Concert memorabil pentru toti fanii. Nou DVD lansat de trupa AC/DC


Ultimul update: Sambata 14 Aprilie 2012 07:10
Data publicarii: Luni 09 Mai 2011 06:13
Categorie: Stiri Mondene

Trupa si-a lansat la Londra un DVD al unui concert memorabil. Cel de la sfarsitul lui 2009, din Buenos Aires, cand peste 200.000 de fani au cantat alaturi de ei. Totul se petrecea dupa o absenta de 13 ani departe de scena.

Insa australienii au aratat ca publicul nu i-a uitat nicio clipa si au oferit un spectacol triumfal. DVD-ul "AC/DC Live la River Plate" va fi lansat astazi.

Astfel s-au distrat peste 200 de mii de fani in 2009, cand trupa australiana a revenit pe scena. Ca sa le mai aline supararea celor care n-au putut fi prezenti la Buenos Aires, rockerii australieni au lansat un DVD cu spectacolul.

Premiera a avut loc la Londra, unde artistii si-au facut aparitia in uralele a cateva sute de fani inraiti.

Cum trupa AC/DC este sinonima cu un succes fenomenal, toti au fost curiosi sa afle care este secretul lor si cum reusesc sa cucereasca inimile a milioane de oameni.

Ozzy Osbourne, invitat sa-i prezinte pe membrii trupei AC/DC a avut numai cuvinte de lauda la adresa colegilor lui de breasla.

Fondata in urma cu mai bine de 35 de ani, in Sydney, AC/DC a vandut peste 200 de milioane de albume in intreaga lume si este nume de referinta in rock-ul mondial.

Neobositi si mereu inspirati, rockerii au anuntat ca vor lansa un nou album in cel mult doi ani, cand vor pleca iar intr-un turneu mondial.

Tags: ac/dc, concerte,

VIDEO PROTVPLUS.RO