Horoscop 21 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele câştigă o sumă de bani nesperată


Ultimul update: Vineri 21 Iunie 2019 11:06
Data publicarii: Vineri 21 Iunie 2019 07:55
Categorie: Horoscop

Horoscop 21 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. O sa dam dovada de generozitate si daca facem asta endorfinele se ocupa de restul, noi doar o sa culegem roadele. Vibratia zilei este 3 si o sa spunem lucrurilor pe nume ca sa lucram cinstit.

Ce se întâmplă cu fiecare zodie:

HOROSCOP 21 IUNIE 2019 RAC

Iniţiativele vă reuşesc fie că e vorba despre casa, familie, fie despre şcoală, serviciu, şi o să rezolvaţi o sumedenie de lucruri fără efort. Demersurile care ţin de un credit bancar, de o refinanţare vă reuşesc şi o să vă puteţi mişca, să vă luaţi casă, maşina, să urmaţi nişte cursuri.

HOROSCOP 21 IUNIE 2019 LEU

Întâlnire cu cineva care vă poate da ceva de lucru şi o să apreciaţi dacă e avantajos sau nu, c-o să fie un sacrificiu de timp şi poate nu sunteţi dispuşi să-l faceţi. O să vă puteţi reface viaţa de cuplu dacă sunteţi dispuşi să mai lăsaţi de la voi şi să empatizati cu coechipierul de viaţă.

HOROSCOP 21 IUNIE 2019 FECIOARĂ

O să vă contacteze cumva nişte oameni de afaceri să vă asociaţi în vederea unui proiect care să v-aducă recompense financiare şi aprecieri pentru felul în care aţi muncit. Se pare că n-o să vă mai eschivaţi de la invitaţiile de ieşit în lume şi o să vă completaţi lista de prieteni cu nume noi.

HOROSCOP 21 IUNIE 2019 BALANŢA

E o postură care vi s-ar potrivi, pe scenă socială şi poate vă implicaţi într-o campanie, vă faceţi cunoscut un crez de-al vostru, să luptaţi pentru o cauză, un tel nobil. Se poate să luaţi nişte bani în plus pentru ce-aţi muncit mai demult şi să aveţi cu ce să plecaţi într-un city break.

HOROSCOP 21 IUNIE 2019 SCORPION

Poate va invita cineva în străinătate sau alt colţ de ţară ca să petreceţi câteva zile, săptămâni sau o viaţă - dacă intenţiile sunt de căsătorie. O să primiţi un răspuns, sau măcar vi se dă de înţeles care e atitudinea fiinţei dragi în privinţa căsătoriei, dacă-şi doreşte sau nu.

HOROSCOP 21 IUNIE 2019 SĂGETĂTOR

Se pare c-o s-aveţi parte de un anturaj cooperant şi la treabă şi la distracţie, şi-o să vă faceţi planuri împreună; v-aşteaptă o vară lungă în care o să faceţi de toate. Se pare că o să vă puteţi găsi perechea de suflet şi să vă gândiţi şi la căsătorie şi la copii în viitorul apropiat.

HOROSCOP 21 IUNIE 2019 CAPRICORN

O să vă descurcaţi cu banii dacă vreţi să plecaţi pe undeva în plimbare şi să mai rămâneţi pe-acolo o zi, două, să vă aerisiţi, să vă-ntoarceţi cu o energie suplă. Lumea vă căuta, vă curtează chiar să faceţi parte dintr-un grup şi să vă dedicaţi unei idei, unei cauze.

HOROSCOP 21 IUNIE 2019 VĂRSĂTOR

Se pare c-o s-aveţi parte de o surpriză plăcută, vine cineva care va scoate-n lume, poate are ceva important să vă spună şi are legătură cu viitorul vostru conjugal. Poate organizează cei de la serviciu un team building şi o să fie un bun prilej să refaceţi punţile de legătură cu colegii şi cu şefii.

HOROSCOP 21 IUNIE 2019 PEŞTI

Poate vă angajaţi la o muncă în particular ca să mai câştigaţi nişte bani să vă permiteţi şi alte lucruri, printre care o escapadă turistică la munte, la mare cu ai voştri. E posibil s-apara cineva în viaţa voastră şi să faceţi echipă cu cel de lângă voi, să construiţi frumos o relaţie.

HOROSCOP 21 IUNIE 2019 BERBEC

Se poate să daţi de nişte reduceri convenabile la ce-aveţi voi nevoie pentru casa şi să luaţi eventual, şi în rate ca să vă rămână bani de buzunar. Poate se-anunţa cineva în vizită şi dacă e de la drum lung o să rămână probabil şi peste noapte şi vă faceţi program şi pentru mâine.

HOROSCOP 21 IUNIE 2019 TAUR

Se observă succes la activităţile de grup, la preocupările din sfera - învăţământ, la studiu individual, pentru autodidacţi, să-nvăţaţi singuri ceva. O să vă faceţi timp pentru plimbări, întâlniri cu fraţi, surori, veri, cumnaţi şi o să vă faceţi un plin-sufletesc.

HOROSCOP 21 IUNIE 2019 GEMENI

E bine să vocalizaţi nevoia de a vă recupera banii promişi ca să vă puteţi mişca - şi e un moment propice să cereţi mărire de salariu, bonus. Sfera sentimentală primeşte căldură, sensibilitate şi o să puteţi fi şi voi fericiţi.

Horoscop 20 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Taurii își organizează vacanța
Horoscop 20 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Taurii își organizează vacanța
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop 5 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Gemenii își găsesc partenerul printre prieteni
Horoscop 18 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea cheltuieli neprevăzute
Horoscop 17 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc o sumă de bani
Horoscop 16 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Peștii vor primi o sumă importantă de bani
Horoscop 15 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii fac rost de bani
Horoscop 14 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Capricornii vor lua o decizie importantă
Horoscop 13 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de o surpriză
Neti Sandu
Horoscop 12 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii, pregătiţi de căsătorie
Horoscop 11 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc bani pentru cumpărături
Horoscop 10 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii primesc o sumă de bani
Horoscop 9 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. O cerere în căsătorie vă lasă fără cuvinte
Horoscop 8 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor recupera o sumă mare de bani
Horoscop 6 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele își vor întâlni perechea