Horoscop 8 decembrie 2022, cu Neti Sandu. Cine ar putea cunoaște o persoană care să le schimbe viața în bine

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 8 decembrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Luna plină şi frumoasă. Ca să fie într-adevăr frumoasă trebuie să punem şi noi umărul, că lucrurile sunt disparate şi noi trebuie să le punem în ordine.  

Vibraţia zilei este 8 şi să ne abţinem de la cheltuieli masive.

Horoscop 8 decembrie 2022 – SĂGETĂTOR

Noutăţi pe mai multe planuri. O puteţi lua în altă direcţie în sfera profesională, iar în viaţa personală e posibil să reapară cineva care să vrea să formaţi un cuplu.

O să faceţi rost de bani de unde vă aşteptaţi cel mai puţin şi vă puteţi gândi la o escapadă turistică la sfârşit de săptămână.

Se poate să luaţi bani şi să-i cheltuiţi pe ceva scump, o casă, o maşină, cu ce mai aveţi voi prin cont.

Citește și
Hanul cu Tei se vinde cu 1,6 milioane€. Clădirea, cumpărată de Ilie Dumitrescu în 2004

Horoscop 8 decembrie 2022 – CAPRICORN

Aţi putea lucra în echipă şi să aveţi parte de succese, să atrageţi atenţia unor angajatori care să vă dea de lucru şi să vă asiguraţi banii de care aveţi nevoie.

O să puteţi reactualiza nişte acte şi să vă mişcaţi cu lejeritate printre situaţiile care v-au incomodat.

Poate vă mai adaugă ceva în plus la salariu, dacă găsiţi o cale diplomatică să le cereţi acest lucru.

Horoscop 8 decembrie 2022 – VĂRSĂTOR

Se poate să vă îndeletniciți cu ceva care să vă relaxeze şi să vă aducă şi bani, dacă s-ar putea, că va exista o piaţă, o cerere şi lumea o să fie încântată.

Vi se pot da acei bani pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi o să faceţi faţă cheltuielilor, deloc puţine, din perioada asta de sfârşit de an.

Se pare că v-au rămas nişte treburi nefinalizate la serviciu şi o să faceţi tot ce vă stă în puteri să le veniţi de hac.

Horoscop 8 decembrie 2022 – PEŞTI

Provocări la tot pasul, o să puneţi în scenă un proiect pe care l-ați început în primăvară şi o să primiţi suport din partea unor oameni importanţi ca să-l duceţi la bun sfârşit.

Se poate să vă scoată cineva la masă, poate fi şi un motiv special, dar nu neapărat, şi o să vă bucuraţi de o atmosferă super.

E de insistat ca să primiţi un accept, să faceţi progrese şi la slujbă şi în particular, să ridicaţi standardul de viaţă.

Horoscop 8 decembrie 2022 – BERBEC

Aveţi multe pe cap, totul e la foc continuu şi n-o să lăsaţi nimic la voia întâmplării că o să vreţi să încheiaţi anul fără restanţe, aşa cum vi se pare normal.

Se poate să vă scoată cineva la masă, poate fi şi un motiv special, dar nu neapărat şi o să vă bucuraţi de o atmosferă super.

O să vă ia prin surprindere vizita cuiva şi poate o să reparaţi o relaţie care-şi pierduse intensitatea.

Horoscop 8 decembrie 2022 – TAUR

Poate vă mai gândiţi dacă să semnaţi zilele astea un contract şi lăsaţi pe altădată proiectul respectiv, că trebuie să vă dozaţi efortul.

Se poate să aveţi de luat nişte bani din particular şi să vă faceţi nişte provizii pentru sărbători, să nu lăsaţi totul pe ultima clipă.

Poate abia acum o să vă decideţi în privinţa unui contract şi dacă e profitabil o să-l semnaţi, dacă nu, nu.

Horoscop 8 decembrie 2022 – GEMENI

Poate vă faceţi drum în străinătate acum sau de sărbători. Fie primiţi cadou o plimbare în ţară, în străinătate, unde va fi posibil.

Toată lumea are pretenţii la voi şi o să vă descurcaţi, totuşi, chiar dacă o să mai amânaţi, nu mult, nişte treburi.

Pentru voi poate fi o zi decisivă şi decideți dacă rămâneţi într-o combinaţie partenerială, sau vă vedeţi de viaţă.

Horoscop 8 decembrie 2022 – RAC

Se poate să le fi rămas dator cu o vizita unor rude, prieteni, şi o să vă organizaţi în aşa fel încât să ajungeţi diseară o oră, două, să staţi la o tacla.

Prezenţa cuiva o să vă aducă un plus de bună dispoziţie ca să vă destindeţi după ce ați traversat o perioadă de stres.

V-au rămas nişte acte de semnat şi poate faceţi un tur de forţă să luaţi toate semnăturile să vă puteţi mişca.

Horoscop 8 decembrie 2022 – LEU

Voi o să vă străduiţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă cu nişte colaboratori, probabil din particular, că o să fie eficienţă maximă și succesul garantat

E momentul să vă gândiţi la mai mult spaţiu, acasă, c-o să fie şi un eveniment festiv, anul viitor, vă căsătoriţi, o s-aveţi copil.

Poate abia cu prilejul unui tete a tete aflaţi de bunele intenţii ale partenerului de suflet - e o surpriză ce se spune.

Horoscop 8 decembrie 2022 – FECIOARĂ

Se poate să lucraţi în paralel cu serviciul şi să luaţi mai mulţi bani că aveţi nevoie pentru casa, familie, poate şi pentru că au crescut cerinţele sau aţi ridicat voi stacheta nivelului de trai.

Poate vă invită cineva la masă în oraş, ori poate prepara acasă o cină în doi ca să fie mai intim.

O veste bună, ceva inedit şi o să vă treziţi, probabil, cu nişte bani despre care nu ştiaţi sau nu credeaţi c-o să-i mai primiţi.

Horoscop 8 decembrie 2022 – BALANŢA

Încep să vină banii din particular şi o să vă luaţi ce v-aţi propus pentru casă şi o să vă gândiţi şi la voi ca să petreceţi în mod plăcut timpul liber şi să vă mai şi destindeţi.

Poate aţi dat de o ofertă de sărbători, să petreceţi într-un loc minunat şi într-o companie agreabilă. O să apară cineva care să vă schimbe viaţa în bine, dacă n-aveţi pe nimeni, şi o să fiţi şi voi fericiţi - în cuplu.

Poate aţi dat de o ofertă de sărbători, să petreceţi într-un loc minunat și într-o companie agreabilă.

Horoscop 8 decembrie 2022 – SCORPION

O să ieşiţi la rampă cu ceva nou şi o să lucraţi cu spor, o să vă facă plăcere, o să vă asiguraţi şi banii ca să nu vă împrumutaţi că nu agreaţi ideea.

Sufleteşte ar avea de unde să vă fie şi mai bine c-aţi dat de-o parte tristeţea.

Vă pot intra bani, dar să vi se spună şi c-aţi uitat să faceţi nişte plăți - şi se rezolvă!

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Citește și...
Horoscop 19 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie va recupera acei bani pe care trebuia să-i ia de mult
Horoscop 19 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie va recupera acei bani pe care trebuia să-i ia de mult

Horoscop 19 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușită. O să ne ocupăm de lucrurile pe care vrem să le ducem la bun sfârșit ca să începem ceva care să faca viața mai frumoasă.

Horoscop 18 martie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se poate face o ofertă de lucru în altă țară
Horoscop 18 martie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se poate face o ofertă de lucru în altă țară

Horoscop 18 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu spor. Știm ce avem de făcut, sau cel puțin așa ar fi normal, știm și cum trebuie să procedăm și o să mai avem și concursul unora și o să ieșim la liman.

Horoscop 17 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care se gândește să mai facă un copil
Horoscop 17 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care se gândește să mai facă un copil

Horoscop 17 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu de toate. O să ne bucurăm de revederea unor oameni dragi, de veștile bune pentru care le vom primi și o să ne facem planuri pentru mai departe.

Recomandări
Arma NATO care va tranzita România pentru a ajunge în Ucraina. MApN îi va asigura combustibilul
Arma NATO care va tranzita România pentru a ajunge în Ucraina. MApN îi va asigura combustibilul

Între timp, apărarea Ucrainei suferă din cauza stocurilor tot mai mici de muniție. Un ajutor substanțial este pe drum din Finlanda, stat care a aderat la NATO anul trecut.

PSD și PNL s-au înțeles: Cătălin Cîrstoiu va fi candidatul comun al Coaliției la Primăria Capitalei
PSD și PNL s-au înțeles: Cătălin Cîrstoiu va fi candidatul comun al Coaliției la Primăria Capitalei

După aproape aproape ore de discuții, coliția de Guvernare a decis luni seară că medicul Cătălin Cîrstoiu este candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei.

Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri
Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri

Peste 1.900 de primării ar fi putut să ia bani europeni prin PNRR pentru înființarea așa-numitelor centre de colectare cu aport voluntar.