Horoscop 9 mai 2019 prezentat de Neti Sandu. Gemenii primesc o ofertă avantajoasă


Ultimul update: Joi 09 Mai 2019 09:35
Data publicarii: Joi 09 Mai 2019 08:00
Categorie: Horoscop

O zi reuşită. O să ne bucurăm de beneficiile apărute din senin şi o să ne dăm tot interesul să fructificăm ce-am dobândit.

Vibraţia zilei este 9 şi o să empatizăm cu cei din jurul nostru.

HOROSCOP 9 MAI 2019 TAUR

O să puteţi semna nişte acte care v-au pus multă vreme pe drumuri şi o să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, pe mai multe paliere. Aveţi idei, energie ca să le puneţi în practică şi o să vă descurcaţi admirabil c-or să vă mai ajute şi nişte oameni care vă apreciază.

HOROSCOP 9 MAI 2019 GEMENI

O să puteţi face rost de nişte bani, în completarea salariului poate pentru că o să lucraţi în colaborare cu cineva. O să vă treziţi cu oferta de lucru, apar tot felul de provocări şi ceva anume o să vă stârnească interesul să vă relansaţi în carieră, c-aveţi potenţial, nu glumă.

HOROSCOP 9 MAI 2019 RAC

Şefii se lăsă mai greu convinşi să vă pună la dispoziţie nişte lucruri care v-ar îmbunătăţi performanţa de la slujbă, dar e de insistat. Noutăţi care să vă trezească cheful de viaţă, vi se propune ceva diferit de lucru şi o să puneţi suflet să iasă un lucru valoros din mâinile voastre.

HOROSCOP 9 MAI 2019 LEU

Vă daţi întâlnire cu nişte posibili parteneri de afaceri care vin cu o ofertă de colaborare şi bateţi palma până la urmă. O ieşire la rampă cu ceva la care aţi lucrat în ultima vreme şi or să vă fie recunoscute meritele, se anunţă bani şi or mai fi pe parcurs şi alte avantaje.

HOROSCOP 9 MAI 2019 FECIOARĂ

Se iveşte ocazia să vă cumpăraţi o maşină şi dacă n-o mai puteţi repara pe cea pe care-o aveţi o să faceţi acest efort financiar. Se poate să vă găsiţi ceva de lucru în alt oraş, pentru o perioadă de timp şi o să vedeţi dacă e şi familia de acord, să n-o lipsiţi de ajutorul vostru.

HOROSCOP 9 MAI 2019 BALANŢĂ

E posibil să primiţi o sumă de bani la care să nu va fi aşteptat c-or fi nişte bani de la care vă luaserăţi gândul. E cineva care vă completează frumos sufleteşte şi o să fiţi o echipă, o să vă meargă bine în cuplu şi tot ce mai trebuie este să menţineţi acest echilibru.

HOROSCOP 9 MAI 2019 SCORPION

E posibil să revină cineva după ce v-aţi separat o vreme şi să faceţi un efort de re-adaptare, sau poate nu va fi niciun efort. O să interacţionaţi cu nişte oameni care au ceva în comun cu voi şi o să depuneţi un efort colectiv să iasă ceva de calitate din mâinile voastre.

HOROSCOP 9 MAI 2019 SĂGETĂTOR

O să vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea fiinţei iubite şi ar fi minunat să menţineţi această stare de graţie. Vă pregătiţi de o re-lansare, şi o să daţi tot ce e mai bun din voi că să faceţi un salt - spectaculos - în carieră, pentru că vă ştiţi capabili de aşa ceva.

HOROSCOP 9 MAI 2019 CAPRICORN

Se poate să vă scoată cineva în oraş, poate aveţi şi ceva serios de vorbit, între patru ochi şi o să luaţi şi o decizie la finalul serii. Poate v-apucaţi de zugrăvit, să vă puteţi instala într-o casă nouă, sau oţi fi făcut nişte reparaţii ca să vă simţiţi şi mai bine, confortabil la voi acasă.

HOROSCOP 9 MAI 2019 VĂRSĂTOR

E posibil să treacă diseară cineva pe la voi, poate e şi un motiv special, sărbătoriţi ceva şi o să primiţi şi un cadou, mici atenţii. Se anunţă bani şi o s-aveţi de cheltuială, să vă puteţi duce în week-end pe undeva, la aer curat, la spa, să vă refaceţi forţele.

HOROSCOP 9 MAI 2019 PEŞTI

Vă curtează cineva şi dacă sunteţi şi voi în căutarea perechii de suflet o să vă orientaţi, luaţi pulsul relaţiei să vedeţi dacă vi se potriveşte. Poate-abia acum puteţi primi un supliment salarial, poate chiar o fi o mărire, dacă nu cumva cereţi un salariu, două în avans c-aţi cheltuit prea mult de sărbători.

HOROSCOP 9 MAI 2019 BERBEC

Se poate să apară nişte discuţii în familie şi să trebuiască să aplanaţi un conflict ca să fie înţelegere în familia lărgită. O să vă acordaţi mai mult timp de relaş, să va-ngrijiti, să arătaţi mai bine, vă reînnoiţi garderoba, adoptaţi un alt look, să aveţi o stare de spirit şi mai bună.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Horoscop 8 mai 2019 cu Neti Sandu. Racii s-ar putea trezi cu bani în cont
Horoscop 7 mai 2019. Zodia care are va face o vizită în cabinetul unui medic
Horoscop 6 mai. Zodiile care vor face un salt în carieră
VIDEO PROTVPLUS.RO
Echipa României, premiată pentru "Cele mai bune praline" la Concursul Mondial de Patiserie, Gelaterie și Ciocolaterie

11:44
Mihai Trăistariu, între celebritate și austeritate

Mihai Trăistariu: "Este o bătălie cruntă, am făcut acele poze pentru că nu mă mai auzeam"


13:42
Mihai Bobonete împreună cu gașca din Las Fierbinți, despre viața din spatele celebrității

Bobonete: "Celebritatea nu m-a luat prin surprindere, eram pregătit"


14:09
Echipa "România, te iubesc" lansează cartea "Ne facem bine"

Cartea "Ne facem bine", o antologie de fapte văzute și vorbite la "România, te iubesc"


10:23
Nașterea naturală sau cezariana: Ce alegem?

Anca Vereanu: "Anestezia epidurală ajută mama pe parcursul travaliului"


17:35
Vica Blochina, față în față cu detectorul de minciuni

15:19
Diana Ungureanu a părăsit bucătăria MasterChef. Finala se decide între Ionuț, Alina și Cezar

04:34
Iluzie sau un preparat impecabil? Chef Ettore Botrini a oferit un moment culinar deosebit, care i-a fascinat pe concurenții rămași în competiție

07:32
Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, s-a demachiat în direct La Măruță

13:09
PROFA s-a tatuat

05:22