Horoscop 23 septembrie 2017: Zodia care își va ierta partenerul de cuplu

Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Sambata 23 Septembrie 2017 08:30
Categorie: Horoscop

Se poate să ne facem un pic de lucru şi pe-acasă, dar o s-avem grijă să ieşim la plimbare, la un târg, o expoziţie, un concert să ne spălăm mintea de grijile cotidiene.

Vibraţia zilei este 5 şi spiritul de aventură pluteşte în aer. Totul e s-avem măsură.

 

BALANŢĂ: Invitaţie la o ceremonie, o festivitate, e ceva special care o să vă transmită o stare deosebită. Vă dă idei de viaţă personală! Se pare c-o s-aveţi parte de o surpriză plăcută. Vă caută acea persoană în care v-aţi pus toate speranţele să vă facă fericiţi şi viitorul vostru sentimental se poate schimba în bine.

SCORPION: O să v-atingă la coarda sensibilă cadoul de la cineva care vă iubeşte şi asta o să vă-ntărească relaţia, c-aveţi nevoie de nişte argumente, dovezi. O să ieşiţi cu grupul de prieteni la ziua cuiva de naştere, sau poate se căsătoresc nişte prieteni, rude şi o să revedeţi oameni dragi cu care veţi păstra o legătură mai vie.

SĂGETĂTOR: Or să vă caute nişte prieteni care vor să vă implicaţi într-o activitate extraprofesională, în folosul altora, dar din care s-aveţi şi voi de câştigat. Un reviriment în sfera afectivă şi o să-i mai acordaţi o şansă fiinţei iubite, c-aveţi nevoie de ea, aşa cum e, nu mai aveţi de gând s-o schimbaţi.

CAPRICORN: Se poate să întâlniţi pe cineva care o să vrea să formaţi un cuplu şi o să vă meargă bine - c-o să porniţi cu dreptul în relaţie. O să vă drămuiţi în aşa fel timpul liber încât să v-ajungă să treceţi pe la evenimentele din oraş, dar şi pe la prietenii care va cheamă la ei - poate chiar prin ţară pe undeva.

VĂRSĂTOR: Aţi putea ieşi cu prietenii pe undeva şi să întâlniţi o persoană pe lungimea voastră de undă şi să deveniţi de nedespărţit. Se poate să vă invite cineva la masă şi să discutaţi afaceri care să v-aducă succese, bani, o relansare în carieră şi multe alte lucruri de care chiar aveţi nevoie,.

PEŞTI: I-aţi mai putea da o şansă unei persoane de care nu vreţi să vă despărţiţi şi o să renunţe fiecare la defectele care v-aduseseră la separare. E o atmosferă de sărbătoare, pot fi mai multe motive - o zi aniversară, un anunţ de căsătorie, c-o să se nască un copil în familie, sau c-a fost admis cineva la o şcoală specială.

BERBEC: Poate-i pregătiţi cuiva o petrecere - surpriză pentru că e cineva la care ţineţi şi ştiţi că i-ar face mare plăcere.O agendă încărcată, sunteţi invitaţi de onoare pe câte undeva, sau va duceţi la o nuntă şi o să petreceţi o zi şi-o noapte, c-o s-aveţi chef de distracţie, nu glumă.

TAUR: E cineva care o să vă abordeze cu mai mult curaj decât pan-acum şi o să vă surprindă faptul c-o să vă atragă persoana. Poate lansaţi o invitaţie la masă fie la voi acasă, fie faceţi o rezervare în oraş să vă mai servescă şi pe voi cineva, că destul faceţi asta tot timpul acasă.

GEMENI: În orice moment poate să apară omul pe care-l aşteptaţi de-o viaţă, poate-l cunoaşteţi, poate nu şi o să-ncepeți o poveste de dragoste. Vă invită o rudă sau nişte prieteni la un grătar, sau e un party în toată regulă şi o să va facă plăcere să daţi pe-acolo pentru că anturajul e pe gustul vostru.

RAC: Poate vă invită cineva să luaţi masa în alt oraş şi o să vă duceţi dacă n-aveţi nimic altceva aranjat. Le asiguraţi alor voştri ce au nevoie, după care puteţi ieşi cu toţii la plimbare sau aveţi un tete-a-tete în oraş să luaţi pulsul relaţiei sentimentale.

LEU: Se poate să apară cineva cu care-aţi vorbit doar pe net şi de-abia acum o să se vadă dacă sunteţi compatibili sau nu. Poate plecaţi spre o zonă de agrement să vă revigorați, c-aţi muncit prea mult în ultima perioadă şi s-aveţi nevoie de o gură de oxigen, măcar în week-end.

FECIOARĂ: Vă scoate cineva drag la plimbare, la un concert, sau vă duceţi într-o vizită şi o să fie cu folos, oricare dintre ele. O să revedeţi nişte prieteni scumpi la vedere şi cu care o să ieşiţi mai des dacă o să vă faceţi timp şi pentru voi, să mai lăsaţi treaba, sâmbătă sau duminica, să mai faceţi şi altceva.

 

 

Horoscop 22 septembrie 2017. Astăzi, Scorpionii au șanse mari să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 22 septembrie 2017. Astăzi, Scorpionii au șanse mari să-și întâlnească sufletul pereche
VIDEO PROTVPLUS.RO
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LAS FIERBINTI
Dedicaţia e gratis
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

07:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
Horoscop
Horoscop 18 noiembrie 2018. Zodia care avea parte de o răsturnare de situaţie
Horoscop 17 noiembrie 2018. O veste neașteptată îi va da ziua peste cap acestui nativ
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
horoscop
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată