Horoscop 6 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care va face lucruri extraordinare și va câștiga bani din afaceri

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 6 martie, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Preocupări azi. O să trebuiască să ne ascuțim reflexele, ca să facem față situațiilor, ca să nu ne prindă pe picior greșit, că avem nevoie de succes.  

Vibrația zilei este 6 și o să ne străduim să facem lucrurile ca lumea.

Horoscop 6 martie 2023 - PEȘTI

Aveți planuri mari, ca să vă asigurați succesul, atât în sfera profesională, cât și în cea personală, ca să folosiți la maximum infuzia de energie.

O să primiți OK-ul pentru un proiect la care visați de anul trecut și veți fructifica și alte aspecte care țin de viața personală.

E posibil să încasați bani și să prindeți din zbor o ofertă de lucru, dar trebuie văzut cum stați cu timpul și dacă merită.

Citește și
Decizia instanței în cazul șefului mafiei românești. „Rechinul” e în închisoarea de maximă siguranță Altiplano

 Horoscop 6 martie 2023 - BERBEC

O să faceți rost de bani din afaceri particulare, pot fi colaborări, care să vă mențină în relație cu niște oameni care vor pune umărul, serios la treabă.

E momentul vostru de afirmare și poate vă focusați toată experiența acumulată ca să vă reinventați.

O să puteți face lucruri extraordinare în anul vostru și, dacă o să vă puneți mintea la contribuție, chiar și cu cele mai complicate chestiuni, o să răzbiți.

Horoscop 6 martie 2023 - TAUR

O bună intuiție în afaceri, și o să știți ce să cumpărați, ce să vindeți, ca să vă sporiți veniturile, că banii trag la voi.

Poate vă alăturați unui grup, ca să vă asigurați spatele dacă vreți să lansați la apă un proiect.

O să vă mai îngrijiți și de voi, vă faceți timp de o ieșire, seara pe undeva. Mai cultivați și relația de cuplu, mai dați un look fresh, așa, să fie frumos.

Horoscop 6 martie 2023 - GEMENI

Un nou început, poate vă interesați de cursuri, de un job, de o scenă, o tribună de la care să vă expuneți o strategie, un crez.

E posibil să apară cineva care să vă ofere o nouă direcție în viață și să descoperiți o nouă perspectiva, incitantă.

Vă puteți reinventa și să câștigați mai mulți bani dacă o să dați curs unei colaborări.

Horoscop 6 martie 2023 - RAC

Poate vă pregătiți de o călătorie și se vor găsi și chestiuni de serviciu pe care să le rezolvați și să mai existe și un interes personal, să revedeți o persoană dragă.

E o bună comunicare cu grupul de colegi și o să-i dați de capăt unei chestiuni de serviciu care v-a cam dat de furcă.

Poate vă eliberați de o povară, de un secret care v-a măcinat pe dinăuntru și o să puteți repara o relație de cuplu, o căsnicie.

Horoscop 6 martie 2023 - LEU

Vin bani, fie de la serviciu, fie din particular de undeva, și o să aveți de buzunar, că poate visați la o escapadă turistică în weekend, ca să vă relaxați.

Apare cineva care vrea să vă cunoașteți mai bine, că poate o să fiți un cuplu, dacă și voi o să găsiți de cuviință.

O să apară cineva care vrea să vă cucerească, dar acest lucru nu poate fi posibil decât decât dacă nu sunteți căsătoriți.

Horoscop 6 martie 2023 - FECIOARĂ

E animație la voi, aveți și treabă, o să aveți și întâlniri după orele de program, ca să mai povestiți de-ale voastre, cereți un sfat, vă pregătiți de o viață nouă.

O să recuperați o sumă importantă de bani, poate ați câștigat un proces, sau e altceva, or fi bani din colaborări mai vechi.

O să fiți destul de tranșanți și nu o să lăsați să vi se încalce niște drepturi. O să vorbiți pe șleau, ca să nu fie niciun echivoc.

Horoscop 6 martie 2023 - BALANȚĂ

O să relaționați cu anturajul cooperant și o să dați randament foarte bun la slujbă, ca să urcați într-un clasament, într-o ierarhie.

E posibil să apară și acea persoana cu care o să vă continuați restul vieții, dacă o să vă simțiți împliniți sufletește.

Relația de suflet promite mai multă stabilitate și se poate să ajungeți și la căsătorie anul ăsta, chiar și la anul.

Horoscop 6 martie 2023 - SCORPION

O să vă găsiți și voi perechea de suflet și o să fiți dispuși, contrar felului vostru de a fi, să vă modelați după stilul partenerului de cuplu.

Aveți inspirație și o să vă descoperiți, probabil, o nouă pasiune, că simțiți nevoia să externalizati un tumul interior.

Poate vă faceți curaj să vă cereți drepturile, plus niște privilegii șefilor. Le cereți așa și o să aveți de câștigat.

Horoscop 6 martie 2023 - SĂGETĂTOR

O să mai faceți niște schimbări pe acasă și o să cheltuiți din rezerva de bani că vi se par necesare niște achiziții, mai ales în perioada Paștelui.

E posibil să vă pice cu tronc cineva care să întruchipeze genul vostru de partener și să urmeze o poveste de dragoste.

E posibil să vă asociați cu cineva de prin altă țară și să rezolvați cam totul online, dar și cu un drum, două totuși, până acolo.

Horoscop 6 martie 2023 - CAPRICORN

E multă treabă și la serviciu și acasă și o să vă dați peste cap ca să nu rămâneți restanțieri la niciun capitol, că sunteți mult prea conștiincioși.

Vi se fac promisiuni de promovare la locul de muncă, poate veți schimba și domeniul, departamentul.

Se poate să vă uniți forțele cu ale unor colegi de breaslă și să dați drumul unui proiect care o să vă aducă faimă și bani.

Horoscop 6 martie 2023 - VĂRSĂTOR

O să interacționați cu niște oameni care se asortează perfect cu voi și o să vă găsiți un ritm al vostru, ca să faceți și treabă, să vă și distrați.

O să vă alegeți niște prieteni cu care să aveți niște preocupări care să vă scape de încordare și tensiuni.

O să fie un câștig în plan profesional. Vin bani și o să vă puteți permite un sejur pe undeva la odihnă, la distracție în weekend.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO "Nu găsesc bikini potriviți". Cum arată sportiva care a fost desemnată "cea mai atrăgătoare voleibalistă"
FOTO "Nu găsesc bikini potriviți". Cum arată sportiva care a fost desemnată "cea mai atrăgătoare voleibalistă"
Citește și...
Horoscop 17 iulie 2024, cu Neti Sandu. O zodie se poate lansa într-o nouă aventură profesională
Horoscop 17 iulie 2024, cu Neti Sandu. O zodie se poate lansa într-o nouă aventură profesională

Horoscop 17 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi cu reușite. Avem energie și toate bunele intenții o să le punem în joc să ne putem atinge obiectivele că de muncit, am muncit.

Horoscop 16 iulie 2024, cu Neti Sandu. O să recuperați toți acei bani pe care-i așteptați de luna trecută
Horoscop 16 iulie 2024, cu Neti Sandu. O să recuperați toți acei bani pe care-i așteptați de luna trecută

Horoscop 16 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. Surprize astăzi. Or să iasă la iveală acele aspecte de care au tot făcut abstracție, dar acum ținem cont de ele ca să putem merge mai departe.

Horoscop 15 iulie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care rezolvă problemele cu banii în această perioadă
Horoscop 15 iulie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care rezolvă problemele cu banii în această perioadă

Horoscop 15 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. Provocări azi. Neprevăzutul e cuvântul de ordine azi și e bine să fim pe recepție ca să fim cu garda sus.

Recomandări
Căldura intensă afectează grav agricultura României. Două milioane de hectare de culturi sunt distruse de secetă
Căldura intensă afectează grav agricultura României. Două milioane de hectare de culturi sunt distruse de secetă

Căldura intensă usucă pământul. În jumătate de țară, rezerva de apă din sol este la nivel critic. Cele mai afectate culturi sunt porumbul și floarea soarelui.

Oamenii de afaceri se tem de creșteri de taxe în 2025. Marcel Ciolacu promite că nu se va întâmpla asta
Oamenii de afaceri se tem de creșteri de taxe în 2025. Marcel Ciolacu promite că nu se va întâmpla asta

În vreme ce oficialii de la Bruxelles atrag atenția că statul trebuie să reducă urgent deficitul bugetar, șeful Guvernului exclude măriri de taxe și impozite pe anul viitor.

S-au înmulţit problemele din aeroporturi. Peste 120 de români așteaptă de trei zile să se întoarcă din Rodos. Ce spun oamenii
S-au înmulţit problemele din aeroporturi. Peste 120 de români așteaptă de trei zile să se întoarcă din Rodos. Ce spun oamenii

S-au înmulţit problemele din aeroporturi când toată lumea vrea să plece în vacanță. Din lipsă de personal și cu puține aeronave la dispoziție unele companii aeriene, amână, sau chiar anulează cursele programate.