Horoscop 26 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. Se poate să vă duceți la o petrecere și să prindeți din zbor o idee de afaceri

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 26 noiembrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro Tv. Entuziasm azi. O să ne bucurăm de o stare de spirit foarte bună și o să avem chef și de treabă și de întâlniri cu prietenii, cu rudele, cu colegii chiar.

Vibrația zilei este 8 și o să încercăm să facem o economie la bani, să vedem daca ne reușește.

 Horoscop 26 noiembrie - SĂGETĂTOR

Se poate să plecați într-o excursie și să vă eliberați de toate tensiunile, că s-au adunat oboseala, grijile și o să vă destindeți, în sfârșit.

Se poate să reapară cineva care vrea să vă recucerească sau cel puțin așa își dorește, dar mai depinde și de voi.

E o efervescență, că e un cocktail de energii care vă inundă și o să faceți cele mai neașteptate lucruri.

Citește și
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

 Horoscop 26 noiembrie - CAPRICORN

Voi, poate dați curs unei provocări! Să vă puneți în valoare un talent pe care l-ați cultivat de o vreme încoace. Acum e momentul afirmării.

Vă caută cineva care vrea să vă scoată în lume și o să vă dați voie să mai vedeți și alti oameni, că aveți nevoie de socializare.

Vine cineva și o să vi se schimbe cu totul starea de spirit,că aveți mari așteptări de la această persoană.

 Horoscop 26 noiembrie - VĂRSĂTOR

Se poate să vă duceți la un eveniment monden și să vă puneți la curent cu noutățile de pe piață și să vă întoarceți acasă cu alt vibe, că aveați nevoie de o împrospătare.

Se poate să vă facă o vizită cineva care locuiește departe de voi și o să luati pulsul relației, ca să vedeți ce a mai rămas din ea.

E un anturaj care strigă adunarea și poate plecați împreună pe undeva, că să vă dezmorțiți după o săptămână grea.

 Horoscop 26 noiembrie - PEȘTI

Se pare că le-ați rămas datori cu o vizită unor prieteni. O să vă ocupați și de casă în prima parte a zilei și o să vă duceți și în plimbare, că să vă bucurați de prezența acelor oameni.

Se poate să aveți un eveniment festiv care să vă țină în priză și să relaționați cu niște oameni care vă pot deveni prieteni apropiați.

Întrevedere cu niște oameni de afaceri. Poate e un eveniment festiv la care o să aveți ceva de spus, de făcut.

 Horoscop 26 noiembrie - BERBEC

Poate să contribuiți cu ceva la organizarea unui party, asta dacă nu o să o luați din loc să vă distrați într-o stațiune montană. Mai faceți și un pic de mișcare.

Poate mai aruncați o privire, ca să vedeți dacă mașina funcționează, în cazul în care vreți să plecați la drum lung.

Voi, se poate să fi plecat deja într-o excursie și să petreceți frumos pe acolo, să vă vedeți cu oameni agreabili.

 Horoscop 26 noiembrie - TAUR

Se poate să treceți pe la niște rude să ziceți cuiva un „La mulți ani” și o să vă prindă bine un schimb emoțional, că ați traversat o perioadă cu probleme apăsătoare.

Vine cineva de care v-a fost dor și o să petreceți mare parte din zi împreună, că aveți ce împărtăși.

Se poate să vă bucurați de niște gratuități pe-acolo pe unde vă duceți și să beneficieze și membrii familiei voastre de ele.

 Horoscop 26 noiembrie - GEMENI

Aveți idei de umplut timpul liber și să cunoașteți lume nouă, să schimbați idei, poate veți avea activități comune, că să vă puneți în valoare niște talente.

E posibil să întâlniți într-un cerc de prieteni pe cineva cu care să încercați o relație, să vedeți daca vă reușește traiul în doi.

Lume nouă, care o să vă cucerească fiecare în felul lui, al ei, și o să vă găsiți și voi perechea de suflet, daca n-ați găsit-o până acum.

 Horoscop 26 noiembrie - RAC

O să apelați la rezerve să ieșiți cu ai voștri în oraș să faceți lucruri inedite și să porniți cu alte forțe de luni încolo, că vreți să vă faceți remarcați la slujbă.

Poate dați o raită online ca să mai cumpărați câte ceva nou pentru casă, să aduceți un plus de eleganță și confort.

E o sărbătoare în familie, poate aveți musafiri, că s-a întamplat ceva deosebit și faceți o tratație.

 Horoscop 26 noiembrie - LEU

Se poate să vă duceți la o petrecere și să prindeți din zbor o idee de afaceri. Poate vi se propune o colaborare la care o să aveți timp să vă gândiți până la începutul lunii.

Sfera amoroasă capătă accente deosebite și o să vă interesați de nou-veniții în grup, că e cineva care vă captează atenția.

O să dispuneți de niște bani că să vă și puteți distra, că de muncă zilnica v-ați cam săturat, macar o dată pe săptămână să vă și distrați.

 Horoscop 26 noiembrie - FECIOARĂ

Poate vă apucați de treabă pe acasă și dacă vă rămâne timp vă duceți la un spectacol, la un târg tradițional, ori la un concert, să dați refresh interior.

Se pare că vă pregătiți de musafiri. O fi ziua cuiva de naștere, sau se sărbătoresc ani buni de căsnicie, se reînnoiesc jurămintele.

E o reușită în familie. Vi se aduc și cadouri, dacă vin musafiri, c-oți fi terminat de reamenajat interiorul.

 Horoscop 26 noiembrie - BALANȚĂ

Voi, o să treceți în revistă evenimentele din oraș și o să treceți pe la fiecare, în funcție de timpul pe care-l aveți la dispoziție și mai contează și bugetul de care dispuneți.

Poate dați o raită prin împrejurimi, pe la rude, la prieteni, să schimbați o vorbă, o impresie și să povestiți ce ați mai făcut.

E o bucurie a revederii unor rude apropiate, nepoți, veri, frați, surori și o să fie toată lumea fericită.

 Horoscop 26 noiembrie - SCORPION

O să vreți să faceți ceva pe care nu l-ați mai făcut, să vă scuturați de monotonie, că vreți să faceți niște schimbări radicale în viață voastră.

Se poate să primiți înapoi niște bani, pe care i-ați împrumutat cuiva care n-avea la un moment dat, că era într-o criză financiară.

Se poate să faceți o cheltuială, că o să-i invitați pe la voi pe cei dragi, dar de data asta nu o să vă uitați la bani.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Horoscop 24 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Două zodii intră în banii din conturi să cumpere câte ceva
Horoscop 24 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Două zodii intră în banii din conturi să cumpere câte ceva

Horoscop 24 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi destinsă. Părem mai concentrați asupra lucrurilor care ne interesează și o să avem randament bun la treabă, o să facem rost și de bani.  

Horoscop 23 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu neprevăzut pentru toate zodiile
Horoscop 23 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu neprevăzut pentru toate zodiile

Horoscop 23 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Lună Plină, cu destul neprevazut!. Ies la iveală tot ce-am vrut să ascundem, să uităm poate, să ne dezicem de niște lucruri și o să trbuiască să privim un adevar în față.  

Horoscop 22 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță o primă de Paște
Horoscop 22 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță o primă de Paște

Horoscop 22 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Vești bune azi. O să reacționăm cu interes la mesajele care ne trec pe la urechi și o să ne facem planuri și pentru sărbători și pentru după.

Recomandări
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică

Statele Unite au adoptat marţi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică pentru Ucraina, rezultatul lunilor de negocieri extrem de tensionate şi laborioase din Congres.

Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate.
Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate. "Va exista un răspuns foarte dur"

O aliată a lui Vladimir Putin, a avertizat, marţi, că Rusia este gata să riposteze dacă activele sale îngheţate, de aproape 300 de miliarde de dolari, vor fi confiscate de Occident şi folosite pentru a ajuta Ucraina.

În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral.