Horoscop 23 septembrie 2017: Zodia care își va ierta partenerul de cuplu

Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Sambata 23 Septembrie 2017 08:30
Categorie: Horoscop

Se poate să ne facem un pic de lucru şi pe-acasă, dar o s-avem grijă să ieşim la plimbare, la un târg, o expoziţie, un concert să ne spălăm mintea de grijile cotidiene.

Vibraţia zilei este 5 şi spiritul de aventură pluteşte în aer. Totul e s-avem măsură.

 

BALANŢĂ: Invitaţie la o ceremonie, o festivitate, e ceva special care o să vă transmită o stare deosebită. Vă dă idei de viaţă personală! Se pare c-o s-aveţi parte de o surpriză plăcută. Vă caută acea persoană în care v-aţi pus toate speranţele să vă facă fericiţi şi viitorul vostru sentimental se poate schimba în bine.

SCORPION: O să v-atingă la coarda sensibilă cadoul de la cineva care vă iubeşte şi asta o să vă-ntărească relaţia, c-aveţi nevoie de nişte argumente, dovezi. O să ieşiţi cu grupul de prieteni la ziua cuiva de naştere, sau poate se căsătoresc nişte prieteni, rude şi o să revedeţi oameni dragi cu care veţi păstra o legătură mai vie.

SĂGETĂTOR: Or să vă caute nişte prieteni care vor să vă implicaţi într-o activitate extraprofesională, în folosul altora, dar din care s-aveţi şi voi de câştigat. Un reviriment în sfera afectivă şi o să-i mai acordaţi o şansă fiinţei iubite, c-aveţi nevoie de ea, aşa cum e, nu mai aveţi de gând s-o schimbaţi.

CAPRICORN: Se poate să întâlniţi pe cineva care o să vrea să formaţi un cuplu şi o să vă meargă bine - c-o să porniţi cu dreptul în relaţie. O să vă drămuiţi în aşa fel timpul liber încât să v-ajungă să treceţi pe la evenimentele din oraş, dar şi pe la prietenii care va cheamă la ei - poate chiar prin ţară pe undeva.

VĂRSĂTOR: Aţi putea ieşi cu prietenii pe undeva şi să întâlniţi o persoană pe lungimea voastră de undă şi să deveniţi de nedespărţit. Se poate să vă invite cineva la masă şi să discutaţi afaceri care să v-aducă succese, bani, o relansare în carieră şi multe alte lucruri de care chiar aveţi nevoie,.

PEŞTI: I-aţi mai putea da o şansă unei persoane de care nu vreţi să vă despărţiţi şi o să renunţe fiecare la defectele care v-aduseseră la separare. E o atmosferă de sărbătoare, pot fi mai multe motive - o zi aniversară, un anunţ de căsătorie, c-o să se nască un copil în familie, sau c-a fost admis cineva la o şcoală specială.

BERBEC: Poate-i pregătiţi cuiva o petrecere - surpriză pentru că e cineva la care ţineţi şi ştiţi că i-ar face mare plăcere.O agendă încărcată, sunteţi invitaţi de onoare pe câte undeva, sau va duceţi la o nuntă şi o să petreceţi o zi şi-o noapte, c-o s-aveţi chef de distracţie, nu glumă.

TAUR: E cineva care o să vă abordeze cu mai mult curaj decât pan-acum şi o să vă surprindă faptul c-o să vă atragă persoana. Poate lansaţi o invitaţie la masă fie la voi acasă, fie faceţi o rezervare în oraş să vă mai servescă şi pe voi cineva, că destul faceţi asta tot timpul acasă.

GEMENI: În orice moment poate să apară omul pe care-l aşteptaţi de-o viaţă, poate-l cunoaşteţi, poate nu şi o să-ncepeți o poveste de dragoste. Vă invită o rudă sau nişte prieteni la un grătar, sau e un party în toată regulă şi o să va facă plăcere să daţi pe-acolo pentru că anturajul e pe gustul vostru.

RAC: Poate vă invită cineva să luaţi masa în alt oraş şi o să vă duceţi dacă n-aveţi nimic altceva aranjat. Le asiguraţi alor voştri ce au nevoie, după care puteţi ieşi cu toţii la plimbare sau aveţi un tete-a-tete în oraş să luaţi pulsul relaţiei sentimentale.

LEU: Se poate să apară cineva cu care-aţi vorbit doar pe net şi de-abia acum o să se vadă dacă sunteţi compatibili sau nu. Poate plecaţi spre o zonă de agrement să vă revigorați, c-aţi muncit prea mult în ultima perioadă şi s-aveţi nevoie de o gură de oxigen, măcar în week-end.

FECIOARĂ: Vă scoate cineva drag la plimbare, la un concert, sau vă duceţi într-o vizită şi o să fie cu folos, oricare dintre ele. O să revedeţi nişte prieteni scumpi la vedere şi cu care o să ieşiţi mai des dacă o să vă faceţi timp şi pentru voi, să mai lăsaţi treaba, sâmbătă sau duminica, să mai faceţi şi altceva.

 

 

Horoscop 22 septembrie 2017. Astăzi, Scorpionii au șanse mari să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 22 septembrie 2017. Astăzi, Scorpionii au șanse mari să-și întâlnească sufletul pereche
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 17 februarie 2019. Cine are șanse să ajungă la căsătorie în acest an
Horoscop 16 februarie 2019. Zodia care astăzi se poate îndrăgosti
Horoscop 15 februarie 2019. Nativul zodiacului care decide să-și schimbe viața
Horoscop 14 februarie 2019. O problemă de sănătate îi va da de furcă acestui nativ
Horoscop 13 februarie 2019. Zodia care va avea parte de un „declic” sufletesc
Horoscop 12 februarie. Zodia care se va bucura de o primă generoasă din partea șefilor
Horoscop
Horoscop 11 februarie. Surprize plăcute pe plan amoros pentru nativul acestei zodii
Horoscop 10 februarie 2019. Zodia care ia o decizie sentimentală importantă
Horoscop 8 februarie 2019. Semne bune în sfera relaţii sentimentale pentru această zodie
Horoscop 7 februarie 2019. Apare o sursă de bani de explorat pentru această zodie
Horoscop 6 februarie 2019. Cine va fi curtat de o persoană seducătoare
Horoscop 5 februarie 2019. Cine își poate salva relația sau căsnicia după o ceartă