Horoscop lunar cu Neti Sandu - 22 septembrie - 22 octombrie 2024. Soare și Lună în Balanță cu o eclipsă inelară

×
Codul embed a fost copiat

Neti Sandu și Andreea Marinescu au fost o radiografie a zodiacului pentru perioada 22 septembrie - 22 octombrie 2024, cât Soarele traversează zodia Balanța. 

Intrăm în zodia Balanței. Pornim de la ideea asta, că Mercur a stat în domiciliu și rămâne câteva zile în Fecioară și Venus în Balanță. După aceea, pe 22 septembrie, până pe 22 octombrie Soarele intră în Balanță. Vor intra după aceea și Mercur și va fi și o Lună nouă, adică Soare și Lună în Balanță cu o eclipsă inelară în zodia Balanței și o să fie acolo un conglomerat, Mercur, Luna, Soarele, axa carmică, acel nod sud al axei și Luna Neagră, adică sunt foarte multe care intră sub această umbrelă.

Deci, trebuie să ne gândim așa: Avem o zodie a comunicării cu celălalt, asta este Balanța - comunicarea cu celălalt, care este partenerul de afaceri, partenerul de viață - după aceea e zona contractelor, e dușmanul pe față, este zona animozităților care trebuie să dispară, pentru că Balanței nu îi plac aceste lucruri. Și dacă Jupiter, patronul acestui an, este în zodia Gemenilor, a comunicării, noi avem încă un palier de comunicare pe care trebuie să îl perfectăm, cel al înțelegerii cu celălalt. Și atunci, dacă vrem să le unim pe cele două este un moment greu, pentru că se suprapun aceste elemente disparate cumva și noi trebuie să le aducem la unison. Tocmai asta e lecția, e o temă să rezolvăm această comunicare, pentru că fiecare face cum a fost învățat, cum a fost educat, cum a crezut el de cuviință și acum se vor vedea rezultatele. Foarte multe lucruri se petrec în așa fel încât imediat afli cu ce ai greșit și ce trebuie de făcut, dar noi de obicei nu luăm în seamă aceste lucruri și punem pe seama altor factori.

Eu acum spun la ce ar trebui să fim atenți: la felul în care comunicăm niște lucruri și la felul în care vrem noi să ne respectăm pe noi atunci când avem de semnat un contract sau când ne gândim la o căsătorie. Adică e nevoie de multă sinceritate cu tine ca să știi dacă alegi cu inima pe cine trebuie sau dacă e și vreun interes pe acolo.

Să le luăm pe rând și să începem cu Balanța.

Citește și
Un român și-a dat în judecată soția când a aflat că nu este tatăl fetei pe care a crescut-o 20 de ani. Cum s-a apărat fosta soție a bărbatului

Balanța

Avem multe elemente aici, în zodia Balanței și ar trebui să reglăm niște lucruri care țin de semnarea unor contracte sau diverse acte care pot să țină și de școală, și de parteneriat, să zicem.

Mai sunt colaborări sau sunt diverse acte pe care nu le-am semnat atunci când trebuia și acum ele ne forțează cumva să o facem, că nu mai putem să intrăm pe aici pe acolo, dacă pot să fie și nu știu, pașaport, act de identitate, carnet de conducere sau multe alte lucruri.

După aceea mai sunt aspecte care țin de sănătate. Sunt multe planete aici în zodia Balanței și sensibilitatea Balanței este în zona rinichilor și trebuie să fim atenți. Adică orice lucru pe care nu-l facem bine și care ne răscolește pe dinăuntru are și un efect în plan fizic și atunci ne mai deranjează câte o pietricică sau alte lucruri, sau poate să nu fie nimic, dar eu atrăgeam atenția în ce zonă se pot apărea niște accente.

Relația cu celălalt trebuie bine analizată și să se pună de acord în privința unor deplasări. Balanța ar putea călători fie în interes de serviciu, fie în interes de vacanță și trebuie să fie de acord și partenerul de cuplu și să ia niște decizii legate de soarta copiilor, că și acolo trebuie să se pună de acord.

Mai sunt niște lucruri care țin de procese, adică poate sunt lucruri simple care se pot rezolva așa sau poate sunt unele care trenează de multă vreme și se pot rezolva în perioada asta dacă vii cu argumente, un avocat bun ș.a.m.d. Sfera partenerială a Balanței, ține de rezolvare a problemelor care țin de bunuri, de recuperare a unor bunuri, banii, prestigiu și onoare ș.a.m.d.

E o perioadă foarte încărcată, dar partea frumoasă e că planetele vor intra rând pe rând în casa banilor Balanței și atunci ea se mai echilibrează din punct de vedere financiar. Și încă o dată, Balanța este lupta pentru echilibru.

Scorpion

Sunt noutăți pentru că Venus o să fie prima care o să intre acolo. Planetele din sfera asta a Balanței sunt într-o casă ascunsă și care țin de probleme de sănătate ale Scorpionului, pe care le poate rezolva dacă e atent. Sunt aspecte care țin de sănătatea lui și a familiei, pentru că Venus e în partea opusă domiciliului, adică ea e patroana Taurului, acum este fix în partea opusă, deci trebuie să fie atent Scorpionul că sunt lucruri pe care nu le-a făcut cum trebuia sau nu s-a îngrijit de sănătate și acum ar fi bine să se mai ducă la doctor. Odată e Venus, care e un indice de sănătate în zodia lui și pe urmă și planetele din Balanță sunt toate în casa problemelor de sănătate cronică. Și atunci, pe două căi aflăm că sănătatea e important și e depus un reflector pe ea așa și nu de neglijat.

Venus e și un indice de afect și atunci aflăm dacă lui e bine, sentimental sau nu.

Saturn este într-o casă a dragostei, dar Saturn ține la distanță omul drag și relația cu copiii trebuie ținută puțin la distanță, că poate a fost mai mult afecțiune, dovezi au fost dovezi de afecțiune, dar rezultatele au fost din cele care arătau că nu a fost tocmai bine așa. Și atunci trebuie pusă puțină distanță limită. Tu, ca părinte, trebuie să ții puțină distanță ca să fii respectat.

Jupiter este într-o casă a investițiilor, adică el mai poate cere un ajutor financiar, după aceea poate pleca pe undeva cu treabă, experimentală. Marte este într-o casă a deplasărilor și ar trebui să fie o sursă de experiență pentru Scorpion.

Săgetătorul

Dacă Jupiter, patronul lui, este într-o casă a comunicării, de data asta are și el o reglare de conturi cu celălalt. Și dacă tot suntem în Balanță, care e zodia comunicării cu celălalt, el poate rezolva anumite lucruri care țin de comunicarea cu șefii, cu partenerul de afaceri.

După aceea grupul de planete din Balanță arată că sunt aspecte care țin de relația cu prietenii, cu grupul care iarăși scoate la iveală niște lucruri care au fost poate greșit înțelese sau deloc. Acum trebuie să se regleze toate aceste lucruri, că vezi, toate duc la comunicarea cu celălalt. Aici e lecția Săcetătorului, cel puțin în perioada asta.

Venus o să se grăbească și ea spre sfârșitul intervalului să intre să intre în Săgetător și atunci el o să capete așa o înțelegere, o un drag de ei și o să-i mai ierte, să mai treacă cu vederea niște lucruri. Dar asta înseamnă și că în perioada asta, câtă vreme Venus traversează Scorpionul, așa cum am vorbit, pentru Săgetător sunt aspecte legate de sănătate care ies la iveală și pe ici pe colo mai trebuie intervenit cu câte ceva. Dar în general Săgetătorul se mișcă repede, nu așteaptă să vină vreo boală peste el și să-l ia prin surprindere, pentru că sesizează imediat.

După aceea se face un echilibru totuși între el și Gemeni, unde e Jupiter, patronul lui da, și planetele din Balanță. Acolo este un schimb emoțional, chiar și intelectual, pentru că toate fac în așa fel încât să rămână planul ăsta de intelect abstract al Săgetătorului, care primează și care acum e activat și pot fi niște revelații legate de prietenie, de relația cu grupul și cum ar putea contribui ca să facă bine.

Capricorn

Capricornul are o un oarecare disconfort, aș zice pentru că în sfera partenerială a lui îl are pe acest Marte, care e foarte important și care va sta acolo până prin noiembrie. Asta înseamnă că el trebuie să regleze neapărat și forțat de împrejurări, niște lucruri. De obicei el e ocupat cu munca, el își vede atât de bine de munca lui că toate celelalte sunt treburile altora și nu ale lui. Și atunci Marte vine și apasă niște pedale și Capricornul nu va mai avea control și va trebui să răspundă la niște provocări, pentru că are legătură cu el și cu familia.

În plus, planetele din Balanță îl constrâng cumva să fie mult mai atent la felul în care relaționează. El în continuare o să muncească pentru că asta știe cel mai bine.

Uranus s-ar putea din zodia Taurului, care îi aduce un echilibru, să îi arată și cu cine să lucreze, dacă să accepte sau nu un proiect, pentru că ține de timpul liber care îi rămâne după ce a acordat familiei cât trebuia.

Și Jupiter îl pune să muncească, dar la un moment dat, și pentru el va fi prea multă muncă, pentru că Jupiter va retrograda. Vorbim la timpul respectiv despre asta. El se va strădui, odată să se mulțumească pe el muncind, va trebui să relaționeze cu familia și cu șefii, cu partenerii. Toată lumea o să aibă pretenții la el și el nu are timp de ei, dar nu să aibă încotro.

Vor mai fi și niște aspecte legate de sănătate, cărora va trebui să le acorde atenție, pentru că Jupiter l-a lăsat pradă unor mici excese, iar acuma vine taxarea, factura. Dar pe ici pe colo el mai primește ajutor și o să se orienteze foarte bine și o să știe cum să paseze niște lucruri. Dar el, pentru că muncește, n-o să fie atât de grav taxat.

Vărsător

Vărsătorul are niște probleme, să zicem, financiare, pentru că nu mai e ca înainte. Are o susținere din partea lui Jupiter, care e într-o casă armonioasă pentru el, în sfera relației cu partenerul de suflet, pe care el o poate cultiva frumos, așa cum are el nevoie. Dar mai este Marte, ăsta care irită pe ici, pe colo, pentru că sunt niște lucruri care i se cer și pe care el știe să le facă în ritmul lui și în legea lui. El este un stat în stat, cam așa e Vărsătorul și nu-i place să fie prestat de timp.

Pentru el se face un trigon, un triunghi echilateral, între zodia Gemeni și zodia Balanței. Deci avem trei semne de aer care pe el îl validează din mai multe puncte de vedere. Mai sunt accente pe aici pe colo, care îl zgândăre pe Vărsător, pentru că el își dorește o recunoaștere a unicității lui și există un confort, dar care nu e de natura aia care să-l mulțumească pe el că e recunoscut de toată lumea. Mai sunt voci care îi reproșează câte ceva și aici nu e el mulțumit.

El poate rezolva problema sa afectivă, pentru că Jupiter e acolo și garantează o relație așa cum îi merge lui la suflet. Dar să vedem dacă el o să aibă timp să acorde unei relații și să meargă chiar spre căsătorie, că așa ar trebui, pentru că Marte o să intre în casa partenerială a Vărsătorului și el trebuie să ia o decizie legată de relația care s-a tot construit cât timp Jupiter a stat în casa dragostei și putea să-i aducă pe cineva. Poate să-i aducă de aici încolo, poate să-l facă să se răzgândească, pentru că Jupiter din casa dragostei va retrograde și Marte va intra în casa partenerială și o să-l ia puțin de urechi să-l întrebe „Dom’le, ești serios? Ai vreo relație serioasă? Uite, ia vezi, te încurci”.

Pești

Pentru Pești e și bine și complicat. Peștii, de obicei sunt foarte expresivi, sentimentali, înțeleg imediat când îl deranjează ceva. Adică sunt foarte sensibili, ultra-sensibili și atunci trebuie procedat cu grijă. Acum Saturn, îi matifiază puțin și creează o aură de răceală în jurul lor și atunci ei parcă au glacialitate pe care nu o mai citești atât de bine și nici ei nu se mai exprimă atât de bine, pentru că niște lucruri îi anesteziază. Și atunci pentru ei începe să devină mai grea comunicarea asta expresivă, expresivitatea asta în toate cele.

Va fi un test de maturitate pentru ei. Marte stă într-o casă de apă ca a lor, în zodia Racului, și ar trebui să fie bine din punct de vedere sentimental. Dar Marte tocmai asta va face acolo, va tulbura apele, tocmai ca să îi lămurească pe cei din zodia Pești dacă au ales ce trebuie, pe cine trebuie, situațiile care le sunt favorabile și multe lucruri se vor dezvălui în perioada asta. Acum ies niște lucruri la iveală și el trebuie să știe dacă e de acord cu ele și dacă merge mai departe pe aceeași linie sau se va schimba ceva. Pentru că Marte a fost destul de vocal în sfera sentimentală și tocmai lucrurile care pe el îl puneau în evidență puteau să iasă și acum la suprafață și să-și pună în valoare niște valențe, niște resurse și s-ar putea să nu mai fi avut chef să facă ceea ce până acum îi făcea plăcere. Rămâne de văzut.

El este pus într-o altă lumină în perioada asta din cauza lui Saturn. Dar fiecare zodie trece prin examenul acesta numit Saturn, acum e rândul lor.

Berbec

Pentru Berbec Balanța este casa partenerială, cu toată acea încărcătură. Avem axa carnică care are un capăt în Berbec, Nodul nord și Nodul sud, cel negativ, este în Balanță, în casa partenerială, deci el ține două talere în mână și trebuie să rezolve ecuația asta: el partener de viață, partener de afaceri și în general lucrurile pe care și le dorește ca fiind ale lui, dacă le-a pierdut cumva, să și le recupereze printr-un proces sau prin bună înțelegere, că aici e toată treaba. Ceea ce până la urmă ajunge la proces este pentru că tu nu ai reușit altfel să obții ce era al tău. Cineva a greșit și tu nu te-ai priceput, dar după ce încasezi atât de multă suferință ducându-te la un proces, să înțelegi că puteai să o rezolvi altfel. Pentru că până la urmă poate să fie vorba de mândrie, de orgoliu, de pripă, că te-ai grăbit să judeci într-un fel și era mult mai simplu dacă mai lăsai de la tine. Berbecul nu prea știe lecția asta, dar o poate învăța după ce-l doare că a pierdut ceva bun.

Jupiter stă la un interval bun pentru el, dar Marte nu. Și atunci, Marte poate îi dă disconfort acasă, îl pune să cheltuiască niște lucruri pentru casă. Poate nu pentru că se strică, ci pentru că își propune el să mai facă niște reparații, sau poate vrea să își cumpere o mașină sau poate mașina chiar s-a defectat și e nevoie alta - poate să fie la mâna a doua sau poate una nouă. Oricum îi dă de lucru și o să fie bine, că descarcă niște tensiuni acolo.

Cel mai mult e de furcă cu sfera partenerială, mai ales dacă el s-a hotărât să se căsătorească . Atunci în ultima clipă apar tot felul de lucruri și va trebui să se descurce cu ele. Și o dată trecute aceste teste, el se poate realiza sufletește și poate bifa că gata.

Taur

El trebuia să fi rezolvat până acum cu bani. Jupiter stă în casa banilor lui și acum suntem și cu planetele astea în casa serviciului, de unde îi pot veni niște ajutoare, niște suplimente, niște puneri în valoare. Dar pentru că lucrurile sunt încălcite puțin acolo, poate ceva o să-i dea de gândit că se poate rezolva altfel. Pentru că tocmai planetele au stat exact unde trebuia și Mercur, și Venus și lucrurile trebuiau să fie exact cum trebuie, dar acum ele nu sunt cum trebuie, dar ne pot ajuta pe fiecare dintre noi să rezolvăm acest puzzle. E ca o problemă de perspicacitate când ți se dau piesele greșite și tu trebuie să le pui exact cum trebuie. Aici este inteligența, genialitatea și inspirația fiecăruia. Și aici e vorba de a fi sincer cu tine însăți, dar trebuie și cu celălalt.

Taurul poate câștiga mult în perioada asta și poate rezolva fix această problemă cu banii, pentru că planetele sunt în casa serviciului, a salariului - planetele astea Soare, Mercur, Eclipsa și axa carnică și Luna neagră. Și atunci poate ceva, un subconștient să scoată la iveală ceva care să-l învețe pe Taur cum să câștige acei bani pe care vrea musai să i-i dea Jupiter în casa serviciului și a banilor.

Gemeni

Gemenii au acest atu for asul din mânecă, pe Jupiter, mare benefic, patronul, bancherul zodiacului în zodia lor. Așa avem Soare, Mercur ce trebuie în zodia Balanței, semn de aer, la fel ca zodia lor. Nu-l doare capul. Planetele astea din zodia Balanței nimeresc în casa dragostei Gemenilor și el se poate căsători. Poate e la vârsta la care se căsătorește sau a 2-a oară sau a 3-a oară sau are doar o relație.

Pentru că avem segmentul ăsta - dragoste activat, el se poate îndrăgosti și Jupiter de acolo să-l ajute să se căsătorească. Dar sunt multe dedesubturi acolo, care îl pot devia, denatura, de la bunele intenții. Adică, să zicem că se îndrăgostește foarte tare și nu ține cont de niște lucruri. Lumea poate îi spune el nu și nu, dar când se va trezi din serotonină și dopamina o să constate că nu e tocmai bine. Se poate rezolva, pentru că Jupiter din zodia lor va retrograda și când o să vină din nou, o să-și revină în simțiri, atunci o să vadă și el, o să i se ia pânza de pe ochi și o să vadă.

Dar pe de altă parte, mai pot fi niște aspecte care țin de relația cu copiii care trebuie rezolvată și de hobby-uri. El dintr-o dată vrea să facă multe lucruri, pentru că Jupiter din zodia lor aduce multă energie și atunci vrea să facă de toate. Ei oricum vor multe, dar acum e chiar anul lor și o ține așa până în iunie viitor. E o perioadă în care ei se pot reinventa din mai multe puncte de vedere. O să fie frumos, totul e să distingă ce trebuie.

Rac

În primul rând, e Marte, avangarda care îl pregătește pe Rac pentru anul lui, deci după ce se încheie în iunie viitor, anul Gemenilor, urmează anul Racului, cu Jupiter în zodia Rac și cel care pregătește terenul pe mai multe planuri este Marte. El stă două luni, a trecut deja o lună și ceva, mai durează un pic și o să le dea acel curaj, pe care ei de obicei nu-l au, să inițieze ceva, să facă ceva ce și-au propus, dar poate să fie și ceva apărut din senin. Ei de obicei nu se reped să facă lucruri pentru că le e teamă să nu fie judecați greșit, dacă cumva nu reușesc și râde lumea de ei.

Adică sunt niște aspecte care țin de sfera emoțională care îi încurcă, dar Marte acum e acolo ca să-i ajute, să le arate că pot să facă niște lucruri. Faptul că suntem în Balanță cu planetele astea, Soare și Mercur, poate însemna că vor face niște modificări, schimbări și decizii legate de casă, poate fi și o investiție legată de casă, poate să-i ajute pe copii să-și pună casa la punct și tot felul de lucruri care cer un efort, pentru că Marte se bate cap în cap cu Soarele și cu Mercur.

Între Rac și Balanță e un unchi de 90° mai conflictual, însă el o să aibă putere, pentru că Marte le de această energie pe care ei, de obicei, nu o au. Ei o au prin economisire, că ei știu să se gestioneze, să le ajungă energia ca să facă, știu eu cât mai multe lucruri și toată o investesc în casă, în familie, dar acum le dă curajul să facă, să viseze la mai mult. Aici e norocul acestui Marte în zodia Racului.

Leu

Mercur în zodia Fecioarei trebuie să le aducă bani, contracte, să rezolve segmentul ăsta financiar, contractual. Și se putea să primească bani și prin intermediul partenerului de cuplu. Puteau să fie și bani din urmă, că de aia a retrogradat Mercur în zodia Leului. Deci ei trebuie să rezolve masiv problema banilor și după aceea relația cu anturajul.

Pentru că zodia asta a Balanței, activată, înseamnă casa grupului, casa colegilor de la serviciu, de la școală, casa relației cu rudele apropiate și poate se ocupă de copii, de nepoți, de veri, de frate-soră, se întâlnesc mai des, au evenimente de familie, sunt lucruri pe care le pot discuta la masa de duminică și să-și facă planuri pentru evenimentele care vor fi până la sfârșitul anului nunți, botezuri, aniversări și alte festivități de-ale lor, de-ale familiei, Baluri ale bobocilor, că vina, da, și cu bobocii, și cu școala, că asta vroiam să spun. Da, sunt multe, sunt multe de făcut și ei excelează la capitolul distracții, că e casa hobby-ului și a distracției și a sentimentelor.

După aceea, Venus va intra în secetător casa sentimentală a Leului și o să cocheteze frumos, o să-și dea o chea de cu Venus de-acolo, că vorba aia, tot semn de foc, și o să fie frumos, adică e incitant și recuperator.

Leul este marele recuperator în perioada asta, dar pentru că a scris, mercur retrograd l-a făcut să-și recupereze ce-i al lui.

Fecioara

Fecioară a adus-o cam greu, pentru că Saturn, în primul rând, este în casa partenerială. Fecioară oricum e puțin mai rigidă și mai selectiv atunci când e vorba să facă niște lucruri și Saturn a făcut-o pe Fecioară să se gândească de 10 ori mai mult decât ar fi făcut-o înainte. Ea e răbdătoare, dar își pierde și răbdarea de multe ori. Așadar trebuie totuși să facă lucrurile cum trebuie, ăsta e crezul ei, așa că se va descurca din punctul ăsta de vedere, dar a trecut și Mercur retrograd pe acolo, deci a cam fost încercată.

Pentru Fecioară planetele astea intră în casa banilor, deci tot ce avem, pachetul ăla al Balanței nimerește în casa banilor și a contractelor și trebuie să se gândească bine de tot cu cine se asociază, dacă e timp, dacă sunt serioși ceilalți, pentru că acolo își mai bagă coada câte cineva, că e Luna neagră și e partea negativă a axei carmice și trebuie să fie prudentă.

Jupiter este în casa succesului Fecioarei și ea poate să spere la o mutare. Dacă vrea să te mute fie la școală, fie la serviciu, fie știu eu ceva personal vrea să schimbe în viața ei și e momentul, dar vor fi și niște piedici, la un moment dat, niște amânări din cauza lui Saturn în casa partenerială. Tot comunicarea va fi cea care va rezolva, va deschide niște portaluri.

Și să aibă grijă la sănătate, că acolo Mercur a deranjat niște lucruri la capitolul digestie și i-au creat o hipersensibilitate Fecioarei că a trecut și a trecut de trei ori Mercuri pe acolo și a cam posibil sa niște urme.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Așa arată cea mai scumpă mașină din România: lovitura dată de Ion Țiriac
VIDEO Așa arată cea mai scumpă mașină din România: lovitura dată de Ion Țiriac
Citește și...
Horoscop 22 septembrie 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate face cunoștință cu cineva care e pe aceeași lungime de undă
Horoscop 22 septembrie 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate face cunoștință cu cineva care e pe aceeași lungime de undă

Horoscop 22 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi cu surprize. Se mai pot intercala diverse activități în program și trecem în revistă toate evenimentele la care suntem invitați, că vrem cu tot dinadinsul socializare.  

Horoscop 21 septembrie 2024, cu Neti Sandu. Pe o zodie o bate gândul să își schimbe locul de muncă
Horoscop 21 septembrie 2024, cu Neti Sandu. Pe o zodie o bate gândul să își schimbe locul de muncă

Horoscop 21 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi destinsă. O să ne oferim o ieșire cu prietenii, mai aproape, sau mai departe de casă, și o să avem o stare de spirit deosebită. Motive se vor găsi.  

Horoscop 20 septembrie 2024, cu Neti Sandu. O zodie se poate trezi cu niște bani dintr-o colaborare mai veche
Horoscop 20 septembrie 2024, cu Neti Sandu. O zodie se poate trezi cu niște bani dintr-o colaborare mai veche

Horoscop 20 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. Recuperări azi. O să ne facem curaj să ne cerem drepturile și chiar o să recuperăm ce e-al nostru, că e momentul adevărului.

Recomandări
Vaccinarea antigripală, recomandată de medici la început de octombrie. Cine beneficiază de rețetă compensată 100%
Vaccinarea antigripală, recomandată de medici la început de octombrie. Cine beneficiază de rețetă compensată 100%

Ne pregătim pentru sezonul rece, iar medicii recomandă vaccinarea antigripală la începutul lunii octombrie. Astfel, protecția va dura până în primele luni de primăvară.  

Polițiștii au ridicat 12 suspecți după bătaia din Pantelimon, continuată la spital. Declarația avocatului unei tabere
Polițiștii au ridicat 12 suspecți după bătaia din Pantelimon, continuată la spital. Declarația avocatului unei tabere

12 suspecți, identificați după confruntările violente din localitatea Pantelimon, aflată la marginea Capitalei, sunt audiați la Parchetul din Buftea, de sâmbătă seară.

„România, te iubesc!”, duminică de la ora 18.00. „Reabilitare, în nisipuri mișcătoare” în proiectul lărgirii plajelor
„România, te iubesc!”, duminică de la ora 18.00. „Reabilitare, în nisipuri mișcătoare” în proiectul lărgirii plajelor

Duminică seară, de la ora 18:00, urmărim o nouă ediție a emisiunii „România, te iubesc!”, dedicată problemelor de pe litoralul românesc.