Pentru care miliardar roman a cantat Leona Lewis pe 150.000 de dolari?


Ultimul update: Vineri 19 Octombrie 2012 13:51
Data publicarii: Marti 08 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Leona Lewis

Pe la romanii cu dare de mana nu prea e criza! Unul si-a permis sa o cheme pe Leona Lewis sa ii cante, in privat, la Monte Carlo.

 

Leona Lewis a ajuns duminica la Monte Carlo, la bordul unui avion particular, exact la aniversarea "celui mai bogat roman", dupa cum il numeste presa din strainatate. Pare sa fie, din moment ce si-a permis sa dea 150.000 de dolari pentru reprezentatie.

Totul s-a intamplat la Hotel de Paris, unde Leona a cantat in fata a doar 25 de invitati ai magnatului. De acolo, cantareata a plecat direct in Germania, la un show TV.

Banii de la miliardarul roman au fost mai usor de castigat de Leona decat cei propusi de revista Playboy. Ea a refuzat oferta record de 1,5 milioane de dolari din partea publicatiei pentru adulti.

Cantareata nu e singura care face bani buni in ultima vreme din concertele particulare. Rihanna se pare ca va incasa 500.000 de dolari pentru o petrecere de Revelion, la Hotelul Emirates Palace din Abu Dhabi.

Pentru tabloidele din Romania ramane sa cerceteze cine e miliardarul. Tu cine crezi ca si-a permis sa o angajeze pe Leona Lewis?

Sursa foto: www.leonalewismusic.co.uk

Sursa: Contactmusic.com

Tags: leona lewis,

Leona Lewis, lovita cu pumnul in timp ce oferea autografe fanilor
Leona Lewis, o statuie de ceara!
Leona Lewis isi scrie autobiografia
Leona Lewis, o statuie de ceara!
Leona Lewis isi scrie autobiografia
VIDEO PROTVPLUS.RO