Horoscop 20 martie 2018. Situație financiară bună pentru nativii din această zodie

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Se poate să ne aflăm cu toţii la un început de drum şi-am vrea să punem suflet, energie, toate resursele în joc să câştigăm ce ne-am propus.

Vibraţia zilei este 2 şi ne putem completa frumos într-un cuplu.

BERBEC: Poate daţi drumul unei afaceri, vă reprofilaţi, c-aţi descoperit ceva nou şi incitant care va întreţine spiritul viu. Se pot întâmpla multe lucruri care să vă facă fericiţi sau măcar mulţumiţi de o serie de reuşite la care aţi visat şi pentru care, chiar oţi fi muncit din greu.

TAUR: E posibil să luaţi nişte bani şi să faceţi o parte, măcar, din lucrurile pe care vi le-aţi propus, dacă nu v-ajung banii pentru toate. O să interacţionaţi cu nişte oameni care pun umărul la un proiect, dar va trebui să vă armonizaţi, c-or să fie nişte tensiuni la nivel de grup şi-o să meargă mai greu muncă.

GEMENI: Foarte posibilă o invitaţie la masă, poate fi un rendez-vous în toată regula şi cu declaraţii de dragoste, relaţia trece la alt nivel. O să vă-ntelegeți mult mai bine cu colegii, cu şefii, şi-o să aveţi randament bun la slujbă, o să puneţi la cale şi nişte evenimente la sfârşit de săptămână, gen team building.

RAC: Poate vă programaţi la un control medical sau ajutaţi pe cineva mai în vârstă din familie să ajungă la doctor, la o consultaţie. Poate o să faceţi monetarul, să vedeţi dacă v-ajung banii să mai construiţi ceva pentru casa, e posibil şi să daţi avansul pentru o locuinţă, sau pregătiţi o nuntă, un botez.

LEU: O să vă meargă şi mai bine relaţia de cuplu cu condiţia să mai lăsaţi de la voi, să-i acordaţi mai multă încredere partenerului. Se poate rezolva o situaţie scriptică şi să aveţi dreptul să obţineţi un post, o funcţie, bani, o locuinţă, o maşină, ceva pe care nu l-aţi obţinut uşor.

FECIOARĂ: O să vă bucuraţi de sosirea cuiva de la drum şi vă faceţi program pentru următoarele zile să ştiţi ce-aveţi de făcut. Poate va trebui să renunţaţi la o colaborare ca să vă rămână timp şi pentru familie, să vă menajaţi sănătatea, şi să fiţi mai fresh, să ieşiţi mai des în oraş, cu prietenii.

BALANŢĂ: O persoană care vă iubeşte va face program de ieşit pe undeva în weekend şi poate-alegeți împreună traseul, destinaţia, locul de cazare. Întrevedere cu un posibil partener de afaceri şi o să discutaţi pe-ndelete despre un proiect în care o să vă implicaţi c-aveţi mult de oferit şi sunteţi în mare formă.

SCORPION: E cineva de care vă pasă şi o să ieşiţi la o cafea, poate aveţi de vorbit ceva referitor la viitorul relaţiei, care chiar promite. Confirmări de prin diverse părţi, primiţi aprobări, bani, şi o să puteţi semna un contract de muncă, fie şi în străinătate dacă lucrurile se leagă frumos, în timp, aşa.

SĂGETĂTOR: Se poate să ieşiţi la un eveniment monden şi să vă mai spălaţi gândurile, c-aţi avut o discuţie mai aprinsă cu partenerul de viaţă. Poate-aveți de pus nişte lucruri la punct într-o şedinţă şi o să vă impuneţi punctul de vedere că să depăşiţi o situaţie, c-aţi obosit s-o toleraţi aşa cum e.

CAPRICORN: E cineva care insistă să fiţi împreună sau din nou, că nu concepe să vă piardă şi o să-i daţi un răspuns, că ştiţi ce vreţi. Vă pregătiţi de zor de o relansare, c-aveţi nevoie de acordul celor din jur, să vă aprobe creaţiile, produsele şi să le puteţi valorifica, să fie acoperită şi partea materială.

VĂRSĂTOR: Poate puneţi la cale o escapadă turistică, în doi, să cimentaţi o relaţie, să vedeţi dacă promite să fie de viitor, relaţia voastră. Poate le cereţi nişte înlesniri celor de la bancă să vă descurcaţi mai bine cu banii, poate vă micşorează comisionul, vi se amână o rată şi o să fiţi mai puţin stresaţi de-acum încolo.

PEŞTI: Vă mai gândiţi zilele astea să plecaţi pe undeva în weekend sau să strângeţi banii pentru sărbători. E posibil să luaţi nişte bani în plus, faţă de salariu, mai sponsorizează şi partenerul de cuplu şi o să acoperiţi toate cheltuielile casei, care nu se mai terminau.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO