Horoscop 21 martie 2023, cu Neti Sandu. O să vă intre nişte bani în cont

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 21 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi cu Lună nouă şi cu surprize. Se poate să luăm decizii şi să primim confirmări din partea unor autorităţi. Putem îmbina frumos, azi, visul cu realitatea şi s-avem o stare de excelentă.

Vibraţia zilei este 3 şi să spunem lucrurilor pe nume.

Horoscop 21 martie 2023 – BERBEC

Un nou început, lansaţi la apă un proiect, începeţi o relaţie care vă dă aripi, şi o să experimentaţi acele lucruri la care doar aţi visat.

O reuşită! Viaţa voastră a căpătat un alt sens - poate v-aţi căsătorit, urmează s-aveţi copii, e ceva deosebit.

Vă pregătiți de o ieșire la rampă, care va fi bine orchestrată de cei care vă apreciază la maximum și o să vedeți că o să fie un succes.

Horoscop 21 martie 2023 – TAUR

O nouă poveste de dragoste pentru cei singuri sau aceeaşi relaţie sentimentală la altă intensitate, pentru alţii şi toată lumea o să fie fericită.

Poate vă ocupaţi şi de voi, vă schimbaţi ţinuta vestimentară, tunsoarea, stilul, cu totul, că vreţi să fiţi fresh.

E nevoie de multă iscusință și voi o aveți că să vă recuperați banii de la cineva care vi-i datorează cine știe de când.

Horoscop 21 martie 2023 – GEMENI

Vi se oferă ceva nou de lucru, poate fi şi în particular şi să vă placă, să puneţi mult suflet că vreţi să le demonstraţi tuturor că sunteţi cei mai buni.

Poate veţi desfăşura o activitate de grup care să vă pună în valoare nişte calităţi şi o să fie un reviriment pe mai multe planuri.

O să mai lăsați din treburile voastre ca să-i ajutați pe frați, pe surori ori poate nepoții au nevoie de ceva și le dați o mână de ajutor.

Horoscop 21 martie 2023 – RAC

Vine şi momentul vostru de glorie, fiţi receptivi la nou, la ce se-ntâmplă, că ar fi păcat să rataţi şansa de a vă face cunoscute calităţile, deloc puţine.

Se poate să luaţi nişte bani şi să cumpăraţi bilete de vacanţă, sau vreo piesă de mobilier pentru casa.

Păreți într-o competiție care nu se mai termină, dar o să ajungeți în top fără să dați concurs, pentru că pe voi talentul vă recomandă.

Horoscop 21 martie 2023 – LEU

Se poate să vă pregătiţi de o plecare fie în excursie, într-un concediu, fie ca să lucraţi, ori ca să studiaţi în alt oraş, altă ţară.

O definitivare - vi se pune şi ultima semnătură pe actele dintr-un dosar de studiu, de angajare, ori poate cereţi un credit ca să vă luaţi o casă.

O să faceți puțină ordine în viața voastră și eliminați lucrurile care vă dăunează, vă storc de energie și îi elimină și pe prieteni falși.

Horoscop 21 martie 2023 – FECIOARĂ

O să vă fie poate mai greu să distingeţi adevărul de minciună dac-o s-aveţi o discuție în patru ochi cu fiinţa iubită, dar lăsaţi problema la macerat şi vă parvine răspunsul.

Or să vă intre nişte bani în cont şi se rezolvă o serie de lucruri cărora nu le mai dădeaţi vreo şansă.

O invitație specială la un eveniment care v-ar pune în valoare și v-ar pune în legătură și cu niște oameni importanți.

Horoscop 21 martie 2023 – BALANŢA

O să primiţi nişte recompense şi o să puteţi duce mai departe munca fără să vă lamentaţi, altminteri ar fi fost greu de dus, de suportat.

Poate ajungeţi la o concluzie referitoare la viaţa de cuplu şi dacă nu v-aţi căsătorit o să faceţi pasul hotărâtor.

Răspunsul pe care îl așteptați din partea ființei iubite s-ar putea să fie ambiguu și să vă deruteze, dar să nu disperați. Șanse sunt de relație.

Horoscop 21 martie 2023 – SCORPION

O să vă pice cu tronc cineva şi o să-nceapă frământarea, că n-o s-aveţi curaj să-i spuneţi - dar trebuie făcut ceva, totuşi - ca să fie funcţională relaţia.

Poate o să faceţi parte dintr-o echipă care să vă implice în tot felul de activităţi care să vă scoată din conul de umbră în care intraserăţi şi să străluciţi.

E bine să nu mai amânați o vizită la medic ca să știți cu ce să vă tratați, dacă într-adevăr au apărut ceva probleme, să nu fie tardiv.

Horoscop 21 martie 2023 – SĂGETĂTOR

Poate o să primiţi o veste bună, că vine cineva după ce-a lipsit multă vreme din viaţa voastră şi o să vă organizaţi altfel, viaţa.

O să descoperiţi un hobby care să vă facă să petreceţi frumos timpul liber.

E cineva care ar face orice pentru voi că să fiți fericiți, dar pare să fie un motiv pentru care voi nu-i dați voie să se apropie, că vreți să faceți singuri totul.

Horoscop 21 martie 2023 – CAPRICORN

Bine ar fi să fiţi mai selectivi cu prietenii ca să vă şi dozaţi comportamentul, să fie echitabil - nu să daţi numai voi.

Poate vine comanda de lucruri pentru casa şi vedeţi cu ce bani mai rămâneţi pentru sărbătorile pascale, să nu vă privaţi de nimic.

Munca voastră o să fie bine cotată, dar poate că nu îndeajuns de bine plătită, însă trebuie să insistați.

Horoscop 21 martie 2023 – VĂRSĂTOR

E bine să nu vă pripiţi să daţi banii pe lucruri frumos ambalate, dar care să nu vă fie bune, ca să nu regretaţi - ca banii se câştiga greu, ştiţi bine.

Se poate să-i daţi răspunsul unui angajator care să vă vrea în echipa lui şi să vă şi duceţi.

Se poate să vă alăturați unui grup că să vă asigurați succesul, dar cea mai mare încredere trebuie s-o aveți tot în voi, baza.

Horoscop 21 martie 2023 – PEŞTI

Se poate să vă contacteze cineva ca să lucraţi împreună, să mai faceţi rost de nişte bani c-aveţi nevoie pentru sărbători, şi nu numai.

Se poate să vă îndrăgostiţi de cineva care să fie şi persoana potrivită pentru voi şi să devină partenerul vostru de viaţă.

Se poate să faceți rost de bani dintr-o sursă colaterală și o să aveți pentru cheltuielile extrabugetare. Surse vor fi.

Citește și...
Horoscop 1 iunie 2023, cu Neti Sandu. Faceţi monetarul să vedeţi de ce bani dispuneţi să plecaţi cu ai voştri pe undeva
Horoscop 1 iunie 2023, cu Neti Sandu. Faceţi monetarul să vedeţi de ce bani dispuneţi să plecaţi cu ai voştri pe undeva

Horoscop 1 iunie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O s-avem timp şi de noi, şi de treburile casnice, o să drămuim timpul ca s-o pornim la drum să ne luăm o porţie serioasă de distracţie.  

Horoscop 31 mai 2023, cu Neti Sandu. Semnaţi un contract care v-ar asigura un câştig constant
Horoscop 31 mai 2023, cu Neti Sandu. Semnaţi un contract care v-ar asigura un câştig constant

Horoscop 31 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O să echilibrăm balanța financiară, emoţională, o să luptăm pe toate fronturile ca să fim bine cu noi înşine.  

Horoscop 30 mai 2023, cu Neti Sandu. Iniţiativele vă reuşesc și o să puteţi lansa la apă un nou proiect
Horoscop 30 mai 2023, cu Neti Sandu. Iniţiativele vă reuşesc și o să puteţi lansa la apă un nou proiect

Horoscop 30 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. Iniţiativele vă reuşesc, tonus de competiţie avem şi o să ducem la bun sfârşit tot ce ne-am propus.  

Recomandări
Guvernul adoptă majorările salariale refuzate de profesori. Explicațiile premierului Nicolae Ciucă
Guvernul adoptă majorările salariale refuzate de profesori. Explicațiile premierului Nicolae Ciucă

Guvernul s-a reunit, astăzi, într-o şedinţă pe care premierul Nicilae Ciucă a numit-o extraordinară, pentru a aproba OUG care ar trebui să detensioneze situaţia din sistemul de învăţământ.

Ministrul de externe german: NATO nu poate accepta ca noi membri state aflate în mijlocul unui război
Ministrul de externe german: NATO nu poate accepta ca noi membri state aflate în mijlocul unui război

Porţile NATO rămân deschise pentru noi membri, însă o ţară nu se poate alătura Alianţei cât timp se află în mijlocul unui război, a declarat joi, la Oslo, ministrul de externe german Annalena Baerbock, potrivit Reuters.

Volodimir Zelenski, alături de Maia Sandu: Războiul cu Rusia se va termina când vom câștiga noi!
Volodimir Zelenski, alături de Maia Sandu: Războiul cu Rusia se va termina când vom câștiga noi!

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a fost primit, joi, de președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, în apropiere de Chișinău, la summitul Comunităţii Politice Europene (CPE).