Concertul AC/DC in Capitala, urmarit din curtea Palatului Parlamentului?!

13-04-2010 00:00


Fanii AC/DC ar putea urmari concertul de la Bucuresti al legendarei trupe rock chiar din curtea Palatului Parlamentului. Si nu este o gluma.

Organizatorii evenimentului solicita conducerii Camerei sa inchirieze spatiul verde din fata Casei Poporului, unde se pot instala 5.000 de locuri. Un raspuns final vom avea abia saptamana viitoare.

Stim deja ca show-ul din 16 mai se doreste unul incendiar. Ca sa fie si un spectacol de neuitat, cei care il organizeaza s-au gandit sa extinda spatiul pentru spectatori in curtea Palatului Parlamentului. Mai bine spus pe spatiul verde, unde vor sa instaleze scaune pentru ca cei care au bilete la mare distanta de scena sa vada totusi ceva.

Alesii sunt de parere ca ar fi si un beneficiu de imagine, iar Palatul Parlamentului se va bucura de publicitate indirecta.

Politicienii nu au fixat inca un pret. Insa la raliurile de Formula 3 au fost instalate tot atatea gradene si s-au incasat 32. 000 de euro. Conform intelegerii, daca va fi si incheiata, organizatorii trebuie sa suporte eventualele stricaciuni.

Tags: ac/dc,

VIDEO PROTVPLUS.RO