Drama lui Robbie Williams. Isi injecteaza hormoni, pentru ca are “libidoul unui om de 100 de ani"

Ultima actualizare: 27-10-2012 15:31
Robbie Williams

Robbie Williams a marturisit ca isi injecteaza testosteron de doua ori pe saptamana, dupa ce medicii i-au spus ca are libido-ul unui om de 100 de ani.

Artistul de 37 de ani a fost supus mai multor teste de sange care au aratat un nivel scazut de testosteron, cel de care depinde o viata sexuala de succes. Prin urmare, Robbie a hotarat sa ia masuri si sa-si faca singur injectiile cu hormoni, gandindu-se la eficienta acestora la oameni care au 60 de ani si care arata de 40.

“Memoria lor se imbunatateste, sanatatea in general, parul, pielea, toate par mai tinere. Poti sa faci cancer. Am cantarit posibilitatea asta foarte bine si am hotarat sa incerc oricum. M-am dus la un doctor de la Hollywood. Mi-am facut testele si m-am intors acasa. Mi-a spus ca am nevoie de HGH, adica un hormon care se foloseste in cazul oamenilor de varsta mijlocie. Mi-a spus ca am testosteronul unui om de 100 de ani”, a povestit Robbie.

Intr-un interviu publicat de tabloidul The Sun, Robbie Williams a spus ca tratamentul i-a schimbat viata si ca isi face injectiile de doi ani.

In acelasi interviu, artistul a marturisit ca, in viziunea lui, casatoriile sunt sortite esecului pentru ca oamenii sunt infideli.
Robbie Williams, care s-a casatorit anul trecut cu actrita americanca Ayda Field, a spus: “Regulile nu sunt stabilite inca, pentru ca oamenii au relatii sexuale in afara casatoriilor, in afara relatiilor stabile pe care le au. In presa apar in fiecare saptamana astfel de subiecte, cu oameni care sunt prinsi ca au calcat alaturi. Ce vrea sa insemne asta? Simplu: insitutita casatoriei este o abureala”.

Citeste si:

FOTO. Orasul care a stat ascuns 1800 de ani. Cea mai importanta descoperire a Americii antice

Bigfoot, filmat in padure. Turistii care l-au surprins habar nu aveau ca a trecut pe langa ei. VIDEO

Profetul modern al Apocalipsei, imbogatit de o adepta credula

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO