"Romanii au talent", preselectii la Cluj cu 1.000 de ardeleni "fantastici"

Ultima actualizare: 10-10-2012 00:12

Membrii juriului au fost rasfatati cu placinte si colaci, iar Andra, a cantat in duet cu Andi Moisescu in fata a 1.000 de ardeleni. Este bilantul celei de-a doua zile de spectacol la Cluj, oras in care a ajuns caravana emisiunii "Romanii au talent".

 

Oameni de toate varstele, de la copii de 2 ani si pana la pensionari, cu totii au venit sa isi traiasca visul si sa intre in competitie pentru marele premiu de 120.000 de euro.

Visul Andrei s-a implinit. Aproape 1.000 de ardeleni entuziasti au venit sa isi sustina eroii in super show-urile "Romanii au talent" de la Cluj.

"Am asteptat foarte mult selectiile de la Cluj, in primul rand pentru ca aici stiu ca vom gasi talente. Sa nu se supere ceilalti dar acum stiti cum e, din Ardeal, sunt sigura ca aici vom gasi talente adevarate, adevarate. Nu as vrea sa se supere ceilalti dar eu ma bucur foarte mult ca am ajuns acasa si mi-am vazut familia, fratii, nepotii", spune Andra.

Sambata si duminica, talente dintre cele mai diverse s-au perindat prin fata juriului. Cei trei au avut de ales intre cantareti, acrobati, dansatori, numere de "art latte", beatbox, magie sau dresaj canin.

"De fiecare data cand am venit la Cluj am gasit super talente. Astept ceva care sa ma dea pe spate, sa ma uimeasca in continuare. Emisiunea va fi diferita dar la fel de surprinzatoare, avem momente fantastice", promite Mihai Petre.

Si pentru ca spectacolul sa fie cu adevarat complet Andra a cantat o melodie populara, acompaniata la tobe de Andi Moisescu.

"Mie intotdeauna mi-a placut la Cluj, dar sa stii ca eu am sesizat o diferenta fata de anul trecut. Diferenta e in public. Publicul a avut de multe ori zece clase peste cateva dintre actele artistice. Eu pot sa pun pariu, concurentii de la Cluj au foarte mare talenht, o sa vezi dintre ei in finala. Iti spun dinainte," crede Andi Moisescu.

Urmatoarea oprire a caravanei "Romanii au talent" va fi la Iasi. Doritorii sunt asteptati la preselectii marti, 13 septembrie, incepand cu ora 10:00 la Hotel Grand Traian.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO