Horoscop 20 martie 2023, cu Neti Sandu. E posibil să vină o sumă mai mare de bani pentru nativii unei zodii

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 20 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro Tv. Avem energie, ştim încotro s-o direcţionăm şi să facem ca lucrurile să capete culoare, să creăm o viaţă nouă, şi mai bună.  

Vibraţia zilei este 2 şi e bine să cerem ajutorul dacă simţim nevoia.

Horoscop 20 martie 2023 – PEŞTI

Se observă un succes pe linie profesională, poate vi se măreşte salariul c-aţi câştigat un titlu, vi s-a încredinţat o funcţie sau vi s-au recunoscut meritele.

E o mulţumire sufletească, vi s-au restituit bani, bunuri, după un divorţ, partaj, sau pur şi simplu aţi primit ce-i al vostru.

Or să apară cheltuieli neprevăzute în mod frecvent și trebuie avut grijă cu banii ca să nu rămâneți în pană, vin sărbătorile.

Citește și
Decizia instanței în cazul șefului mafiei românești. „Rechinul” e în închisoarea de maximă siguranță Altiplano

Horoscop 20 martie 2023 – BERBEC

E posibil să daţi curs unei oferte de afaceri şi or să se vadă rezultatele, o să fie un succes, vin şi banii, va fi, oricum, o schimbare de macaz

E posibil să câştigaţi bani din surse colaterale şi să lărgiţi aria de cumpărături şi cu lucruri care vă plac, nu numai cu cele care vă fac plăcere.

Se observă proiecte noi la orizont. E anul vostru și deci vor veni bani și alte contracte în perspectivă.

Horoscop 20 martie 2023 – TAUR

Se rezolvă multe lucruri, printre care şi cu banii, c-o să-i luaţi şi-o să vă achitaţi de toate obligaţiile, şi poate vă puneţi şi casa la punct.

Vă pregătiţi de o relansare şi vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni care vă apreciază şi o să atingeţi un alt nivel profesional.

E nevoie de voi, de abilitățile voastre, ca să vă puneți amprenta pe un proiect care o să vă aducă un profit consistent.

Horoscop 20 martie 2023 – GEMENI

Poate vă lansaţi într-o nouă afacere, poate fi ceva de anvergura şi-o s-aveţi energia necesară să faceţi faţă solicitărilor, deloc puţine, şi chiar va fi o adevărată provocare.

Vi se vor semna nişte acte şi-o s-aveţi drum deschis ca să vă dezvoltaţi afacerile, să vă extindeţi aria de influenţă.

Se pare că o să vă contacteze cineva ca să încropiți o afacere, să lucrați împreună, să puneți resursele la bătaie în comun acolo și să vă fie bine plătită munca.

Horoscop 20 martie 2023 – RAC

E posibil să vină o sumă mai mare de bani pentru că aţi vândut ceva, ori poate aţi primit un credit bancar şi vă puteţi gândi la o casă, o maşină.

Se pare c-o să faceţi un efort financiar să vă puneţi casa la punct, să fie totul funcţional şi s-arate şi mult mai bine.

O să aveți grijă de familie, să le asigurați alor voștri ce au nevoie și să-i duceți la doctori, să-i îngrijiți sau să-i convingeți să se ducă singuri, dacă au ceva probleme.

Horoscop 20 martie 2023 – LEU

E cineva care vrea să fiţi împreună şi or să dispară acele bariere care v-au ţinut departe de această persoană şi să vă adunaţi resursele ca să faceţi casă bună împreună.

Poate daţi de o ofertă bună de vacanţă şi începeţi să strângeţi banii pentru la vară.

Poate încă vă mai gândiți la contractul pe care urmează să-l semnați, ca să fie totul echitabil, să nu munciți în plus.

Horoscop 20 martie 2023 – FECIOARĂ

O să puteţi duce la bun sfârşit un proiect ca să începeţi altul, c-o să intraţi într-o altă etapă de viaţa profesională şi vi se vor împlini nişte aşteptări.

E un suflu de prospeţime la voi c-o fi apărut cineva în viaţa voastră şi vreţi să funcţionaţi, la maximum, timpul liber comun.

O să vă luptați pentru niște drepturi și o să cheltuiți și niște bani și va fi și un consum psihic, pe lângă toate celelalte, dar merită.

Horoscop 20 martie 2023 – BALANŢA

Se poate să le cereţi şefilor nişte înlesniri şi să-i prindeţi în toane bune, să vă satisfacă dorinţele dar o să vă ceară şi ei să munciţi mai mult.

O să perfectaţi comunicarea cu partenerul şi relaţia voastră de cuplu se va îmbunătăţi, simţitor, şi o să fiţi fericiţi.

Voi o să dați dovadă de un plus de diplomație ca să păstrați contactul cu partenerii de afaceri, ca să nu dispară sursa financiară, să aveți banii asigurați.

Horoscop 20 martie 2023 – SCORPION

O să primiţi banii pe care i-aţi cerut unei bănci, se mai poate să vi se restituie acei bani împrumutaţi cuiva şi să vă descurcaţi mai bine cu banii, în perioada asta.

Or să vă fie apreciate eforturile la slujbă şi o să luaţi mai mulţi bani, să strângeţi un capital.

Apare cineva care visează la o relație care v-ar putea face fericiți, dacă nu e nimeni în viața voastră sentimentală.

Horoscop 20 martie 2023 – SĂGETĂTOR

Se întâmplă ceva care să vă motiveze să luaţi cu asalt un proiect care să v-aducă succes, că simţiţi nevoia să folosiţi la maximum experiența acumulată.

Vă preocupă în continuare locuinţa pe care s-o puneţi la punct până de sărbători, să daţi refresh interiorului.

O să dați dovadă de creativitate și poate puneți pe roate o afacere care să vă aducă bani în cont, că aveți nevoie de o sursă constantă.

Horoscop 20 martie 2023 – CAPRICORN

O să vă descurcaţi frumos la scoală, la examene, la toate preocupările de grup şi o să vă puteţi ocupa şi de copii, să-i duceţi la diverse activităţi sportive, printre altele.

Se poate să luaţi o primă, ori altceva care să compenseze eforturile voastre din ultima vreme.

Se poate elimina o problemă care v-a frământat zi și noapte și să faceți pace cu lumea și mai ales cu voi înșivă.

Horoscop 20 martie 2023 – VĂRSĂTOR

Se poate să vă faceţi auzită vocea, să vă spuneţi părerile, să vă impuneţi în cadrul unui grup, şi să se ţină cont de voi.

Poate o să vă perfecţionaţi într-un domeniu, şi va fi un progres în carieră.

Poate dați de niște promoții pentru casă și o să scutiți niște bani că ați cheltuit deja și luați și voi ceva mai ieftin așa.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO "Nu găsesc bikini potriviți". Cum arată sportiva care a fost desemnată "cea mai atrăgătoare voleibalistă"
FOTO "Nu găsesc bikini potriviți". Cum arată sportiva care a fost desemnată "cea mai atrăgătoare voleibalistă"
Citește și...
Horoscop 17 iulie 2024, cu Neti Sandu. O zodie se poate lansa într-o nouă aventură profesională
Horoscop 17 iulie 2024, cu Neti Sandu. O zodie se poate lansa într-o nouă aventură profesională

Horoscop 17 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi cu reușite. Avem energie și toate bunele intenții o să le punem în joc să ne putem atinge obiectivele că de muncit, am muncit.

Horoscop 16 iulie 2024, cu Neti Sandu. O să recuperați toți acei bani pe care-i așteptați de luna trecută
Horoscop 16 iulie 2024, cu Neti Sandu. O să recuperați toți acei bani pe care-i așteptați de luna trecută

Horoscop 16 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. Surprize astăzi. Or să iasă la iveală acele aspecte de care au tot făcut abstracție, dar acum ținem cont de ele ca să putem merge mai departe.

Horoscop 15 iulie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care rezolvă problemele cu banii în această perioadă
Horoscop 15 iulie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care rezolvă problemele cu banii în această perioadă

Horoscop 15 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. Provocări azi. Neprevăzutul e cuvântul de ordine azi și e bine să fim pe recepție ca să fim cu garda sus.

Recomandări
Căldura intensă afectează grav agricultura României. Două milioane de hectare de culturi sunt distruse de secetă
Căldura intensă afectează grav agricultura României. Două milioane de hectare de culturi sunt distruse de secetă

Căldura intensă usucă pământul. În jumătate de țară, rezerva de apă din sol este la nivel critic. Cele mai afectate culturi sunt porumbul și floarea soarelui.

Oamenii de afaceri se tem de creșteri de taxe în 2025. Marcel Ciolacu promite că nu se va întâmpla asta
Oamenii de afaceri se tem de creșteri de taxe în 2025. Marcel Ciolacu promite că nu se va întâmpla asta

În vreme ce oficialii de la Bruxelles atrag atenția că statul trebuie să reducă urgent deficitul bugetar, șeful Guvernului exclude măriri de taxe și impozite pe anul viitor.

S-au înmulţit problemele din aeroporturi. Peste 120 de români așteaptă de trei zile să se întoarcă din Rodos. Ce spun oamenii
S-au înmulţit problemele din aeroporturi. Peste 120 de români așteaptă de trei zile să se întoarcă din Rodos. Ce spun oamenii

S-au înmulţit problemele din aeroporturi când toată lumea vrea să plece în vacanță. Din lipsă de personal și cu puține aeronave la dispoziție unele companii aeriene, amână, sau chiar anulează cursele programate.