Horoscop 5 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Nativii unei zodii află de venirea în familie a unui copil mult dorit

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 5 ianuarie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi frumoasă! Mai avem de întâmpinat cu urări de la mulţi ani nişte oameni dragi, să ne încărcăm sufletul de bucurie ca să păşim cu dreptul în noul an.  

Vibraţia zilei este 5 şi o să avem curaj să spunem un adevăr şi ce simţim cu adevărat!

Horoscop 5 ianuarie 2023 – CAPRICORN

O provocare! Ieşiţi la rampă cu ceva nou care să vă pună în valoare şi să daţi refresh total preocupărilor voastre şi să ieşiţi din zona de confort.

O să vă descoperiţi o nouă vocaţie - de buni oratori. Poate vă apucaţi de studii, să fie o upgradare în plan profesional.

O să aflaţi de ce a absentat cineva care vă promisese că o să vină. Partea bună e că zice că se revanşează!

Citește și
neti sandu, horoscop
Horoscop 3 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Apar lucrurile pe care ni le-am dorit
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Horoscop 5 ianuarie 2023 – VĂRSĂTOR

Voi o să daţi dovadă de diplomaţie în perioada asta, ca să vă puteţi înţelege cu colaboratorii, că aveţi proiecte care or să vă solicite din greu şi vreţi să aveţi succes.

Vouă vă parvin nişte răspunsuri din străinătate, vă aşteaptă cineva acolo şi o să vedeţi când vă faceţi timp să vă duceţi.

Poate vă face cineva cadou o escapadă turistică la munte, într-o staţiune de agrement,să vă distraţi în weekend.

Horoscop 5 ianuarie 2023 – PEŞTI

Vin bani de undeva şi poate aţi acceptat un parteneriat care să v-aducă beneficii, că aveţi cheltuieli mari în perioada asta şi aveţi nevoie de certitudine în sfera asta financiară.

Vi se propune un job şi, dacă nu sunteţi mulţumiţi la actualul serviciu, o să daţi curs ofertei altminteri, doar în regim de colaborare.

Poate vă pregătiţi de o mutare, dar aşteptaţi să treacă şi Sf Ion şi o să luaţi decizia finală.

Horoscop 5 ianuarie 2023 – BERBEC 

Se poate să vă aşezaţi încă de pe acum la masa negocierilor că e o afacere la orizont şi nu vreţi să rataţi o asemenea ocazie şi poate picaţi la-nvoiala.

O să beneficiaţi de ajutorul unor oameni influenţi şi o să ştiţi cum să gestionaţi o afacere, că pare să fie la nivel înalt.

Şefii v-au rămas datori cu bani sau vreun privilegiu şi se pare că n-au uitat şi vin recompensele.

Horoscop 5 ianuarie 2023 – TAUR

Poate mai daţi o raită pe undeva să vă încărcaţi bateriile, să le faceţi o vizită şi celor pe care nu i-aţi văzut nici de Crăciun, nici de Revelion, poate, să vă ziceţi un ”la mulţi ani!”.

Se poate să constataţi că vă ajung banii pentru o plecare la sfârşit de săptămâna şi o s-aveţi parte de o porţie de relaxare.

Poate ați amânat nişte investigaţii medicale şi poate sunaţi să vă faceţi o programare pentru săptămâna viitoare.

Horoscop 5 ianuarie 2023 – GEMENI 

O să vă mai intre nişte rămăşiţe de anul trecut, dacă nu e primul salariu pe anul ăsta, şi o să vă puteţi mişca dacă aveţi bani de buzunar.

Bine ar fi să perfectaţi comunicarea, ca să vă înţelegeţi şi mai bine cu partenerul de cuplu şi-o să faceţi echipă, de succes.

Poate aflaţi cu ce ofertă vine spre voi cineva care vă ademeneşte din toamnă cu o afacere, vedeţi ce vă iese.

Horoscop 5 ianuarie 2023 – RAC

Se poate să primiţi o nominalizare la o categorie în care excelaţi şi să luaţi un premiu, să căpătaţi o funcţie şi să căpătaţi alt statut, după atâta muncă.

Se poate să apară cineva şi să vă propună o colaborare şi, dacă aveţi un program mai relaxat, vă puteţi încumeta.

Se poate să vă bucuraţi de suportul partenerului de cuplu şi să fie cel mai frumos cadou pe care vi-l poate face.

Horoscop 5 ianuarie 2023 – LEU

Aţi putea călători mai mult şi vă puteţi gândi şi la un proiect care să vă propulseze în carieră, că vocaţia voastră de lider abia aşteaptă să iasă la iveală.

Sunt nişte oameni care v-au dus dorul şi poate faceţi cumva să vă întâlniţi, că aveţi multe de povestit.

Sunt chestiuni de serviciu care au nevoie de mici retuşuri şi o să ieşiţi cu bine la liman, că sunteţi ingenioşi din fire.

Horoscop 5 ianuarie 2023 – FECIOARĂ

Vă parvin răspunsuri favorabile şi poate o să primiţi un accept de la bancă şi-o să luaţi un credit care v-ar ajuta să daţi avansul pentru o casă.

Apare acel cineva care v-ar putea completa frumos sufleteşte şi să aveţi parte de o minunată convieţuire.

O să aveţi idei, inspiraţie să ştiţi cum să sporiţi nişte bani că n-aveţi de gând să-i cheltuiţi! Nu acum!

Horoscop 5 ianuarie 2023 – BALANŢĂ

O veste care să vă dea peste cap, că vine, în sfârşit, acel cineva în care v-aţi pus toate speranţele să vă facă fericiţi, şi e bine să aveţi un as în mânecă.

O să fie lume mai generoasă, ca de obicei, în jurul vostru şi o să vă fie mai uşor cu toate, că moralul va fi sus!

Vă e dor de cineva care vine pe firul gândului vostru şi o să umpleţi acel gol sufletesc, şi o să fiţi fericiţi.

Horoscop 5 ianuarie 2023 – SCORPION

Vi se pot semna acte care să vă deschidă nişte uşi, poate reînnoiţi, legitimaţii, carduri, buletin, c-or fi expirat şi vă ţin pe loc.

O să fie mult de lucru la serviciu şi n-o să rămână nerăsplătita muncă, vor fi şi bani, beneficii, o să fiţi mulţumiţi.

Vi se dă ceva nou de lucru, dar se poate să fie şi ceva pe care l-aţi demarat anul trecut şi să fie cu succes.

Horoscop 5 ianuarie 2023 – SĂGETĂTOR

Sfera sentimentală e luminată a giorno şi o să atrageţi toate privirile, că aveţi un magnetism aparte şi poate apare şi cine trebuie, omul potrivit.

Se pare că o să vă bucuraţi de vestea că o să deveniţi părinţi sau că o să se nască în familia voastră un copil mult dorit.

Relaţia cu fiinţa iubită e caldă, vă completaţi, în sfârşit, după o perioadă de tatonări.

Articol recomandat de sport.ro
„Drăgușin a luat-o pe un drum greșit!” Genoa a povestit TOT: suma reală a mutării și oferta „mult mai mare” refuzată
„Drăgușin a luat-o pe un drum greșit!” Genoa a povestit TOT: suma reală a mutării și oferta „mult mai mare” refuzată
Citește și...
Horoscop 4 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Zodia pentru care apare promisiunea unei vieţi fericite în doi
Horoscop 4 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Zodia pentru care apare promisiunea unei vieţi fericite în doi

Horoscop 4 ianuarie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi frumoasă. O să ne bucurăm de veştile bune, mai vine câte cineva de care ne-a fost dor şi o să ne simţim împliniţi sufleteşte.  

Horoscop 3 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Apar lucrurile pe care ni le-am dorit
Horoscop 3 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Apar lucrurile pe care ni le-am dorit

Horoscop 3 ianuarie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Surprize astăzi. Apar lucrurile pe care ni le-am dorit, vin şi oamenii cărora le-am dus dorul, dar vin şi ceva restanțe pe care nu le mai putem ignora și trebuie să scăpăm de ele.  

Horoscop 2 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Ce aduc astrele fiecărei zodii în 2023
Horoscop 2 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Ce aduc astrele fiecărei zodii în 2023

Ne dorim cu toții să știm ce ne rezervă astrele pentru anul 2023. Neti Sandu a realizat un horoscop pentru fiecare zodie în parte pe anul 2023.  

Recomandări
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern

„(...) se impune identificarea fondurilor necesare pentru plata drepturilor salariale majorate”. Asta este una dintre concluziile unui mini-raport prezentat de șeful Finanțelor, Marcel Boloș, în ședința de Guvern de joi, 25 aprilie. 

Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității

Parchetul General a anunţat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului preşedinte Ion Iliescu pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii, în dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Sorina Pintea, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă
Sorina Pintea, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă

Sorina Pintea, fostul ministru social-democrat al Sănătății, a fost condamnată, vineri, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită în formă continuată. Decizia instanței nu este definitivă.