(P) GOUI, UNIQ, FOREVER și NEVOX - branduri de gadget-uri și accesorii regăsite și în magazinele din România

22-02-2020 17:54


gsm

Pentru pasionații de gadget-uri și accesorii există mereu interesul de a căuta inovațiile din domeniu.

Ne fac viața mai ușoară, optimizează modul în care folosim smartphone-ul sau chiar au și contribuție în a ne menține viața activă, monitorizând efortul făcut. Numele mari de pe această nișă sunt căutate, din dorința de a găsi acele gadgeturi și accesorii premium.

Distribuitor exclusiv în România al brandurilor de gadget-uri și accesorii pentru telefoanele mobile GOUI, UNIQ, FOREVER și NEVOX, Gsmnet vine cu un portofoliu variat și vast. Răsfoim pagina lor oficială, https://www.gsmnet.ro/ în căutare de oferte de preț.

UNIQ

 

Acest brand pune mare accent pe simplitatea designului, pe stilul practic și compact al accesoriilor. Totuși nu sunt lipsite de stil. Produse sub acest brand, regăsite la Gsmnet, sunt de la huse la încărcătoare, cabluri și adaptoare printre altele.

Spre exemplu experiența încărcării smartphone-ului pare să fie o corvoadă, din cauza cablului. Așadar în varianta de la UNIQ descoperim un cablu fast charging, încorporat într-o carcasă portabilă. Este ideal pentru călătorii, purtat în siguranță și cu rol de protecție. Acesta pare să fie un simplu exemplu despre stilul acestui brand. Reținem: funcționalitate într-o îmbinare armonioasă cu eleganţa.

NEVOX

 

Despre acest brand de origine germană este posibil să fi auzit multă lume. Un design aparte, produse de calitate premium sunt definiția acestui brand. Pune mare accent pe materialele folosite: fibră 100% Carbon, Kevlar sau Vectran, sticlă NevoGlass din Japonia.

Despre NEVOX se poate spune că este în plină ascensiune. Cei mai mulți îl asociază cu protecția de înaltă clasă pe care o pot oferi smartphone-urilor. Așadar, accesoriile NEVOX și în mod special foliile de protecţie 3D pentru iPhone, cele Nano pentru deținătorii de Samsung le regăsim disponibile la gsmnet.ro. Au garanție de 3 luni și un super preț. Acestea le găsiți ușor aici: https://www.gsmnet.ro/nevox.

Goui

 

De data aceasta vorbim despre design modern, nonconformist, despre tehnologie de ultimă generație. Guoi este renumit pentru soluțiile pe care le oferă în ceea ce privește accesoriile portabile, pentru încărcare și nu numai - baterii externe, încărcătoare auto sau cele wireless etc.

Guoi pune un semn de egal între produsele sale și tehnologia de încărcare rapidă. Pentru doritori, Gsmnet are statut de unic distribuitor al acestui brand în România, așadar aici regăsim toată gama de produse.

FOREVER

 

 

Nu în cele din urmă, din vastul portofoliu al magazinului online gsment.ro regăsim și produse semnate FOREVER. Mini difuzoare bluetooth în forme jucăușe, accesorii auto sau diverse folii de protecție pot fi alegeri frecvente din rândul doritorilor. La un next level, pentru cei dispuși să investească inteligent în brățări fitness, Forever are variante accesibile. Cu o garanție de 12 luni și un super preț ce nu depășește 90 de lei, brățara Fitness Forever Smart SB-130 este cea care îi ajută pe utilizatori să fie organizați și activi, monitorizând activitatea fizică. Alte peste 1300 de produse Forever se regăsesc în cadrul acestui eshop.

Atunci când investim în astfel de accesorii, din pasiune, necesitate și în numele calității, GSMNET este soluția.

Sursa: StirilePROTV

Tags: gsm,

VIDEO PROTVPLUS.RO