E oficial: concertul Depeche Mode, la Bucuresti, ANULAT!!!

14-05-2009 00:00


Asa cum www.stirileprotv.ro a anuntat inca de miercuri, starea de sanatate a solistului Dave Gahan nu ii va permite acestuia sa urce pe scena. Trupa anuleaza concertele de la Bucuresti, Sofia, Belgrad si Zagreb.

 

Potrivit mtv.ro, care citeaza site-ul oficial al formatiei, trupa este nevoita sa anuleze patru concerte. Asta, in ciuda faptului ca solistul Dave Gahan ar fi fost externat joi, spun surse neoficiale, din spitalul din Atena, unde a ajuns cu o problema de stomac.

In comunicatul oficial, britanicii le cer scuze fanilor. Acestia sunt indemnati sa isi pastreze biletele pana cand vor fi anuntati daca este vreo sansa ca show-ul din orasul lor sa fie reprogamat.

Emagic Entertainment, intr-un comunicat publicat pe site-ul lor, anunta ca cei care au bilete la acest concert pot sa le tina in eventualitatea ca show-ul sa fie reprogramat, sau pot sa-si recupereze banii incepand cu data de 20 mai. Cei interesati pot sa dea biletul la concertul Depeche Mode pe un bilet B'EstFest.

CITESTE IN COMUNICATUL ATASAT MAI JOS CE POTI FACE CU BILETUL LA CONCERTUL DEPECHE MODE!

Dave Gahan s-a imbolnavit de gastroenterita chiar inaintea concertului pe care trupa ar fi trebuit sa-l sustina in capitala Greciei si a fost spitalizat de urgenta.

In acest moment, prima lui grija este sa se recupereze cat se poate de repede, pentru ca trupa sa-si poata relua turneul, mai scrie un mesaj postat pe site-ul Depeche Mode.

Fanii care isi cumparasera bilete pentru show-urile din Atena si Istanbul sunt sfatuiti sa-si pastreze biletele, pana cand trupa si organizatorii vor decide soarta concertelor: anularea definitiva sau amanarea acestora.

In ceea ce priveste show-ul de la Bucuresti, soarta acestuia nu a fost inca hotarata. Cert este ca oficial nu e anulat.

Fanii Depeche Mode sunt alaturi de idolii lor! Dar sa nu se repete!

VIDEO PROTVPLUS.RO