Horoscop 16 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia căreia i se împlinesc niște dorințe după lungi așteptări

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 16 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi cu de toate. E bine să menținem echilibrul între vis și realitate, între ceea ce ne dorim și ce putem într-adevăr realiza, ca să nu fim dezamăgiți.  

Vibrația zilei este 7 și o să ne străduim să facem alegeri înțelepte.

Horoscop 16 martie 2023 - PEȘTI

O să vă bucurați de sosirea cuiva, or să vina și veștile bune, semnături din partea autorităților și bani, că or mai fi niște semne de recuperat.

O să vă invite cineva la plimbare, la film, la un spectacol, poate beți o cafea împreună să mai povestiți de-ale voastre.

Pe voi vă invită cineva în oraș să schimbați impresii, că aveți și voi nevoie de o gură de oxigen din exterior, din alt mediu.

Citește și
Cum ar putea China să cucerească Taiwanul fără să invadeze insula: „Beijingul are alte opțiuni”. Strategia lui Xi Jinping | ANALIZĂ

Horoscop 16 martie 2023 - BERBEC

Apar noutăți care mai de care și o să vă mobilizați din mers să vă adaptați schimbărilor, situațiilor, cu care nu v-ați mai întâlnit și o să fie cu succes.

E cineva care vrea să fiți împreună și o să vă intereseze în ce măsură vă puteți armoniza, să construiți o relație.

E anul vostru, e o perioadă de expansiune pentru voi și e de profitat la maximum să vă sporiți notorietatea și banii din bancă.

Horoscop 16 martie 2023 - TAUR

Sunt niște oameni care vor să lucrați împreună și să vă uniți forțele, talentul, creativitatea, ca să iasă ceva de calitate extra.

Poate organizați o plecare în excursie la sfârșit de săptămână și vă drămuiți banii să vă ajungă.

Se rezolvă la voi probleme mai vechi și o să se regleze și relația cu cineva după care ați suferit. Va fi ca o reabilitare.

Horoscop 16 martie 2023 - GEMENI

Vă puteți implica într-o afacere particulară și să fie o adevărată lovitură de imagine, o relansare, după o perioadă de frământări.

O invitație în oraș, or fi ceva mondenități, la care v-ar prinde bine să vă duceți că v-ar remonta, ați avea un alt vibe.

Vi se împlinesc niște dorințe, asta după lungi așteptări și o să vă faceți viața mai frumoasă și cu ajutorul altora.

Horoscop 16 martie 2023 - RAC

O să puteți rezolva o sumedenie de treburi și să obțineți niște avantaje care să vă aducă satisfacții morale, materiale, să vă bucurați de rezultatele muncii voastre.

Se poate să primiți ceva în dar, un semn de apreciere, de dragoste din partea cuiva care înseamnă mult pentru voi.

O să vă bucurați de suportul unor oameni care vin cu brațele deschise spre voi și o să puteți avea succes împreună.

Horoscop 16 martie 2023 - LEU

Cineva la care visați de multă vreme vă caută și chiar e șansa voastră de a fi fericiți, totul e să exersați acomodarea, ca să fie o relație pe termen lung.

Se poate să fie o perioadă încărcată la serviciu și o să vă descurcați, o să luați, poate și bani mai mulți.

O să faceți rost de niște bani și veți rezolva unele chestiuni legate de familie. Poate v-au rugat copiii ceva.

Horoscop 16 martie 2023 - FECIOARĂ

O să vă îngrijiți mai mult de familie și o să vă ocupați de sănătate și de restul treburilor, ca să le fie mai ușor alor voștri. Poate faceți aprovizionarea.

O să scoateți din banii puși deoparte să luați lucruri noi pentru casă să reamenajați interiorul pentru sărbători.

Se poate să vi se aprobe un împrumut și să luați lucruri noi, ca să vă puneți casa la punct sau poate vreți să vă luați o mașină nouă.

Horoscop 16 martie 2023 - BALANȚĂ

Se poate să primiti ok-ul pentru un job sau pentru o funcție, munca voastră o să fie, în sfârșit apreciata și o să aveți o stare de spirit mult mai bună.

E posibil să vă pice cu tronc cineva și să începeți o relație care să fie exact ce vă doriți.

V-ați putea găsi și voi pe cineva cu care să împărțiți bune și rele ca să scăpați de singurătate, asta dacă v-ați hotărât.

Horoscop 16 martie 2023 - SCORPION

E posibil să aveți o stare de spirit deosebită și să trăiți momentul de fascinație, poate în timpul unui spectacol sau e un eveniment - vă căsătoriți.

O să luați niște bani și o să le faceți mici surprize alor voștri, ca să mai condimentați puțin atmosfera, să vă destindeți.

Se pare că va trebui să vă ocupați și de casă. I-a venit și ei rândul și poate începeți o renovare sau măcar o mică reamenajare interioară, așa înainte de Paște.

Horoscop 16 martie 2023 - SĂGETĂTOR

O să vreți să le împliniți o dorință alor voștri și să vă duceți în weekend pe undeva că să vă relaxați, să respirați alt aer, să vă revigorați.

O confirmare că vi se vor plăti niște bani pe care i-ați cerut mai demult și vă puteți mișca în voie, că o să dispuneți de niște bani.

Voi sunteți inventivi, întreprinzători și nu o să lăsați să vă scape vreo ocazie de a lucra și în paralel, ca să faceți rost de mai mulți bani.

Horoscop 16 martie 2023 - CAPRICORN

Se poate să renunțați la un contract în favoarea altuia și să începeți un maraton profesional că o să fie mult de muncă.

O sumă de bani, o șansă de promovare, poate o să fiți puși într-o postură de șef, că ați reușit să vă dovediți valoarea.

Pe voi vă caută cineva care vrea să lucrați la un proiect sau să renunțați la actualul serviciu, să vă duceți la o altă lucrare.

Horoscop 16 martie 2023 - VĂRSĂTOR

O să vă contacteze cineva care vrea să puneți umărul la un proiect care v-ar aduce un plus de popularitate și bani, după o perioadă de eforturi susținute.

O să fiți invitați să împărtășiți din experiența voastră, ca să le ridicați nivelul profesional unor tineri.

Se poate să primiți o invitație de onoare pe undeva, poate e o gală unde sunteți invitați, poate să țineți vreun speech acolo, ca să deveniți o voce.

Articol recomandat de sport.ro
Remarca ungurilor după România - Belgia 0-2
Remarca ungurilor după România - Belgia 0-2
Citește și...
Horoscop 23 iunie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se poate face o ofertă de afaceri greu de refuzat
Horoscop 23 iunie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se poate face o ofertă de afaceri greu de refuzat

Horoscop 23 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu vești bune. O să luăm pulsul orașului, al cartierului, putem să ne plimbăm și prin împrejurimi și să întreținem, la cald, relațiile cu cei care contează pentru noi.

Horoscop 22 iunie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu multe evenimente pentru zodii
Horoscop 22 iunie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu multe evenimente pentru zodii

Horosocp 22 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Lună Plină, cu stare bună. O să avem chef de plimbare, de distracție și o să profităm la maximum de inițiativele pe la diverse evenimente.

Horoscop 21 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie pentru care pot începe schimbări majore astăzi
Horoscop 21 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie pentru care pot începe schimbări majore astăzi

Horoscop 21 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu de toate. O să ne putem deplasa cu ușurință, o să ne alegem cu grijă prietenii, care să ne însoțească în escapadele turistice și o să ne simțim în elementul nostru.

Recomandări
Belgia - România 2-0. Învinși de o forță a fotbalului, jucăm calificarea în optimile EURO 2024 în meciul cu Slovacia
Belgia - România 2-0. Învinși de o forță a fotbalului, jucăm calificarea în optimile EURO 2024 în meciul cu Slovacia

Belgia a învins România cu 2-0 la Koln, într-un meci din cadrul Grupei E de la EURO 2024. Partida a fost transmisă în direct de PRO TV și VOYO.

Cât cărbune mai produce România. Date oficiale de la INS
Cât cărbune mai produce România. Date oficiale de la INS

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele patru luni ale acestui an, 634.000 tone echivalent petrol, fiind cu 18,6% mai mică (minus 145.000 tep) faţă de cea din perioada similară din 2023, conform datelor INS.

Trei săptămâni de la tragedia din Natisone. Căutările pentru găsirea lui Cristian continuă doar cu unități canine
Trei săptămâni de la tragedia din Natisone. Căutările pentru găsirea lui Cristian continuă doar cu unități canine

Căutările pentru găsirea lui Cristian Molnar, în vârstă de 25, luat de apele râului Natisone la 31 mai, continuă, însă deocamdată doar cu unităţi canine pentru căutări.