Horoscop 21 noiembrie 2018. Zodia care trebuie să meargă urgent la doctor

×
Codul embed a fost copiat

Rezolvări azi. Încep să se vadă rezultatele unor eforturi susţinute şi o să putem ataca obiective noi, şi să ne mobilizăm, serios, să avem parte de reuşite.

Vibraţia zilei este 3 şi o să spunem lucrurilor pe nume, ca să fim bine înţeleşi.

SCORPION
E cineva care aşteaptă un răspuns de la voi şi ar fi bine să fiţi sinceri cu voi şi să-i spuneţi dacă puteţi fi un cuplu, sau nu. Întrevedere cu cineva care vrea să vă dea de lucru şi or să vă convină condiţiile, veţi face rost şi de bani în plus la contul curent al familiei.

SĂGETĂTOR
Se poate să luaţi nişte bani cu care să acoperiţi nişte urgenţe, şi o să vă faceţi şi vouă cadou câte ceva pentru stima de sine. Apar lucruri noi şi tentante, să vă implicaţi în nişte acţiuni la scară mare şi dacă nu va-ncurca nimic, o să luaţi un avânt serios.

CAPRICORN
Poate va trebui să faceţi nişte investigaţii medicale să vedeţi cum staţi şi să luaţi un tratament dacă aşa zice doctorul. O să primiţi un mesaj, va suna, vine poate cineva care va vrea pentru restul vieţii şi dacă sunteţi şi voi pregătiţi o să fie un moment de cotitură în viaţa voastră.

Citește și
Obama-Trump
"Nostradamus din Balcani", care a prevestit aparitia ISIS, a spus ca Barack Obama va fi "ultimul presedinte american"
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

VĂRSĂTOR
Apar cheltuieli masive, poate găsiţi ceva de cumpărat, din cele pe care vi le-aţi propus de la începutul anului, o casă, o maşină. Aţi putea lichida întâi restantele şi abia apoi v-aţi putea reinventa, c-aveţi multe de spus, şi de arătat lumii, c-aveţi o droaie de calităţi.

PEŞTI
O să vă surprindă faptul c-o s-aveţi aşa, dintr-o dată, succes şi o să vedeţi că asta e doar începutul. Se poate să reactualizaţi nişte acte ca să nu vi se limiteze pe nicăieri accesul, şi se poate să vă bucuraţi de nişte beneficii în plus, de reduceri considerabile.

BERBEC
Se poate să vă cheme cineva din străinătate şi cu prima ocazie o să vă duceţi c-aveţi nevoie să evadaţi din peisajul de-acasă. Poate daţi de bilete cu reducere la munte pentru week-end, sau de sărbători şi o să fie cu disitractie, o să vă şi relaxaţi pe-acolo, o să merite un mic efort financiar.

TAUR
Se poate să primiţi un cadou, sau vă cumpăraţi ceva pe care vi-l doreaţi de multă vreme şi o să vă crească moralul. O stare de bine, poate va scoate cineva la masă în oraş, la plimbare, să luaţi parte la un eveniment care să vă pună şi pe voi, cumva, în valoare.

GEMENI
Poate vă luaţi maşina, sau faceţi întâi scoala de şoferi, ca să aveţi toate actele de care e nevoie. Se poate să reluaţi o discuţie pe marginea unei munci din particular şi să mai treceţi încă o dată, în revistă condiţiile, şi să ţineţi la preţ.

RAC
Poate mai cumpăraţi la reduceri câte ceva care să le fie de folos alor voştri, să arate şi casa mai bine, să fie proaspăt totul. O să fie mai mult de lucru la serviciu, poate munciţi şi în locul altui coleg, apar nişte restante şi nu puteţi lăsa lucrurile aşa - până la sfârşitul anului trebuie făcut ordine.

LEU
Voi poate luaţi legătura cu rudele apropiate să vedeţi ce-aduce fiecare când vă-ntâlniţi în week-end, la masă. O să mai încercaţi şi altfel să interacţionaţi cu cineva care vrea să fiţi împreună, pentru că prima dată v-aţi împotmolit şi nu v-a plăcut, şi-o să abordaţi diferit situaţia.

FECIOARĂ
Se poate faceţi nişte reparaţii pe-acasă, vă luaţi câte ceva care s-aducă un plus de culoare şi cu un minim efort financiar. Banii pe care-i aşteptaţi sosesc şi o să luaţi ce vă trebuie pentru cămară, poate şi de-mbracat ceva pentru voi şi pentru ai voştri dacă o să fie nevoie.

BALANŢA
S-ar putea să mai investiţi nişte bani în locuinţa şi alegeţi nişte lucruri de calitate, la preţ redus. Păreţi a fi într-o metamorfoză, doriţi să mai schimbaţi câte ceva, să răzbată personalitatea voastră ca să vă puteţi exprima aşa cum simţiţi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
BREAKING NEWS El va fi antrenorul Barcelonei în sezonul următor!
BREAKING NEWS El va fi antrenorul Barcelonei în sezonul următor!
Citește și...
Temperatura medie globală ar putea crește cu 4 grade C până la sfârșitul secolului
Temperatura medie globală ar putea crește cu 4 grade C până la sfârșitul secolului

Un cercetător american, Ken Caldeira,  avertiează că există o şansă de 93% că temperatura medie globală să crească cu 4 grade C până la sfârşitul secolului.

"Nostradamus din Balcani", care a prevestit aparitia ISIS, a spus ca Barack Obama va fi "ultimul presedinte american"

Prezicatoarea oarba care a prevestit atentatul de la World Trade Center, aparitia Statului Islamic si Brexit, a spus si ca Barack Obama va fi ultimul presedinte american.

Recomandări
Dosarul Mineriadei. Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet. Iliescu, audiat la domiciliu
Dosarul Mineriadei. Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet. Iliescu, audiat la domiciliu

Fostul premier Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu şi fostul director SRI Virgil Măgureanu au fost citaţi, joi dimineaţa, la sediul Parchetului General, pentru a li se aduce la cunoştinţă că au fost puşi din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei.

VIDEO. Moment extrem de bizar, „silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală
VIDEO. Moment extrem de bizar, „silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală

Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, Ioana Ancuța Popoviciu, care a provocat furia familiei victimelor după ce a întrebat dacă tânărul mort în accident e în sală, a fost protagonista unui moment foarte bizar, miercuri.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.