Lady GaGa, clovnul de la Brit Awards 2010!

Ultima actualizare: 11-04-2012 01:02

Peruca Mariei Antoaneta este o nimica toata pe langa noua coafura a extravagantei Lady GaGa! Cantareata si-a facut aparitia pe covorul rosul la Brit Awards 2010 imbracata intr-o ciudatenie de rochie, cu o imensa peruca si o masca pe fata.

N-am putea spune ce anume a inspirat-o pe artista atunci cand a decis sa poarte asa tinuta inedita, dar gurile rele spun ca ar fi semanat cu melancolicul clovn francez, Pierrot!

Sau poate ca rochia cantaretei este una dintre ultimele creatii ale regretatului Alexander McQueen. Exista zvonuri cum ca starul va canta in cadrul Brit Awards in memoria designerului care s-a spanzurat cu o zi inainte de inmormantarea mamei lui.

Lady GaGa a fost nominalizata la trei categorii: “Cea mai buna cantareata internationala”, “Cel mai bun artist debutant” si “Cel mai bun album".

Trei nominalizari au primit si Lilly Allen, trupa JLS, finalista emisiunii-concurs “X Factor” din 2008, si Pixie Lott. Dar si “Florence and the Machine”, aflata in prezent in fruntea clasamentului albumelor din Marea Britanie.

Jay Z si Black Eyed Peas au fost nominalizati la categoria “Cel mai bun album international”, alaturi de Lady Gaga, Empire of The Sun si trupa Animal Collective.

La categoria “Cel mai bun cantaret international”, au fost nominalizati Seasick Steve, Bruce Springsteen, Eminem, Jay-Z si Michael Buble.

Rihanna concureaza si ea cu Lady Gaga pentru titlul de “Cea mai buna cantareata internationala”.

Robbie Williams , care va primi un premiu pentru contributia adusa muzicii britanice, va concura la categoria “Cel mai bun solist britanic”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO