Detalii din ancheta fetelor dispărute în Olt. Cine este suspectul în curtea căruia au fost găsite rămășițe umane

×
Codul embed a fost copiat

O serie de orori sunt în curs de investigare în Caracal, judeţul Olt. Echipe ample de poliţişti au descins în gospodăria unui individ, unde au fost găsite rămăşiţe umane.

Ar fi vorba despre mai multe victime, spun surse din anchetă. Totodată poliţiştii au de rezolvat cazuri de dispariţie fără indicii, inclusiv a două adolescente, despre care nu se mai știe nimic.

Suspectul în casa căruia se fac acum căutări are 57 de ani şi este fost mecanic. La faţa locului au ajuns echipe de specialişti pentru verificări.  

Surse din anchetă au declarat că în urma percheziţiilor la locuinţa unui bărbat au fost găsite resturi umane calcinate şi bijuterii similare celor purtate de fete.
 

Serie de orori în Caracal. Cine este suspectul 
 

A fost scoasă şi apa din fântâna şi se fac săpături în curte. Într-un butoi ar fi fost găsite mai multe rămăşiţe, care par a fi umane. Surse din anchetă spun că ar fi vorba despre trei victime, însă nu este exclus ca numărul lor să fie mai mare.

Citește și
Imagini din casa suspectului din Caracal, unde au fost găsite rămășițe umane - 13
Cazul fetelor dispărute, în Caracal. Polițiștii au descins în casa unui taximetrist de ocazie
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Criminaliştii au în lucru dosare de dispariţii, inclusiv privind două fete de 15 ani din Caracal. Una dintre ele a dispărut în aprilie, cealaltă în urmă cu două zile.

Se ştie că fiecare dintre ele ar fi luat o maşină la ocazie, si tot anchetatorii ştiu că suspectul la care se fac vineri percheziţii făcea astfel de transporturi de persoane. Mai mult, una dintre victime ar fi sunat la 112 tocmai din curtea individului, spun surse din poliţie.

Anchetatorii au mai făcut două percheziţii până să ajungă la casa acestui mecanic. Barbatul este căsătorit şi are patru copii. Familia este plecată însă la muncă în Italia.

 

Una dintre fetele dispărute a sunat joi la 112 să anunţe că este ţinută captivă într-o casă

 

Surse apropiate anchetei au declarat că una dintre fetele dispărute a sunat joi la 112 să anunţe că este ţinută captivă într-o casă.  După apelul de joi la 112 al tinerei, poliția a cerut sprijinul STS pentru a identifica locul exact, fiindu-i comunicate însă coordonate de pe o arie destul de mare, dintre care trei greșite și unde joi au fost făcute percheziții, fără niciun rezultat, potrivit reprezentanților Poliției Române.

La o altă adresă, însă, indicată ulterior de STS, percheziţiile au început vineri dimineaţă. La această adresă, unde locuieşte un bărbat, conform surselor citate, au fost găsite resturi calcinate, dar şi haine şi bijuterii. Unele ar corespunde cu cele purtate de una dintre fete.

Potrivit Poliţiei Judeţene Olt, în cazul unei fete de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, a cărei dispariţie a fost sesizată în 25 iulie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Caracal, fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate.

Oamenii legii nu au oferit mai multe informaţii deocamdată, tocmai pentru a nu fi periclitata ancheta, care este în plină desfăşurare. Totodată, conducerea Poliţiei Române a dispus trimiterea unei echipe mixte de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale şi Institutului Naţional de Criminalistică pentru a sprijini cercetările desfăşurate de colegii din Olt cu privire la cazul de la Caracal. 

 

Cine sunt cele două fete dispărute în Caracal
 

Alexandra Mihaela Mâceşanu, în vârstă de 15 ani, din comunca Dobrosloveni, din judeţul Olt, a dispărut în data de 24 iulie, când, în jurul orei 10, a plecat către Caracal. Adolescenta are înălţime a de1,60 m, greutatea 55 kg, părul şaten, lung si drept, ochi verzi, faţă ovală, iar pe frunte are o cicatrice veche de aproximativ 0,5 cm.

O altă fată din judeţul Olt, din comuna Dioşti, Luiza Mihaela Melencu, în vârstă de 18 ani, a dispărut în 14 aprilie. Ea plecase de acasă, către Caracal, pentru rezolvarea unor probleme personale. La acel moment, era elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnic Costin D. Neniţescu din Craiova.

Ea are înălţime de 160 cm, constituţie atletică, faţă ovală, păr şaten lung, ochi căprui. La data plecării, era îmbrăcată în pantaloni tip blugi elastici de culoare albastră, rupţi în genunchi, pulover de culoare negru, tenişi de culoare albastră. Conform poliţiei, fata avea asupra ei telefonul mobil, care era închis, la momentul postării anunţului dispariţiei.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Articol recomandat de sport.ro
Fostul star al fotbalului englez, de nerecunoscut | FOTO
Fostul star al fotbalului englez, de nerecunoscut | FOTO
Citește și...
Una dintre fetele dispărute a sunat la 112 să anunţe că este ţinută captivă într-o casă
Una dintre fetele dispărute a sunat la 112 să anunţe că este ţinută captivă într-o casă

Mai multe rămăşiţe umane au fost găsite în curtea unui mecanic din Caracal.  Poliţiştii şi procurorii din judeţul Olt anchetează dispariţia a două adolescente, care au plecat la date diferite către Caracal şi nu au mai revenit.

Cazul fetelor dispărute, în Caracal. Polițiștii au descins în casa unui taximetrist de ocazie
Cazul fetelor dispărute, în Caracal. Polițiștii au descins în casa unui taximetrist de ocazie

Poliţiştii au efectuat, vineri dimineaţa, o percheziţie la domiciliul unui bărbat din Caracal, într-un caz de dispariţie a unei fete de 15 ani, potrivit unor surse judiciare.

Recomandări
Economia Rusiei este „atât de afectată de războiul din Ucraina, încât nu-și poate permite nici să câștige și nici să piardă”
Economia Rusiei este „atât de afectată de războiul din Ucraina, încât nu-și poate permite nici să câștige și nici să piardă”

Economia Rusiei nu își poate permite să câștige sau să piardă războiul din Ucraina, spune un specialist în domeniu. Asta pentru că Rusia nu poate să suporte costurile de reconstrucție și securizare a Ucrainei.

Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă

Clasa politică din România, „care ne-a adus pe primul loc în clasamentele de corupție ale Europei”, a furat în ultimii 34 de ani sume “înspăimântătoare”, cu care am fi putut construi 400 de spitale de top, 600 de școli și 1700 km de autostradă.

România, evitată de transportul de arme americane către Ucraina. Traseul-surpriză ales în detaliu de SUA prin Europa
România, evitată de transportul de arme americane către Ucraina. Traseul-surpriză ales în detaliu de SUA prin Europa

Pentagonul pregătește mult timp livrările de muniție către Ucraina, iar armele americane au un traseu bine stabilit prin Europa pentru a ajunge în posesia trupelor ucrainene.