Horoscop 5 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care poate face pasul cel mare spre căsătorie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 5 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi relaxantă. O să ne ocupăm de noi și de cei pe care-i iubim să facem ca relațiile să fie armonioase, să fie stabilitate în viața noastră.  

Vibrația zilei este 5 și s-avem un gând bun pentru toată lumea.

Horoscop 5 martie 2023 – PEȘTI

E o exuberanță poate datorită cuiva care se bucură că faceți echipă și asta vă inspiră o stare de bună dispoziție și-o să trageți un chef.

Ați putea da o fugă în alt oraș, la invitația cuiva și o să aflați noutăți despre o posibilă afacere și o să vă gândiți la ofertă.

Poate are loc o serbare, un concurs, un spectacol la care o să dați și voi o mână de ajutor pentru că e și copilul la mijloc.

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Horoscop 5 martie 2023 - BERBEC

E animație la voi, o fi sărbătoare în familie, vin oameni de care vă era dor și strângeți relațiile, că o să ieșiți mai des pe la mondenități.

Se poate să întâlniți pe cineva care să fie foarte aproape de sufletul vostru și să vă bucurați de o compatibilitate cu totul neașteptată.

E o ceremonie la care o să luați și voi parte și e cineva care o să vă inspire și să luați o decizie importantă

Horoscop 5 martie 2023 – TAUR

Întrevedere cu grupul care vrea să puneți umărul la o activitate care v-ar aduce vizibilitate, și poate o să urmeze o promovare, o să vă fie plătită munca.

E un ecou în inima voastră și o să știți ce răspuns să-i dați acelei persoane care v-a răscolit, sufletește.

I-ați putea chema pe niște prieteni de la voi și să vă întrețineți frumos câteva ore, dacă n-aveți chef să ieșiți din casă.

Horoscop 5 martie 2023 - GEMENI

E rost de plimbare și de intrat la un film, o piesă de teatru, la un concert și să mai scăpați de muncă, să vă mai destindeți.

Poate se vorbește despre voi în public, vi se oferă vreun premiu, e ceva care vă stârnește interesul pentru încă o afacere care o să v-aducă succes.

E o întrunire care o să vă ajute să relaționați și cu cei pe care nu i-ați mai văzut de multă vreme și va fi un câștig sufletesc.

Horoscop 5 martie 2023 – RAC

Poate dați o fugă la rudele apropiate de prin orașele vecine și o să mai schimbați impresii, le ziceți un La Mulți Ani, Casă de Piatră - dacă se căsătoresc.

Poate aflați de azi un răspuns legat de un accept, c-o să bucurați și altceva decât ce-ați fost obișnuiți - o să fie ceva nou-nouț.

Un dus-întors pe la rude, pe undeva v-ar schimba starea de spirit și v-ar aduce inspirație în plan profesional

 Horoscop 5 martie 2023 – LEU

Vă caută cineva care vrea să petreceți un timp împreună c-aveți multe în comun și o să vă recalibrați relația, c-or fi șanse de căsătorie, dacă n-ați făcut-o până acum.

Poate fi un moment decisiv pentru voi și să vă exprimați sentimentele, să-i spuneți ființei iubite că nu puteți trăi fără ea.

E o mulțumire sufletească, poate primiți și un cadou, o fi cineva care vă invită la un party și o să fie ceva special, așa pare.

Horoscop 5 martie 2023 – FECIOARA

O să faceți cunoştinţă cu niște oameni care vă pot ajuta la treabă, să fie alături de voi și la distracție și să vă armonizați pe toate planurile.

O să vă depășiți niște temeri și poate faceți pasul cel mare spre căsătorie, că v-ați convins că omul ales e pe viață.

O apariție surpriză și viața voastră se poate schimba într-o clipă și să fiți fericiți pentru că ați întâlnit omul visurilor voastre.

Horoscop 5 martie 2023 – BALANȚĂ

Se poate să lărgiți cercul de prieteni dacă ieșiți în societate și să vă faceți program de ieșit pe la evenimente c-aveți invitații de peste tot.

Ați putea pleca într-un dus-întors ca să-i faceți o vizită cuiva apropiat și să vă întoarceți de acolo cu idei, cu inspirație.

Casa partenerială este activată și în orice moment puteți găsi pe cineva cu cine să vă căsătoriți.

Horoscop 5 martie 2023 – SCORPION

Vă puteți întâlni perechea de suflet și să petreceți un timp împreună în perioada care urmează, să vedeți dacă aveţi, într-adevăr, puncte comune.

Poate are loc o petrecere în familie și o să vă bucurați de revederea celor pe care-i iubiți c-aveți nevoie de emanația lor afectivă.

Se poate să cheltuiți niște bani. Să aveți o nuntă, un botez și să fiți implicat și în organizarea momentului.

Horoscop 5 martie 2023 – SĂGETĂTOR

Se poate să dați ochii cu cineva care vrea să vă mai vedeți, să se lămurească dacă vă armonizați sau nu, că potențial de relație există, intuiția vă spune.

Poate-i faceți o surpriză ființei iubite și rezervați o masă în alt oraș la un restaurant și dați o fugă până acolo.

O să treceți în revistă momentele festive și o să vă consolidați prietenia cu oamenii care contează pentru voi.

Horoscop 5 martie 2023 - CAPRICORN

Poate vă faceți timp și pentru voi să vă întâlniți cu prietenii, faceți o plimbare, vă duceți la un spectacol și o să programați și niște evenimente care vor avea loc în curând.

V-au mai rămas câteva lucruri nespuse în relația cu partenerul de cuplu și o să faceți tot posibilul să le discutați.

O să aveți ceva de spus pe rețelele de socializare și poate apăreți pe o scenă și o să vă bucurați și de audiență.

Horoscop 5 martie 2023 - VĂRSĂTOR

E cineva care insistă să revină în viața voastră și o să trebuiască să fiți sinceri cu voi, să știți dacă sunteți pregătiți să acordați a doua șansă, sau nu.

Anturajul va fi un bun suport pentru voi, în special cel feminin, și o să puteți avea activități comune, să ieșiți pe la mondenități.

Ați putea chema niște prieteni pe la voi, dar vă e mai la îndemână să ieșiți la o terasă, ori într-un parc, la un concert, undeva în aer liber.

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Horoscop 27 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care își dă întâlnire cu o persoană din sfera sentimentală
Horoscop 27 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care își dă întâlnire cu o persoană din sfera sentimentală

Horoscop 27 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu chef de viață. Sunteți dispuși să facem și treaba, să ne și distrăm ca să avem o stare de spirit cât se poate de bună, ca vin Floriile, vine Paștele, să ne pregătim sufletește.  

Horoscop 26 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Mai multe zodii primesc oferte de joburi sau colaborări pe bani mai mulți
Horoscop 26 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Mai multe zodii primesc oferte de joburi sau colaborări pe bani mai mulți

Horoscop 26 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi echilibrată. Avem energie, chef de viață, și de făcut treabă și de distracție și o să fructificăm la maximum timpul liber, să ne deconectăm.  

Horoscop 25 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se face o propunere de job sau de funcție
Horoscop 25 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se face o propunere de job sau de funcție

Horoscop 25 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu spor. Intuiția își spune cuvântul și aflăm scurtătura spre succesul pe care ni-l dorim.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.