Horoscop 6 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care va face lucruri extraordinare și va câștiga bani din afaceri

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 6 martie, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Preocupări azi. O să trebuiască să ne ascuțim reflexele, ca să facem față situațiilor, ca să nu ne prindă pe picior greșit, că avem nevoie de succes.  

Vibrația zilei este 6 și o să ne străduim să facem lucrurile ca lumea.

Horoscop 6 martie 2023 - PEȘTI

Aveți planuri mari, ca să vă asigurați succesul, atât în sfera profesională, cât și în cea personală, ca să folosiți la maximum infuzia de energie.

O să primiți OK-ul pentru un proiect la care visați de anul trecut și veți fructifica și alte aspecte care țin de viața personală.

E posibil să încasați bani și să prindeți din zbor o ofertă de lucru, dar trebuie văzut cum stați cu timpul și dacă merită.

 Horoscop 6 martie 2023 - BERBEC

O să faceți rost de bani din afaceri particulare, pot fi colaborări, care să vă mențină în relație cu niște oameni care vor pune umărul, serios la treabă.

E momentul vostru de afirmare și poate vă focusați toată experiența acumulată ca să vă reinventați.

O să puteți face lucruri extraordinare în anul vostru și, dacă o să vă puneți mintea la contribuție, chiar și cu cele mai complicate chestiuni, o să răzbiți.

Horoscop 6 martie 2023 - TAUR

O bună intuiție în afaceri, și o să știți ce să cumpărați, ce să vindeți, ca să vă sporiți veniturile, că banii trag la voi.

Poate vă alăturați unui grup, ca să vă asigurați spatele dacă vreți să lansați la apă un proiect.

O să vă mai îngrijiți și de voi, vă faceți timp de o ieșire, seara pe undeva. Mai cultivați și relația de cuplu, mai dați un look fresh, așa, să fie frumos.

Horoscop 6 martie 2023 - GEMENI

Un nou început, poate vă interesați de cursuri, de un job, de o scenă, o tribună de la care să vă expuneți o strategie, un crez.

E posibil să apară cineva care să vă ofere o nouă direcție în viață și să descoperiți o nouă perspectiva, incitantă.

Vă puteți reinventa și să câștigați mai mulți bani dacă o să dați curs unei colaborări.

Horoscop 6 martie 2023 - RAC

Poate vă pregătiți de o călătorie și se vor găsi și chestiuni de serviciu pe care să le rezolvați și să mai existe și un interes personal, să revedeți o persoană dragă.

E o bună comunicare cu grupul de colegi și o să-i dați de capăt unei chestiuni de serviciu care v-a cam dat de furcă.

Poate vă eliberați de o povară, de un secret care v-a măcinat pe dinăuntru și o să puteți repara o relație de cuplu, o căsnicie.

Horoscop 6 martie 2023 - LEU

Vin bani, fie de la serviciu, fie din particular de undeva, și o să aveți de buzunar, că poate visați la o escapadă turistică în weekend, ca să vă relaxați.

Apare cineva care vrea să vă cunoașteți mai bine, că poate o să fiți un cuplu, dacă și voi o să găsiți de cuviință.

O să apară cineva care vrea să vă cucerească, dar acest lucru nu poate fi posibil decât decât dacă nu sunteți căsătoriți.

Horoscop 6 martie 2023 - FECIOARĂ

E animație la voi, aveți și treabă, o să aveți și întâlniri după orele de program, ca să mai povestiți de-ale voastre, cereți un sfat, vă pregătiți de o viață nouă.

O să recuperați o sumă importantă de bani, poate ați câștigat un proces, sau e altceva, or fi bani din colaborări mai vechi.

O să fiți destul de tranșanți și nu o să lăsați să vi se încalce niște drepturi. O să vorbiți pe șleau, ca să nu fie niciun echivoc.

Horoscop 6 martie 2023 - BALANȚĂ

O să relaționați cu anturajul cooperant și o să dați randament foarte bun la slujbă, ca să urcați într-un clasament, într-o ierarhie.

E posibil să apară și acea persoana cu care o să vă continuați restul vieții, dacă o să vă simțiți împliniți sufletește.

Relația de suflet promite mai multă stabilitate și se poate să ajungeți și la căsătorie anul ăsta, chiar și la anul.

Horoscop 6 martie 2023 - SCORPION

O să vă găsiți și voi perechea de suflet și o să fiți dispuși, contrar felului vostru de a fi, să vă modelați după stilul partenerului de cuplu.

Aveți inspirație și o să vă descoperiți, probabil, o nouă pasiune, că simțiți nevoia să externalizati un tumul interior.

Poate vă faceți curaj să vă cereți drepturile, plus niște privilegii șefilor. Le cereți așa și o să aveți de câștigat.

Horoscop 6 martie 2023 - SĂGETĂTOR

O să mai faceți niște schimbări pe acasă și o să cheltuiți din rezerva de bani că vi se par necesare niște achiziții, mai ales în perioada Paștelui.

E posibil să vă pice cu tronc cineva care să întruchipeze genul vostru de partener și să urmeze o poveste de dragoste.

E posibil să vă asociați cu cineva de prin altă țară și să rezolvați cam totul online, dar și cu un drum, două totuși, până acolo.

Horoscop 6 martie 2023 - CAPRICORN

E multă treabă și la serviciu și acasă și o să vă dați peste cap ca să nu rămâneți restanțieri la niciun capitol, că sunteți mult prea conștiincioși.

Vi se fac promisiuni de promovare la locul de muncă, poate veți schimba și domeniul, departamentul.

Se poate să vă uniți forțele cu ale unor colegi de breaslă și să dați drumul unui proiect care o să vă aducă faimă și bani.

Horoscop 6 martie 2023 - VĂRSĂTOR

O să interacționați cu niște oameni care se asortează perfect cu voi și o să vă găsiți un ritm al vostru, ca să faceți și treabă, să vă și distrați.

O să vă alegeți niște prieteni cu care să aveți niște preocupări care să vă scape de încordare și tensiuni.

O să fie un câștig în plan profesional. Vin bani și o să vă puteți permite un sejur pe undeva la odihnă, la distracție în weekend.

Citește și...
Horoscop 29 martie 2023, cu Neti Sandu. Cine intră într-o competiție pentru un titlu sau o funcție
Horoscop 29 martie 2023, cu Neti Sandu. Cine intră într-o competiție pentru un titlu sau o funcție

Horoscop 29 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi amestecată. E bine să dam dovada de prudență și să nu ne hazardam prea tare, să facem lucruri sub impulsul momentului.    

Horoscop 28 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia căreia îi intră mai mulți bani în casă
Horoscop 28 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia căreia îi intră mai mulți bani în casă

Horoscop 28 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize plăcute. Sunt lucruri pe care le așteptăm cine știe de când, iar pe altele deloc, dar surpriza va fi la fel de mare în ambele situații.  

Horoscop 27 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care primește o ofertă de muncă
Horoscop 27 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care primește o ofertă de muncă

Horoscop 27 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi chiar frumoasă! Începem în forță săptămâna, cu un vibe pozitiv, plini de bune intenții, și o să ne pliem pe cerințele momentului, să ne achităm de toate obligațiile.

Recomandări
Ministerul Justiției revine: În doar câteva ore, pragul pentru abuzul în serviciu a scăzut de la 250.000 la 9.000 de lei
Ministerul Justiției revine: În doar câteva ore, pragul pentru abuzul în serviciu a scăzut de la 250.000 la 9.000 de lei

Ministerul Justiţiei a anunţat că va susţine adoptarea de către Camera Deputaţilor a unui prag de 9.000 de lei.

Caracatița de la Aeroportul Henri Coandă. Mita uriașă care ar fi fost cerută pentru prelungirea contractelor de închiriere
Caracatița de la Aeroportul Henri Coandă. Mita uriașă care ar fi fost cerută pentru prelungirea contractelor de închiriere

22 de milioane de euro, aceasta este mita uriașă care ar fi fost cerută pentru prelungirea contractelor de închiriere a spațiilor comerciale din Aeroportul Otopeni.

ANAF: Persoanele fizice care fac comerț online, dar nu sunt înregistrate fiscal, vor fi controlate în următoarea perioadă
ANAF: Persoanele fizice care fac comerț online, dar nu sunt înregistrate fiscal, vor fi controlate în următoarea perioadă

Persoanele fizice care fac comerț online pe diferite platforme de anunțuri inclusiv pe rețele de socializare, dar nu sunt înregistrate fiscal vor fi controlate în următoarea perioadă.