Cum a rectionat iubitul tinerei cand i-a spus ca-l paraseste. "A avut cel mai cumplit sfarsit"

Maria Josefina Jimenez

O tanara de 22 de ani a murit dupa ce a fost aruncata pe autostrada dintr-o masina aflata in timpul mersului.

Maria Josefina Jimenez, din Los Angeles, a fost lovita de mai multe masini care circulau cu viteza si nu au putut s-o evite. Politia a deschis un dosar de crima, iar duminica principalul suspect, chiar iubitul fetei, s-a predat autoritatilor, potrivit Los Angeles Times.

Ricardo Jimenez, 26 de ani, a fost retinut pentru crima, iar cautiunea a fost stabilita la un million de dolari.

Primele cercetari facute in acest caz cumplit arata ca joi seara cei doi tineri, care erau implicati intr-o relatie amoroasa, au iesit in oras si din motive deocamdata necunoscute s-au certat.

Citește și
Monique Allen - 2
"Voiam sa fiu superba, dar arat ca o sperietoare". Cum s-a transformat dupa 200 de operatii estetice
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat
Diversi martori sustin ca l-au vazut pe Ricardo Jimenez lovind-o pe tanara, dupa care s-au urcat amandoi intr-o masina rosie.

Barbatul a condus cu viteza foarte mare pe un drum din afara orasului. Alti soferi care se aflau in trafic, pe strada respectiva, au spus ca au vazut cum portiera din dreapta a unei masini rosii s-a deschis, iar femeia a fost aruncata pe asfalt.

Cea mai buna prietena a Mariei a declarat la politie ca tanara ucisa intentiona sa rupa relatia cu Ricardo Jimenez si ca urma sa-i spuna asta chiar in seara in care a fost ucisa.

 

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Așa arată cea mai scumpă mașină din România: lovitura dată de Ion Țiriac
VIDEO Așa arată cea mai scumpă mașină din România: lovitura dată de Ion Țiriac
Citește și...
"Surpriza" pe care le-a facut-o baietilor din liceu la o petrecere. "A fost arestata pe loc"

O femeie de 34 de ani, angajata unui liceu din statul american Colorado, a fost arestata dupa ce a facut sex cu un adolescent, in timp ce altii se uitam, in timpul unei petreceri pe care a organizat-o la ea acasa.

"Voiam sa fiu superba, dar arat ca o sperietoare". Cum s-a transformat dupa 200 de operatii estetice

O femeie dependenta de operatiile estetice, care a fost desfigurata dupa 100 de interventii neautorizate, vrea acum sa le previna pe alte femei cu privire la riscurile acestor proceduri.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

Manevra Iranului care ar lăsa loc de negocieri diplomatice în războiul din Ucraina. Ce le lipsește rachetelor livrate Rusiei
Manevra Iranului care ar lăsa loc de negocieri diplomatice în războiul din Ucraina. Ce le lipsește rachetelor livrate Rusiei

Iranul a livrat rachete Rusiei, dar fără lansatoarele necesare, pentru a fi folosite în Ucraina, ceea ce poate însemna că încă se mai are în vedere o soluție diplomatică.