Horoscop 24 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii ajung la un consens cu partenerul de viață

Ultima actualizare: 24-04-2020 09:10

Horoscop 24 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu de toate. O să experimentăm lucruri noi ca să ținem pasul cu ce se-ntâmplă, să nu treacă șansele pe lângă noi, să fim chiar înaintea vremurilor pe care le trăim.

Vibrația zilei este 6 și s-avem măsură în toate.

HOROSCOP 24 APRILIE 2020 TAUR

 

Poate primiți cadou ceva, chiar și de mâncare, e ceva care să vă facă plăcere, și o să vă imprime o altă stare de spirit. Vouă vi se dă o recompensă și-o să fiți încurajați să dezvoltați o afacere, să exploatați la maximum totul că să faceți rost de bani.

HOROSCOP 24 APRILIE 2020 GEMENI

 

Poate va trebui să dați un examen, niște verificări, teste pentru școală și nu pare să fie stresant. Voi o să intrați într-o altă etapă, în care-o să vă îngrijiți mai mult, o să vă recompuneti piesele vestimentare, poate vă creați un nou stil, pentru că starea e diferită.

HOROSCOP 24 APRILIE 2020 RAC

 

O să ajungeți la un consens cu partenerul de cuplu cu care vă certaserăti, dar dac-ați spus ce va deranjează, s-a putut trece peste. Va armonizați și la treabă și la activitățile de tip recreativ cu cei de pe online și cu cei din familie și o să fie o perioadă cu rezultate favorabile.

HOROSCOP 24 APRILIE 2020 LEU

 

Poate-o să puneți și voi piciorul în prag, să puneți capăt unor lucruri care nu va convin, acasă, în relația cu partenerul de cuplu. Se poate să lucrați sub altă conducere și să nu fie tocmai ușoară adaptarea, poate și pentru că lucrați de-acasă și e un alt gen de stres.

HOROSCOP 24 APRILIE 2020 FECIOARĂ

 

Va pregătiți de un alt domeniu, poate, va luați o diplomă, faceți practică înainte de toate, ca să puteți lucra. O să faceți tot ce trebuie în scris, verbal, că să amânați o rată, să obțineți un împrumut și să le luați alor voștri ce v-au cerut, c-ați așteptat să vă între banii ca să faceți toate astea.

HOROSCOP 24 APRILIE 2020 BALANȚĂ

 

Vin bani de undeva și o să aveți pentru rate, facturi și pentru ce vă mai cer copiii, jocuri, tabletă, telefon. Se poate să fi găsit ceva nou de lucru care să vă incite curiozitatea și să vă ofere prilejul să vă exprimați și altfel, c-aveți mai multe valențe.

HOROSCOP 24 APRILIE 2020 SCORPION

 

E cineva care-și face curaj să se-apropie de voi și o să vedeți dacă e cazul să răspundeți cu aceleași sentimente sau dimpotrivă. Poate vă uniți forțele cu ale unui coleg și o să-i dați de capăt unei probleme de serviciu și scăpați de grija banilor c-o să-i luați sigur.

HOROSCOP 24 APRILIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Se poate să mai aveți de luat bani de undeva și să vă prindă bine c-o să mai puteți lua și alte lucruri în afara celor obligatorii. Păreți dispuși să vă școliți într-o altă meserie sau o ramură a profesiei pe care-o practicați, pentru c-or fi mai bănoase și se și cer în perioada asta.

HOROSCOP 24 APRILIE 2020 CAPRICORN

 

Sufletește pare să va fie mai bine și vedeți că depinde și de voi, nu așteptați de la celălalt - e bine să schimbați ceva. O să faceți niște schimbări pe-acasă, dac-aveți bani faceți comandă pe net, dacă nu recondiționati niște lucruri și le dați o altă întrebuințare, ca să va ocupați timpul.

HOROSCOP 24 APRILIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Poate luați lecții de șoferie - pe net, vă luați și un motor, o mașină, ca să vă puteți deplasa când s-o putea. Sunteți pregătiți de fapte mari, poate adunați tot ce vă trebuie ca să construiți o casă, ori să mai adăugați o cameră, un etaj, o magazie, un atelier, o seră.

HOROSCOP 24 APRILIE 2020 PEȘTI

 

Poate o să insistați să vi se dea salariul întreg, iar dac-o să mai aveți și o colaborare o să fie perfect. O să semnați niște acte și veți trece într-o altă clasă valorică, vor fi și alți bani, ori poate un titlu, chiar dacă nu imediat.

HOROSCOP 24 APRILIE 2020 BERBEC

 

O să-ncepeti ceva care să vă țină în priză, or să mai fie și niște oameni care să v-ajute și o să fiți încântați. Vă organizați în așa fel încât să dați randament bun, să fie totul eficient și să vă atingeți obiectivele, și pe cele legate de școală, și de serviciu, de carieră. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO