Povestea trista a Cameliei, o fata de 23 de ani, diagnosticata cu leucemie acuta. Cum o poti ajuta

Ultima actualizare: 03-03-2013 04:54
Camelia Rusu

O viata normala se poate schimba intr-o lupta cu moartea contra-cronometru in doar cateva clipe. Din pacate, putini dintre noi isi permit financiar o asemenea lupta. Din fericire, din putin de la foarte multi se pot realiza lucruri uriase.

Va redam in cele ce urmeaza textul integral cu povestea Cameliei, o fata de 23 de ani ce traverseaza un moment cumplit.

"Ma numesc Camelia Rusu si am 23 de ani. Pana in mai 2012 am fost o fata normala. In urma aparitiei unor vanatai si a unor puncte rosii, numite purpura, am fost la doctor. Mi-a recomandat sa fac niste analize de sange, in urma carora am fost diagnosticata cu Leucemie Acuta Mieloblastica (LAM4). De atunci a inceput lupta. Am facut 5 cure cu citostatice pana in prezent. In ianuarie 2013 am fost in Italia pentru a mi se confirma daca am sau nu nevoie de transplant de maduva. Vestea a fost dramatica: singura mea sansa este TRANSPLANTUL. Costurile acestuia sunt cu mult peste posibilitatile noastre. Pentru a ma salva si a avea o viata normala am nevoie URGENTde ajutorul dumneavoastra!!
Multumesc din suflet pentru donatiile primite. Mai este mult pana la suma (estimata) de 150.000 EURO necesara transplantului, dar sunt increzatoare ca numai cu ajutorul dumneavoastra voi reusi.

Daca doriti sa ma ajutati o puteti face prin urmatoarea modalitate:

Transfer bancar in conturile:

Raiffeisen Bank -- LEI
RO98 RZBR 0000 0600 1284 0362
Titular: Rusu Vasile

Raiffeisen Bank -- EURO
RO53 RZBR 0000 0600 1497 2844
Titular: Rusu Vasile"

E momentul sa aratam inca o data ca adevaratul avantaj al internetului sta in puterea de a raspandi o problema si de a gasi oameni dispusi sa o rezolve. Da mai departe aceasta poveste prietenilor tai si sa gasim astfel impreuna o solutie pentru a o ajuta pe Camelia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO