Romanii au TALENT, editia a patra: Voci senzationale, numere surprinzatoare si momente emotionante

State Marina

A patra editie a emisiunii Romanii au talent, din sezonul al II-lea, a adus pe scena oameni deosebiti si povesti impresionante. 

Radu Ionescu are fotbalul in sange, dar a venit in fata juriului pentru ca "trebuie sa aleaga" intre cele doua talente pe care le are.

Fratele meu e fotbalist, a jucat la Steaua, iar acum e in tratative cu un mare club din Olanda”, a spus el la “Romanii au talent”. Pavel Bartos a facut imediat legatura: “Cum, fratele tau este Andrei Ionescu?”.

Radu a venit pe scena cu o chitara si cu un scaunel pentru picior si, inca de la primele acorduri, i-a facut lui Smiley pielea de gaina si a ridicat spectatorii in picioare.

Mihai Petraiche are 27 de ani si a fost instructor de fitness. A avut un succes fenomenal la Romanii au talent cu dansul sau robowave. 

Citește și
Regep Ialcin
Regep Ialcin a cucerit o tara intreaga cu vocea sa. A crescut fara parinti, fara sa stie de ce
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Tanarul a avut un accident la coloana si la genunchi in timpul unor antrenamente si a renuntat la marea lui pasiune, pentru un timp. “Daca ma credeti, si uitasem ca sunt dansator. Dar mi-am amintit in seara asta”, a marturisit el pe scena.

Simpaticii membri ai trupei Minestrone venisera din curiozitate la preselectiile “Romanii au talent”. 

Nu se asteptau ca juriul sa spuna DA, sa mearga mai departe si aveau si o multime de emotii cand au urcat pe scena.

N-am mai avut un public asa numeros, avem emotii. Daca am primi 3 de DA, ar fi surprinzator, nu ne asteptam sa ne zica DA juriul” au marturisit ei cu sinceritate la inceput.

Instrumentele lor – dintre cele mai inedite: morcovi, varza pe razatoare, dovleci si pere. “Ati fost geniali, cu un numar inedit si interesant, felicitari din tot sufletul!”, le-a spus Mihai Petre.

Regep Ialcin este din Bucuresti si spune ca, de la varsta de 2 ani, locuieste intr-un centru de plasament: “Nu stiu motivele...”.

Tanarul Regep si-a descoperit talentul de la 13-14 ani si, de aproape un an, ia lectii de canto clasic.

Acum are 18 ani si a cucerit juriul si spectatorii de la “Romanii au talent” cu vocea sa speciala.

La cateva secunde dupa ce l-au auzit cum canta, Smiley si Bartos au inceput sa faca pariuri pentru marea finala Romanii au talent, iar publicul era deja in picioare.

Momentele VIDEO pot fi vazute pe StirileProTV.ro!

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
"Uitasem ca sunt dansator". "Mihai, ai fost de senzatie", i-a spus Andi Moisescu

Mihai Petraiche, 27 de ani, fost instructor de fitness, a avut un succes fenomenal la Romanii au talent, cu dansul sau robowave. Emisiunea poate fi urmarita integral pe voyo.ro, de la ora 23:15.

Regep Ialcin a cucerit o tara intreaga cu vocea sa. A crescut fara parinti, fara sa stie de ce
Regep Ialcin a cucerit o tara intreaga cu vocea sa. A crescut fara parinti, fara sa stie de ce

Un baiat de 18 ani, de origine turca, a cucerit juriul si spectatorii de la “Romanii au talent” cu vocea sa speciala. Emisiunea integrala poate fi vazuta pe voyo.ro, dupa ora 23:15.

Morcovi, varza pe razatoare, dovleci si pere.
Morcovi, varza pe razatoare, dovleci si pere. "Minestrone, ati fost geniali" - le-a spus Mihai Petre

Simpaticii membri ai trupei Minestrone venisera din curiozitate la preselectiile “Romanii au talent”. Emisiunea poate fi urmarita integral pe voyo.ro, de la ora 23:15.

Fratele unui fotbalist de geniu, pe care Steaua l-a dat afara, a uimit juriul la Romanii au Talent
Fratele unui fotbalist de geniu, pe care Steaua l-a dat afara, a uimit juriul la Romanii au Talent

Radu Ionescu, un elev de 16 ani din Craiova, a uluit pe toata lumea cu talentul sau de a canta la chitara. Emisiunea poate fi urmarita integral pe voyo.ro, de la ora 23:15.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.