Horoscop 25 februarie 2020, cu Neti Sandu. Scorpionii primesc o sumă de bani mult așteptată

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 25 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu reuşite. Avem energie, motivaţie, să facem ceva care ne-ar prinde bine şi nouă şi familiei şi-o să fim de neoprit.

Vibraţia zilei este 7 şi o s-avem fermitate în decizii.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2020 PEŞTI

 

Se poate să aibă loc o întâlnire importantă şi să şi luaţi o decizie de viaţă personală, continuaţi o relaţie, ajungeţi şi la căsătorie. E animaţie la voi - semn că se-ntâmplă ceva şi o să luaţi un avânt surprinzător - în cariera - sau în viaţa personală - pot fi şi bani, cadouri.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2020 BERBEC


O să vă gândiţi la o ieşire pe undeva la sfârşit de săptămână, să luaţi o gură de aer, să vă tihnească sejurul în doi. O să mai faceţi câte ceva şi pentru sufletul vostru şi să vă simţiţi mai bine, să crească şi stima de sine, să fie un reviriment pe mai multe planuri.

Citește și
Horoscop 23 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii își găsesc sufletul pereche
Horoscop 23 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii își găsesc sufletul pereche
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2020 TAUR


O să intraţi într-o combinaţie cu nişte prieteni ca să găsiţi cea mai bună variantă de petrecut timpul liber - un sport ori altceva. Se poate să primiţi o confirmare că s-a aprobat un contract de afaceri, că vă puteţi deplasa ca să vă puneţi de acord cu partenerii de lucru, să fie sincron.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2020 GEMENI


Se poate s-aveţi un examen, un interviu şi o să primiţi un accept, vi se deschid nişte uşi, va fi o relansare. O să vă fie în sfârşit, apreciat un proiect la care aţi lucrat şi să primiţi bani, o funcţie, ori o postură de care-o să fiţi încântaţi

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2020 RAC


Poate rezervaţi de pe-acum bilete de vacanţă, dacă le găsiţi la un preţ bun, cu o reducere considerabilă. Apare o conjunctură numai bună de revendicat nişte drepturi şi o să primiţi ce-i al vostru, o să deveniţi stăpâni pe situaţie c-aţi fost într-o derută totală.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2020 LEU


Poate o să faceţi şi voi un control medical, să daţi refresh organismului, poate ţineţi şi o dietă. O să faceţi rost de nişte bani, în completarea salariului şi o să vă mişcaţi în week-end, vă duceţi cu copiii într-o staţiune turistică, să vă dezmorţiţi şi să vă aerisiţi.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2020 FECIOARĂ


O întâlnire emoţionantă cu cineva care vrea un răspuns de la voi şi o să fie un adevărat test al sincerităţii. O să reglaţi o situaţie contractuală şi o să vă bucuraţi de nişte privilegii, n-o să mai lucraţi în pierdere, ca pân-acum

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2020 BALANŢA


Se pare c-o să revină cineva care n-a putut renunţa definitiv la voi şi are încredere că puteţi fi din nou împreună. Relaţia cu anturajul se activează, se pare c-o să alocaţi un timp ieşirilor pe la mondenităţi că n-o să mai fiţi la fel de ocupaţi ca şi până acum.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2020 SCORPION


Visaţi la cineva care vă poate fi alături şi pentru totdeauna, dacă şi persoana respectivă simte la fel ca şi voi. Se poate s-aveţi cursuri, examene, o fi o specializare de câteva luni şi să luaţi mai mulţi bani dup-aceea, c-aveţi mare nevoie de un surplus financiar.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2020 SĂGETĂTOR


Se pare că vreţi să aveţi şi voi un suflet alături, să va-nsoteasca în lungile voastre călătorii. Va mai luaţi câte ceva prin casă, faceţi tot posibilul să reamenajaţi şi să completaţi toate lipsurile să fie frumos şi confortabil, ca să vă simţiţi cu toţii bine.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2020 CAPRICORN


Poate le găsiţi copiilor o şcoală, un club sportiv, artişti, ori tehnic pe care să le frecventeze ca să înveţe ceva deosebit. O să perfectaţi nişte acte, vedeţi şi ce facturi mai aveţi de achitat şi o să fie totul reglat din punct de vedere financiar, să va-ncadrati în bugetul propus.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2020 VĂRSĂTOR


O să revină cu o rugăminte un partener de afaceri ca să bateţi palma, c-aţi tot amânat momentul - îi spuneţi, oricum, ce-aţi hotărât. Se poate să luaţi o primă, bonuri valorice, s-aducă partenerul de cuplu bani în casa şi să cumpăraţi ce v-aţi propus de la sfârşitul anului, c-aţi aşteptat destul.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Horoscop 24 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Peștii își găsesc sufletul pereche
Horoscop 24 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Peștii își găsesc sufletul pereche

Horoscop 24 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Gândurile bune transmise celorlalţi rodesc, veştile bune se-ntorc la noi şi o să fie un câştig sufletesc vizibil.

Horoscop 23 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii își găsesc sufletul pereche
Horoscop 23 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii își găsesc sufletul pereche

Horoscop 23 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Lună nouă azi. E momentul noilor începuturi, şi al celor pe care le-am mai demarat cândva dar fără succes, acum, le putem relua pe acelea.

Horoscop 22 februarie 2020, cu Neti Sandu. Gemenii primesc o sumă de bani neașteptată
Horoscop 22 februarie 2020, cu Neti Sandu. Gemenii primesc o sumă de bani neașteptată

Horoscop 22 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi reuşită. O s-avem idei, iniţiative şi o să profităm de timpul liber, o să le facem surprize alor noştri că să mai ieşim din rutină de zi cu zi.

Horoscop 21 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor intra în posesia unei sume de bani
Horoscop 21 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor intra în posesia unei sume de bani

Horoscop 21 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu reușite. O să ne confruntăm cu niște adevăruri și poate n-o să fie ușor să le digerăm, dar o să reușim în cele din urmă.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.