Horoscop 8 martie 2023, cu Neti Sandu. Se poate să vă îndrăgostiţi de cineva care nu e fix pe lungimea voastră de undă

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 8 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu revelaţii. E sărbătoare şi pluteşte în aer atmosfera de bunăvoinţă şi dragoste, indiferent câte lucruri complicate am avea de făcut.  

Vibraţia zilei este 8 şi dacă e cineva care merita un dar scump o să i-l facem.

Horoscop 8 martie 2023 – PEŞTI

Aveţi obiective măreţe şi o să vă descurcaţi frumos cu toate demersurile, vă mai ajută şi cei din jur şi o să fiţi încântaţi de rezultate.

E un schimb emoţional cu cineva la care ţineţi, tot e sărbătoare şi poate se pecetluieşte o relaţie că sunteţi convinşi că aţi făcut alegerea ideală.

O să luați parte la niște evenimente care să vă pună și pe voi într-o lumină pozitivă și o să vă destindeți.

Horoscop 8 martie 2023 – BERBEC

Noutăţi, care să vă lase muţi de uimire, poate primiţi o ofertă de lucru, vi se acordă un premiu, o fi şi un cadou şi o să fie o recunoaștere publică.

Întrevedere cu cineva care vă poate face o declaraţie de dragoste, poate fi şi o cerere în căsătorie.

Or să vină banii aceia pe care îi așteptați de mult și pot veni și cei despre care nu știți nimic și o să aveți cu ce să plecați pe undeva în weekend.

Horoscop 8 martie 2023 – TAUR

Sunt nişte oameni care se adună în jurul vostru că vor să colaboraţi la un proiect care v-ar aduce beneficii financiare şi relaţii stabile.

Se poate să intraţi într-o altă clasă valorica şi să roiască în jurul vostru oameni diferiţi faţă de cei cu care v-aţi obişnuit.

Vă curtează niște prieteni să plecați împreună într-o excursie pe undeva sau să ieșiți la masă în oraș, doar că e sărbătoare și tuturor o să vă facă plăcere.

Horoscop 8 martie 2023 – GEMENI

Se poate să ieşiţi la rampă cu ceva nou şi să existe un impact pozitiv, că intuiţia v-a spus ce s-alegeţi, ce se cere în momentul de faţă.

O ieşire în lume, e un eveniment la care aveţi şi voi ceva de spus, sau de făcut şi o să vă bucuraţi de o ambiantă plăcută.

Apar situații neobișnuite, dar n-or să vă prindă cu garda jos că aveți prezență de spirit și lume care să vă ajute.

Horoscop 8 martie 2023 – RAC

Vine cineva în vizită şi o să aflaţi noutăţi care vă pot transfera pe o altă "rută" profesională, că aveţi resurse interioare de explorat.

Poate vi se face o ofertă de job, sau poate vi se încredinţează o funcţie.

O să fiți dispuși să mai cheltuiți niște bani, numai ca să vă simțiți și mai confortabil la voi acasă, că așa vă place, să fiți gazde generoase.

Horoscop 8 martie 2023 – LEU

Se reglează situaţia bancară, poate primiţi un credit şi o să vă asiguraţi că v-ajung banii pentru plăţile majore şi să vă şi puteţi mişca în weekend.

O să daţi de o ofertă de vacanţă, sau să vă duceţi măcar în weekend c-aveţi nevoie de un mai lung respiro.

Întrevedere cu cineva care așteaptă un răspuns de la voi și poate luați o decizie importantă legată de latura partenerială.

Horoscop 8 martie 2023 – FECIOARĂ

Se reglează chestiuni mai vechi şi o să daţi zor să lansaţi la apă proiecte noi ca să vă puneţi în valoare nişte calităţi, că e un bun moment de afirmare pentru voi.

Se poate să aveţi o revelaţie şi să vă bucuraţi c-aţi înţeles ce s-a-ntâmplat la un moment dat, şi o să vă vina inima la loc.

O atenționare că n-ați plătit la timp o taxă și e bine să vă conformați, ca să nu vă coste după aceea o amendă usturătoare.

Horoscop 8 martie 2023 – BALANŢA

O să se regleze, cumva, relaţia cu şefii şi o să fiţi prompţi în replică, şi-o să faceţi tot ce vă cer, fără să vi se pară prea mult.

O reuşită! Vă caută acea persoană pe care voiaţi de ceva vreme s-o întâlniţi şi o să staţi de vorbă, să puneţi ţară la cale.

Se poate să negociați un contract care v-ar asigura un venit consistent o bună bucată de vreme.

Horoscop 8 martie 2023 – SCORPION

Se poate să vă mai luaţi ceva, în plus, de lucru şi să faceţi rost de acei bani pentru ieşirile la plimbare, din weekend.

E cineva care vă face curte şi dacă sunteţi, deja, într-o relaţie n-o să încurajaţi persoana.

O să puteți intra într-un parteneriat de afaceri și să câștigați acel surplus cu care să vă permiteți și unele mici răsfățuri.

Horoscop 8 martie 2023 – SĂGETĂTOR

Se poate să vă îndrăgostiţi de cineva care nu e fix pe lungimea voastră de undă şi, totuşi, să existe un magnetism surprinzător.

O s-aveţi inspiraţie şi veţi face nişte lucruri la care visaţi mai demult, să practicaţi un hobby, să v-apucaţi de un sport.

Ați putea face rost de bani în plus, chiar și temporar, și să aveți de buzunar, dacă vreți să plecați în weekend-uri pe undeva.

Horoscop 8 martie 2023 – CAPRICORN

Se reuneşte grupul cu care vreţi să lucraţi ceva şi o să pună toată lumea umărul ca să fie totul gata la timp, să vă puteţi lua banii.

O să mai faceţi nişte achiziţii pentru casa, dar o să păstraţi bani şi pentru o ieşire cu ai voştri în oraş, în weekend, să mâncaţi la un restaurant.

Se pot rezolva chestiuni care țin de casă. Poate găsiți printr-o agenție imobiliară o locuință de care să fiți încântați și voi, și familia.

Horoscop 8 martie 2023 – VĂRSĂTOR

E un anturaj cooperant la voi şi puteţi şi munci împreună și să vă şi distraţi că oamenii sunt flexibili şi doar aşa funcţionaţi.

Se poate să vă curteze un angajator şi să vă surâdă ideea să lucraţi şi altceva şi o să vă lăsaţi pe mâna lui, a ei.

E posibil să cheltuiți mai mult decât v-ați propus. E și sărbătoare, dar cred că vă bazați pe un câștig suplimentar.

 

Articol recomandat de sport.ro
Roman Abramovich a încercat să-l salveze pe Navalny printr-un schimb de prizonieri
Roman Abramovich a încercat să-l salveze pe Navalny printr-un schimb de prizonieri
Citește și...
Horoscop 27 februarie 2024, cu Neti Sandu. O zodie ar putea cheltui bani pe reparația mașinii
Horoscop 27 februarie 2024, cu Neti Sandu. O zodie ar putea cheltui bani pe reparația mașinii

Horoscop 27 februarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. Ar fi bine să spunem ce ne deranjează și să ne eliberăm de lucrurile apăsătoare, să facem curățenie în viața noastră ca să trăim frumos.

Horoscop 26 februarie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care se bucură de aprecierea șefilor și poate primi și niște bani
Horoscop 26 februarie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care se bucură de aprecierea șefilor și poate primi și niște bani

Horoscop 26 februarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi destul de bună. O să încercăm să desprindem latura pozitivă a situațiilor și să fructificăm șansele care ne ies în cale și să ne facem viața frumoasă.

Horoscop 25 februarie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță câștiguri financiare
Horoscop 25 februarie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță câștiguri financiare

Horoscop 25 februarie 2025, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize plăcute. De bune intenții avem nevoie și restul se rezolvă de la sine Invocam binele și el apare.

Recomandări
Declarația de ultim moment al lui Jens Stoltenberg: NATO nu trimite trupe în Ucraina
Declarația de ultim moment al lui Jens Stoltenberg: NATO nu trimite trupe în Ucraina

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat că alianța militară nu intenționează să trimită trupe de luptă în Ucraina, în contextul în care unele țări occidentale ar putea lua în considerare posibilitatea de a trimite trupe pe teren, acolo.

Fostul prefect de Gorj a fost prins de 4 ori într-o lună conducând fără permis și a fost „pedepsit” cu o vizită la psihiatrie
Fostul prefect de Gorj a fost prins de 4 ori într-o lună conducând fără permis și a fost „pedepsit” cu o vizită la psihiatrie

Dan Ilie Morega, fost prefect de Gorj, prins pentru a patra oară la volan având permisul retras din motive medicale, a fost audiat, luni seară, la sediul IPJ, fiind, ulterior, internat la o unitate medicală de specialitate.

Ministrul Finanțelor anunță „militarizarea” ANAF. Inspectorii antifraudă vor fi înarmați
Ministrul Finanțelor anunță „militarizarea” ANAF. Inspectorii antifraudă vor fi înarmați

Inspecţiile antifraudă vor fi făcute nu de către inspectorii de la nivelul regionalelor ANAF, ci de la nivel judeţean, iar inspectorii antifraudă vor fi ”militarizaţi”, ei urmând a purta armă, anunță Ministrul Finanțelor.