Horoscop 26 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care se îndrăgostește

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 26 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi a surprizelor. O să ne bucurăm de revederea unor persoane dragi și de o invitație neașteptată, la o cafea, la o plimbare, ceva care să ne lumineze ziua, viața.

Vibrația zilei este 8 și am face bine să ne păzim banii, să nu-i cheltuim până la ultimul bănuț.

Horoscop 26 martie 2023 - BERBEC

Aveți unde să vă duceți și cu cine. Vă bucurați de prezența unor oameni pe sufletul vostru și o să vă refaceți starea de spirit.

O să ajungeți și la vreun sărbătorit, dacă nu sunteți chiar voi protagonistul și o să se simtă toată lumea cât se poate de bine.

Vreți să vă oferiți o viață mai bună vouă, familiei. E momentul vostru, cu Jupiter în zodia voastră, și o să vă bucurați de o atmosferă mult mai caldă acasă.

Citește și
horoscop neti sandu
Horoscop 24 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care primește o promovare la serviciu

Horoscop 26 martie 2023 - TAUR

Poate-i chemați pe prieteni pe la voi și găsiți ceva delicios, așa cum știți voi, și o să stați la taclale. Poate aveți și o terasă și stați la aer, la soare.

Poate o să vă mai ocupați și de voi, vă duceți la spa, la cosmetică, la tuns, la stilist, să dați refresh total.

O să vă străduiți să faceți cât de cât, așa, economie la bani, și să vă și distrați. Totuși, să le oferiți și alor voștri un mic respiro, le faceți pe toate.

Horoscop 26 martie 2023 - GEMENI

Grupul de prieteni vă acaparează și o să ziceți mersi că o să petreceți o zi frumoasă împreună, că poate, altminteri, nu aveți chef să vă duceți pe nicăieri singuri.

O apariție neașteptată și viața voastră sentimentală o să fie mult mai frumoasă de-aici înainte.

Voi o să dați curs invitaților în oraș, ca să mai lăsați deoparte grijile, să vă reconectați la viața urbană, că e musai.

Horoscop 26 martie 2023 - RAC

O să vă facă plăcere să vă duceți la un spectacol, să vă culturalizați un pic, să dați ignore tensiunilor, să vă lăsați în voia atmosferei de relaxare, de visare.

E o reuniune cu rude, cu prieteni, poate e un eveniment festiv și o să vă prindă bine să vă rupeți câteva ore de rutina zilnică.

Voi vă socotiți banii să vă ajungă de cheltuială, dar să aveți și pentru o ieșire în lume cu familia, măcar la cafea.

Horoscop 26 martie 2023 - LEU

Întrevedere cu cineva care e pe lungimea voastra de unda și s-ar putea să vă armonizați, până chiar la unirea destinelor.

Vă puteți repezi la ziua cuiva de naștere din altă localitate, și o să vă consolidați relațiile cu cei pe care-i vedeți mai rar, că este mare distanța dintre voi.

Voi v-ați putea repezi la prietenii care locuiesc prin altă parte a țării, și o să vă prindă bine să schimbați un pic peisajul și anturajul.

Horoscop 26 martie 2023 - FECIOARĂ

O să scoateți din banii de rezervă, ca să le faceți pe plac alor voștri, în special copiilor care vor să zburde pe afară prin parcul lor de distracții.

E cineva de departe care vrea să vă vedeți dacă se poate chiar azi, dacă nu, altă dată, cât de curând.

Voi v-ați putea duce la rude și să vă întoarceți diseară sau mâine, asta în funcție de timp și de bani. Mâine dimineață nu e aglomerație.

Horoscop 26 martie 2023 - BALANȚĂ

Se revine poate asupra unei decizii sentimentale și lăsați în urmă resentimentele, și vă pregătiți de o relație căreia o să-i dați refresh.

Se poate să faceți cunoștință cu cineva care să fie pe genul vostru și să vă simțiți atrași ca de un magnet.

Voi o să aveți emoții la gândul unei revederi și viața voastră sentimentală se poate schimba într-o clipă. Profitați!

Horoscop 26 martie 2023 - SCORPION

Poate veți fi reuniți în jurul familiei și o să vă faceți planuri pentru sărbătorile Pascale, și să vedeți și pe unde vor ai voștri să vă duceți în perioada aia.

O reușită în sfera comunicării. Poate o să ajungeți să vă înțelegeți cu cei care se tot supărau din diverse motive.

O ieșire în doi ar aduce un plus de prospețime relației, și o să petreceți mai mult timp împreună, asta pe cât posibil.

Horoscop 26 martie 2023 - SĂGETĂTOR

E cineva care se simte atras de voi și vă scoate la întâlnire, ca să afle mai multe despre voi, să descopere noi puncte comune pentru o relație de cuplu.

O să puneți în practică o activitate de timp liber, e un hobby care să vă dezmorțească, să vă ocupați cu ceva care vă place.

Poate vă face cineva o surpriză și vă invită la un spectacol, și o să aibă și ceva important pe lângă să vă spună, probabil.

Horoscop 26 martie 2023 - CAPRICORN

Poate-i chemați pe prieteni pe la voi și o să vă întrețineți frumos că aveți nevoie de compania lor, ca să mai cereți un sfat, să vă verificați deciziile.

La o întâlnire amicală puteți face cunoștință cu cineva care să vă atragă atenția prin ceva care vă fascinează, și să vă îndrăgostiți.

Vă scoate la întâlnire cineva care simte că ați putea fi o echipă, și o să prindeți imediat ritmul. O să vedeți.

Horoscop 26 martie 2023 - VĂRSĂTOR

O să cheltuiți niște bani, că nu se poate altfel, și o să ieșiți cu ai voștri la plimbare, la o cafea în oraș, vă mai vedeți și cu altă lume, ca să vă destindeți.

Poate vă duceți la o zi de naștere, sau se sărbătoresc ani de căsătorie, de relație, și o să fie o atmosferă festivă.

Voi păreți amatori de lume nouă, de grup, să interacționați cu oameni care vă împărtășesc ideile, gusturile, și o să îi tot întâlniți pe oamenii ăștia pe la mondenități.

Horoscop 26 martie 2023 - PEȘTI

O să vă bucurați de revederea unor oameni dragi, și poate vă faceți program comun de-aici înainte, să nu mai lăsați timpul să vă îndepărteze, să vă separe.

Poate plecați cu grupul într-un dus-întors, sa ziceti un „La mulți ani” cuiva, să vă distrați, ca să vă scuturați de stres.

O să aveți de buzunar să ieșiți în oraș, dar se poate să vă facă și prietenii cinste la o terasă, undeva.

Citește și...
Horoscop 25 martie 2023, cu Neti Sandu. Se anunță vești bune pe mai multe planuri
Horoscop 25 martie 2023, cu Neti Sandu. Se anunță vești bune pe mai multe planuri

Horoscop 25 martie 2023 prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi de relaxare. O să facem și acele lucruri pe care le-am tot amânat. Să oferim un cadou sau doar o explicație cuiva, care s-ar liniști și ar înțelege ce are de făcut în continuare.

Horoscop 24 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care primește o promovare la serviciu
Horoscop 24 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care primește o promovare la serviciu

Horoscop 24 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi reușită. O să ne bucurăm de o revedere, de o plimbare, o masă delicioasă și o să ne refacem potențialul până luni.

Horoscop 23 martie 2023, cu Neti Sandu. Șase zodii au mare noroc la bani
Horoscop 23 martie 2023, cu Neti Sandu. Șase zodii au mare noroc la bani

Horoscop 23 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi frumoasă. Avem energie, entuziasm și totul o să meargă ca pe roate dacă ne mobilizăm.

Horoscop 22 martie 2023, cu Neti Sandu. Cine primește și bani și vești bune
Horoscop 22 martie 2023, cu Neti Sandu. Cine primește și bani și vești bune

Horoscop 22 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi cu reușite. O energie de început! Ne facem planuri ca să câștigăm noi teritorii, să ne meargă bine peste tot.

Horoscop lunar - aprilie 2023, explicat de Neti Sandu. Ce urmează pentru fiecare zodie în luna Berbecului
Horoscop lunar - aprilie 2023, explicat de Neti Sandu. Ce urmează pentru fiecare zodie în luna Berbecului

Pe 21 martie Soarele intră în Berbec și timp de o lună, berbecii sunt cei care conduc trenul celor 12 zodii. Neti Sandu a stat de vorba cu Andreea Marinescu, colega sa de la Știrile Dimineții, și a spus ce ne rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte

Recomandări
Experiment Știrile ProTV: Poluăm de 6 ori mai puțin dacă luăm autobuzul, în loc de mașină, pe un traseu de 10 km, prin oraș
Experiment Știrile ProTV: Poluăm de 6 ori mai puțin dacă luăm autobuzul, în loc de mașină, pe un traseu de 10 km, prin oraș

Săptămâna verde, continuă la ProTV. Joi ne îndreptăm atenția spre transport, un alt sector responsabil pentru poluarea mediului.

Protest masiv, cu 20.000 de oameni în stradă, în București. Care este programul și traseul aprobat de PMB
Protest masiv, cu 20.000 de oameni în stradă, în București. Care este programul și traseul aprobat de PMB

Sindicaliştii din Educaţie au obţinut autorizaţie pentru organizarea unui nou protest în Capitală, fiind aşteptate 20.000 de persoane. Evenimentul va avea loc, vineri, pornind din Piaţa Victoriei, anunță News.ro. 

Apa din Barajul Kahovka a scăzut la un nivel la care nu mai permite asigurarea răcirii reactoarelor Centralei Zaporojie
Apa din Barajul Kahovka a scăzut la un nivel la care nu mai permite asigurarea răcirii reactoarelor Centralei Zaporojie

Nivelul apei din rezervorul Barajului Kahovka, în sudul Ucrainei, nu mai permite asigurarea răcirii reactoarelor centralei Nucleare Zaporojie, anunţă joi operatorul barajului, relatează AFP.