Horoscop 16 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia căreia i se împlinesc niște dorințe după lungi așteptări

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 16 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi cu de toate. E bine să menținem echilibrul între vis și realitate, între ceea ce ne dorim și ce putem într-adevăr realiza, ca să nu fim dezamăgiți.  

Vibrația zilei este 7 și o să ne străduim să facem alegeri înțelepte.

Horoscop 16 martie 2023 - PEȘTI

O să vă bucurați de sosirea cuiva, or să vina și veștile bune, semnături din partea autorităților și bani, că or mai fi niște semne de recuperat.

O să vă invite cineva la plimbare, la film, la un spectacol, poate beți o cafea împreună să mai povestiți de-ale voastre.

Pe voi vă invită cineva în oraș să schimbați impresii, că aveți și voi nevoie de o gură de oxigen din exterior, din alt mediu.

Horoscop 16 martie 2023 - BERBEC

Apar noutăți care mai de care și o să vă mobilizați din mers să vă adaptați schimbărilor, situațiilor, cu care nu v-ați mai întâlnit și o să fie cu succes.

E cineva care vrea să fiți împreună și o să vă intereseze în ce măsură vă puteți armoniza, să construiți o relație.

E anul vostru, e o perioadă de expansiune pentru voi și e de profitat la maximum să vă sporiți notorietatea și banii din bancă.

Horoscop 16 martie 2023 - TAUR

Sunt niște oameni care vor să lucrați împreună și să vă uniți forțele, talentul, creativitatea, ca să iasă ceva de calitate extra.

Poate organizați o plecare în excursie la sfârșit de săptămână și vă drămuiți banii să vă ajungă.

Se rezolvă la voi probleme mai vechi și o să se regleze și relația cu cineva după care ați suferit. Va fi ca o reabilitare.

Horoscop 16 martie 2023 - GEMENI

Vă puteți implica într-o afacere particulară și să fie o adevărată lovitură de imagine, o relansare, după o perioadă de frământări.

O invitație în oraș, or fi ceva mondenități, la care v-ar prinde bine să vă duceți că v-ar remonta, ați avea un alt vibe.

Vi se împlinesc niște dorințe, asta după lungi așteptări și o să vă faceți viața mai frumoasă și cu ajutorul altora.

Horoscop 16 martie 2023 - RAC

O să puteți rezolva o sumedenie de treburi și să obțineți niște avantaje care să vă aducă satisfacții morale, materiale, să vă bucurați de rezultatele muncii voastre.

Se poate să primiți ceva în dar, un semn de apreciere, de dragoste din partea cuiva care înseamnă mult pentru voi.

O să vă bucurați de suportul unor oameni care vin cu brațele deschise spre voi și o să puteți avea succes împreună.

Horoscop 16 martie 2023 - LEU

Cineva la care visați de multă vreme vă caută și chiar e șansa voastră de a fi fericiți, totul e să exersați acomodarea, ca să fie o relație pe termen lung.

Se poate să fie o perioadă încărcată la serviciu și o să vă descurcați, o să luați, poate și bani mai mulți.

O să faceți rost de niște bani și veți rezolva unele chestiuni legate de familie. Poate v-au rugat copiii ceva.

Horoscop 16 martie 2023 - FECIOARĂ

O să vă îngrijiți mai mult de familie și o să vă ocupați de sănătate și de restul treburilor, ca să le fie mai ușor alor voștri. Poate faceți aprovizionarea.

O să scoateți din banii puși deoparte să luați lucruri noi pentru casă să reamenajați interiorul pentru sărbători.

Se poate să vi se aprobe un împrumut și să luați lucruri noi, ca să vă puneți casa la punct sau poate vreți să vă luați o mașină nouă.

Horoscop 16 martie 2023 - BALANȚĂ

Se poate să primiti ok-ul pentru un job sau pentru o funcție, munca voastră o să fie, în sfârșit apreciata și o să aveți o stare de spirit mult mai bună.

E posibil să vă pice cu tronc cineva și să începeți o relație care să fie exact ce vă doriți.

V-ați putea găsi și voi pe cineva cu care să împărțiți bune și rele ca să scăpați de singurătate, asta dacă v-ați hotărât.

Horoscop 16 martie 2023 - SCORPION

E posibil să aveți o stare de spirit deosebită și să trăiți momentul de fascinație, poate în timpul unui spectacol sau e un eveniment - vă căsătoriți.

O să luați niște bani și o să le faceți mici surprize alor voștri, ca să mai condimentați puțin atmosfera, să vă destindeți.

Se pare că va trebui să vă ocupați și de casă. I-a venit și ei rândul și poate începeți o renovare sau măcar o mică reamenajare interioară, așa înainte de Paște.

Horoscop 16 martie 2023 - SĂGETĂTOR

O să vreți să le împliniți o dorință alor voștri și să vă duceți în weekend pe undeva că să vă relaxați, să respirați alt aer, să vă revigorați.

O confirmare că vi se vor plăti niște bani pe care i-ați cerut mai demult și vă puteți mișca în voie, că o să dispuneți de niște bani.

Voi sunteți inventivi, întreprinzători și nu o să lăsați să vă scape vreo ocazie de a lucra și în paralel, ca să faceți rost de mai mulți bani.

Horoscop 16 martie 2023 - CAPRICORN

Se poate să renunțați la un contract în favoarea altuia și să începeți un maraton profesional că o să fie mult de muncă.

O sumă de bani, o șansă de promovare, poate o să fiți puși într-o postură de șef, că ați reușit să vă dovediți valoarea.

Pe voi vă caută cineva care vrea să lucrați la un proiect sau să renunțați la actualul serviciu, să vă duceți la o altă lucrare.

Horoscop 16 martie 2023 - VĂRSĂTOR

O să vă contacteze cineva care vrea să puneți umărul la un proiect care v-ar aduce un plus de popularitate și bani, după o perioadă de eforturi susținute.

O să fiți invitați să împărtășiți din experiența voastră, ca să le ridicați nivelul profesional unor tineri.

Se poate să primiți o invitație de onoare pe undeva, poate e o gală unde sunteți invitați, poate să țineți vreun speech acolo, ca să deveniți o voce.

Citește și...
Horoscop 29 martie 2023, cu Neti Sandu. Cine intră într-o competiție pentru un titlu sau o funcție
Horoscop 29 martie 2023, cu Neti Sandu. Cine intră într-o competiție pentru un titlu sau o funcție

Horoscop 29 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi amestecată. E bine să dam dovada de prudență și să nu ne hazardam prea tare, să facem lucruri sub impulsul momentului.    

Horoscop 28 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia căreia îi intră mai mulți bani în casă
Horoscop 28 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia căreia îi intră mai mulți bani în casă

Horoscop 28 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize plăcute. Sunt lucruri pe care le așteptăm cine știe de când, iar pe altele deloc, dar surpriza va fi la fel de mare în ambele situații.  

Horoscop 27 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care primește o ofertă de muncă
Horoscop 27 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care primește o ofertă de muncă

Horoscop 27 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi chiar frumoasă! Începem în forță săptămâna, cu un vibe pozitiv, plini de bune intenții, și o să ne pliem pe cerințele momentului, să ne achităm de toate obligațiile.

Recomandări
Ministerul Justiției revine: În doar câteva ore, pragul pentru abuzul în serviciu a scăzut de la 250.000 la 9.000 de lei
Ministerul Justiției revine: În doar câteva ore, pragul pentru abuzul în serviciu a scăzut de la 250.000 la 9.000 de lei

Ministerul Justiţiei a anunţat că va susţine adoptarea de către Camera Deputaţilor a unui prag de 9.000 de lei.

Caracatița de la Aeroportul Henri Coandă. Mita uriașă care ar fi fost cerută pentru prelungirea contractelor de închiriere
Caracatița de la Aeroportul Henri Coandă. Mita uriașă care ar fi fost cerută pentru prelungirea contractelor de închiriere

22 de milioane de euro, aceasta este mita uriașă care ar fi fost cerută pentru prelungirea contractelor de închiriere a spațiilor comerciale din Aeroportul Otopeni.

ANAF: Persoanele fizice care fac comerț online, dar nu sunt înregistrate fiscal, vor fi controlate în următoarea perioadă
ANAF: Persoanele fizice care fac comerț online, dar nu sunt înregistrate fiscal, vor fi controlate în următoarea perioadă

Persoanele fizice care fac comerț online pe diferite platforme de anunțuri inclusiv pe rețele de socializare, dar nu sunt înregistrate fiscal vor fi controlate în următoarea perioadă.