Horoscop 17 aprilie 2023, cu Neti Sandu. Se poate să apară cineva care să vă fascineze de-a dreptul

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 17 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi de sărbătoare, frumoasă. O să ne respectăm cuvântul dat, promisiunile făcute celor dragi şi o să ne ducem în vizită, o să mai ducem un cadou, mai facem o plimbare

Vibraţia zilei este 8 şi să fim atenţi la gesturile celor din jur, să nu ne îmbătăm cu apă rece.

Horoscop 17 aprilie 2023 – BERBEC

Starea de bunădispoziţie continuă şi o să vă interesaţi de cineva anume căruia i-aţi putea face o vizită ca să profitaţi de atmosfera de sărbătoare.

Se poate să întâlniţi oameni cu care să-şi dorească să lucraţi în echipă, c-aveţi un numitor comun - talentul.

Horoscop 17 aprilie 2023 – TAUR

Se poate să vă duceţi în plimbare, în vizite şi să ajungeţi şi la un spectacol, dacă n-o să fiţi plecaţi departe de casă şi să trebuiască să vă-ntoarceţi până la noapte.

Poate o să vă faceţi timp să ieşiţi cu copiii, cu prietenii să aveţi diferite activităţi - deconectante, ca şi azi e sărbătoare.

Horoscop 17 aprilie 2023 – GEMENI

V-au rămas câteva obiective de atins, o vizită, o excursie, poate vă duceţi la un spectacol, dacă n-o să fiţi pe drum - e animaţie, nu e de stat singuri în casă.

Poate ieşit la o întâlnire cu cineva pe care nu l-aţi mai văzut de multă vreme şi o să vă bucuraţi de nişte daruri şi de veşti bune.

Horoscop 17 aprilie 2023 – RAC

Cineva care insista de multă vreme poate v-a convins să luaţi masa împreună şi să petreceţi câteva ore ca să reglaţi o relaţie care vă poate completa, frumos, sufleteşte

Se pare că n-o să puteţi evita nişte cheltuieli, poate sunteţi pe drumul de întoarcere de pe unde oți fi fost plecaţi.

Horoscop 17 aprilie 2023 – LEU

Aşteptaţi de anul trecut întâlnirea cu cineva care contează pentru voi şi o să puteţi lămuri nişte aspecte care or să vă deschidă un alt drum, de viaţă personală şi puteţi fi împreună.

V-au mai rămas nişte rude pe care vreţi să le vedeţi ca să trăiţi împreună atmosfera sărbătorilor pascale.

Horoscop 17 aprilie 2023 – FECIOARĂ

Stare de spirit ar avea de unde să fie una foarte bună şi o să vă vedeţi cu toţi cei cu care nu v-aţi putut vedea la Înviere, ca să vă hrăniţi sufleteşte.

Se poate să daţi o fugă şi-n alt oraş dacă e cineva drag care să vă aştepte cu un cozonac şi pasca, aşa că de paşte.

Horoscop 17 aprilie 2023 – BALANŢA

Se poate să primiţi o invitaţie la cină şi poate or fi lucruri importante de spus şi relaţia voastră sentimentală o să capete o altă nuanţa şi poate-o să urmeze o căsătorie.

Poate v-aţi decis în privinţa unui job, o fi un parteneriat şi o să daţi răspunsul - mâine, dacă vă duceţi la muncă.

Horoscop 17 aprilie 2023 – SCORPION

Interacţionaţi cu nişte persoane ca să daţi viaţa unui eveniment special, şi-o să vă fie apreciate ideile, punerea în practică, totul e să fie cu succes.

O să vă prindă bine să ieşiţi cu prietenii ca să mai faceţi doi paşi pe-afară, să luaţi aer, după atâtea calorii.

Horoscop 17 aprilie 2023 – SĂGETĂTOR

Se poate să vă invite cineva la un spectacol, la un party şi atmosferă va fi pe gustul vostru, o să legaţi noi prietenii şi pentru cei singuri o şansă de a întâlni pe cineva cu care să formaţi un cuplu.

Poate faceţi ceva inedit - daţi o fugă la malul mării, cu familia, cu prietenii, şi poate mai rămâneţi o zi, două.

Horoscop 17 aprilie 2023 – CAPRICORN

Aţi mai avea de oferit un cadou, o îmbrăţişare cuiva şi o să vă duceţi în vizită, sau ieşiţi la plimbare că e sărbătoare şi atmosfera de bucurie persista.

O să vă întâmpine cu multă căldură sufletească fiinţă pe care o iubiţi şi care o fi absentat în ultima vreme.

Horoscop 17 aprilie 2023 – VĂRSĂTOR

O să scoateţi nişte bani de buzunar ca, vreţi să le faceţi o surpriză celor dragi, dar să fiţi atenţi la ce cumpăraţi, să nu vă ducă în eroare ambalajul şi să daţi cât nu face.

O să vă ia prin surprindere gestul cuiva care a dispărut o vreme din viaţa voastră, dar nu v-a uitat. Să reţineţi.

Horoscop 17 aprilie 2023 – PEŞTI

Poate mai aveţi de făcut o vizită, de onorat invitaţia la un concert, sau e o masă festivă şi o să vă simţiţi bine, că e ceva special, că e sărbătoare, oricum.

Se poate să apară cineva care să vă fascineze de-a dreptul şi o să vă puteţi găsi companion de viaţă, dacă n-aveţi pe nimeni.

Articol recomandat de sport.ro
Cel mai cunoscut japonez din SUA le-a rupt inima fanelor
Cel mai cunoscut japonez din SUA le-a rupt inima fanelor
Citește și...
Horoscop 4 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care azi trece printr-o schimbare radicală
Horoscop 4 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care azi trece printr-o schimbare radicală

Horoscop 4 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu neprevăzut. O să fim pe fază, să sperăm, ca să ne oferim șansa de a face lucrurile pe care ni le dorim cu ardoare și să nu tratăm totul cu indiferență.

Horoscop 3 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia căreia astăzi i se poate face o ofertă de job
Horoscop 3 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia căreia astăzi i se poate face o ofertă de job

Horoscop 3 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu de toate. O să accesăm resursele interioare neexplorate și o să ne îmbogățim sufletește cu ce vom face atat pentru noi, cât și pentru alții.

Horoscop 2 martie 2024, cu Neti Sandu. Cine are șanse să înceapă o idilă cu o persoană fascinantă
Horoscop 2 martie 2024, cu Neti Sandu. Cine are șanse să înceapă o idilă cu o persoană fascinantă

Horoscop 2 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi echilibrată. O să ne alegem cu grijă vizitele, plimbările, evenimentele la care o să ne ducem că avem și noi nevoie de timp al nostru ca să ne încărcăm bateriile.

Recomandări
Revoltător. Cum ”se lua șpagă” la un spital din București: ”5 la sută la facturile plătite dacă le plăteau mai repede”
Revoltător. Cum ”se lua șpagă” la un spital din București: ”5 la sută la facturile plătite dacă le plăteau mai repede”

Corupție cronică, PARTEA I. Săli de operație și terapie intensivă pline de moloz, clădiri care stau să cadă peste pacienți, echipamente medicale vitale... lipsă.  

Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca România să fie experimentul nord-coreean al lui Ceaușescu”
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca România să fie experimentul nord-coreean al lui Ceaușescu”

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, a acordat un interviu inedit consilierului său, Ionuț Vulpescu, fost ministru al Culturii și deputat, într-un podcast pe care acesta l-a publicat pe blogul președintelui de onoare al PSD.

Poliția lui Vladimir Putin a închis cimitirul în care e îngropat Navanîi. Gestul impresionant făcut de rușii care îl admirau
Poliția lui Vladimir Putin a închis cimitirul în care e îngropat Navanîi. Gestul impresionant făcut de rușii care îl admirau

Cimitirul în care a fost îngropat, vineri, Aleksei Navalnîi, a fost închis de poliție duminică după-amiază, deși mii de oameni încă stăteau la coadă si voiau sa ajunga la mormântul celui mai înverșunat critic al regimului Putin.