Fanii Michael Jackson, in delir!Vor avea parte de un nou album in noiembrie

Ultima actualizare: 24-10-2012 05:29
Michael Jackson

Un nou album Michael Jackson, cu zece piese necunoscute publicului, va fi lansat in noiembrie de Sony Music, ca prim proiect rezultat din acordul de 250 de milioane de dolari incheiat in martie de casa de productie cu administratorii averii artistului.

Cel care se ocupa de pregatirea noului material discografic este Rodney Jerkins, producatorul albumului "Invincible" din 2001, ultimul album de studio al lui Michael Jackson, inainte de decesul starului, in iunie anul trecut.

Albumul va fi lansat in noiembrie de Sony Music, in urma incheierii unei afaceri record de casa de productie, care a platit, in martie, 250 de milioane de dolari mostenitorilor lui Michael Jackson, pentru a edita zece albume cu muzica acestuia si a lansa produse derivate asociate numelui cantaretului, in urmatorii sapte ani.

Pe langa materialul ce va aparea pe noul album, "Regele muzicii pop" ar fi lasat in urma circa 100 de piese care nu au fost lansate, multe dintre ele datand din perioada de glorie a cantaretului din anii '80. Managerul artistului, Frank DiLeo, a confirmat ca mai sunt pastrate si piese inregistrate de Michael Jackson cu artistii Akon si Will.i.am, in anii '90.

Michael Jackson a incetat din viata pe 25 iunie 2009, in Los Angeles, la varsta de 50 de ani, in urma unei supradoze de medicamente. El a fost unul dintre artistii cu cele mai mari vanzari de albume din toate timpurile. Albumul sau "Thriller" a castigat opt premii Grammy. Sapte dintre aceste premii au fost obtinute pentru melodia care da titlul albumului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO