarde europene, aici, în Baia Mare.

Policlinica Vista Vision Baia Mare vă așteptă cu noi specialități medicale, o echipă premium, formată atât din medici români, din Baia Mare, sau din alte centre importante din țară, cât și străini, echipamente de ultima generație și aceeași grijă deosebită pentru pacienți, așa cum deja v-a obișnuit.

În cadrul Policlinicii Vista Vision Baia Mare veți găsi următoarele specialități medicale: cardiologie, urologie, chirurgie generală, neurologie, diabet, nutriție și boli metabolice, psihiatrie, endocrinologie, gastroenterologie, dermatologie, chirurgie plastică și, desigur, oftalmologie.

De asemenea, veți regăsi în cadrul POLICLINICII VISTA VISION și specialități medicale în relație contractuală cu CASMM, astfel: urologie, diabet, nutriție și boli metabolice, chirurgie generală, gastroenterologie și oftalmologie, urmând ca numărul acestora să crească în viitorul apropiat. Astfel, pentru un consult la aceste specialități, pacienții vor avea nevoie doar de un bilet de trimitere și o programare.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

În plus, în următoarea perioadă, se va avea în vedere și deschiderea spitalizării de zi, pentru unele dintre aceste specialități.

<Pentru că pacienții clinicilor Vista Vision sunt tratați întotdeauna cu mare atenție, venim și cu un sprijin acum, la început de an, pentru evaluarea stării de sănătate.

Astfel, prin intermediul voucherelor cadou pe care le distribuim în această perioadă, vom oferi 200 de CONSULTAȚII GRATUITE *, în Policlinica Vista Vision Baia Mare, la una dintre următoarele specialități: Urologie, Gastroenterologie, Diabet, nutriție și boli metabolice și Chirurgie generală.

*consultul gratuit se acordă în perioada: 20 ian. - 10 feb. 2021, în baza unei programări prealabile>, informează dnul Sergiu Petric, project manager Vista Vision Baia Mare.

<Crezul echipei Vista Vision va fi întotdeauna acela că pacientul este pe primul loc și că echipa medicala este în sprijinul acestuia. Diagnosticul, tratamentul sau variantele terapeutice sunt expuse clar, pentru ca oricine să înțeleagă toate dimensiunile stării sale de sănătate, precum și soluțiile optime pentru remedierea situației. Credem în transparență și expunem întotdeauna, atât verbal, cât și în scris, toate detaliile de care pacientul are nevoie, pentru a lua cea mai bună decizie în ceea ce îl privește>, transmite dna Nicoleta Hîrșova, manager Vista Vision România.

In Italia - Vista Vision - deține 4 clinici dotate cu tehnologie de ultima generație, unde furnizează toate tipurile de servicii oftalmologice, în: Milano, Verona, Bari și Pisa. În acelaşi timp, colaborează cu peste 200 de medici oftalmologi de pe întreg teritoriul Italiei, în peste 30 de centre de colaborare.

Așadar, orice problemă medicală ați avea, echipa Policlinicii Vista Vision Baia Mare vă așteaptă la sediul aflat pe: Bdul Unirii, nr. 18.

Programările se fac la tel.: 0262 707 589 sau 0737 505 157.

https://www.vistavision.ro/policlinica-baia-mare/medici-policlinica/

https://www.vistavision.ro/

Cu prețuire, întotdeauna în sprijinul pacienților săi,
Echipa Policlinicii VISTA VISION Baia Mare

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.