Horoscop 16 decembrie 2023, cu Neti Sandu. O zodie se poate vedea cu cineva care vine de departe

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 16 decembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de bilanț sufletesc. Mai avem puțin la dispoziție ca să refacem o relație de cuplu, de prietenie sau colegială, și o să intrăm cu totul în atmosfera sărbătorilor.

Vibrația zilei este 7 și o să ne bucurăm de darurile pe care le putem oferi celor dragi.

Horoscop 16 decembrie 2023 - SĂGETĂTOR

Se poate să dați o raită pe la magazine și să vă uitați după lucrurile care știți că le plac celor dragi. O să vă socotiți banii să vă ajungă pentru toate cele.

Surprizele se țin lanț și o să faceți și treabă, o să vă întâlniți cu diverse persoane care o să vă aducă zâmbetul pe buze.

Horoscop 16 decembrie 2023 - CAPRICORN

O să scoateți niște bani din buzunar să luați ce aveți nevoie pentru o tratatie, dacă îi chemați pe la voi pe prieteni, și o să vă simțiți relaxați, eliberați de greutăți.

Citește și
Cât de bogată e Gabriela Firea. Fără a avea pe numele său vreun teren sau casă, ea are această sumă în conturi

Poate nu vă este clar încă cine, rude sau cu cine o să petreceți Crăciunul, Anul Nou, și urmează să aflați că este cineva care vă iubește.

Horoscop 16 decembrie 2023 - VĂRSĂTOR

Le-ați fi promis ba unora, ba altora, că o să vă vedeți și o să vă faceți programul în funcție de preferințe, că poate nu o să aveți timp pentru toată lumea.

Poate sosește comanda de mobilier pe care l-ați comandat să aducă un plus de culoare și prospețime la voi acasă.

Horoscop 16 decembrie 2023 - PEȘTI

Poate plecați împreună cu grupul pe undeva ca să vă destindeți un pic, poate faceți o vizionare să vedeți cum arată locul de cazare din vacanța de sărbători.

Poate ajungeți, în sfârșit, acolo unde v-ați dorit mai de mult și o să vă refaceți potențialul, să începeți anul cu forțe proaspete.

Horoscop 16 decembrie 2023 - BERBEC

Ați putea da o fugă prin țară, pe undeva, ca să vă întâlniți cu prietenii care vă-au dus dorul și poate puneți la cale o petrecere de Crăciun sau de Anul Nou.

Poate o să treceți în revistă niște târguri, expoziții ca să vă hrăniți și sufletește și să aveți resurse pentru ultimele zile ale acestui an.

Horoscop 16 decembrie 2023 - TAUR

Aveți obiective mari și trebuie să vă adunați toate resursele să vă achitați întâi de toate de toate obligațiile și după aceea să dați drumul proiectelor noi.

Poate se organizează o gală de sfârșit de an și o să luați și un premiu, o să primiți aplauze la scenă deschisă.

Horoscop 16 decembrie 2023 - GEMENI

O să puteți recupera o relație care se cam răcise și o să vă puteți bucura de sărbători, că puteți fi împreună cu familia, cu prietenii, și că veți călători, ca să vă relaxați.

Vă reușesc inițiativele de a-i mobiliza pe cei dragi să ieșiți afară, poate ajungeți pe la un târg de Crăciun sau la plimbare pur și simplu.

Horoscop 16 decembrie 2023 - RAC

Poate îi strângeți pe cei dragi în jurul unei mese, poate doar la cafea, ca să puneți la punct detaliile întâlnirii de Crăciun, să știți ce are fiecare de făcut.

Sunt lucruri importante de vorbit între patru ochi cu ființa iubită și o să ajungeți și la niște concluzii.

Horoscop 16 decembrie 2023 - LEU

O veste bună de la cineva care zicea că nu poate veni de sărbători, dar, ca printr-o minune, o să ajungă totuși, că își dorește foarte mult să fie împreună.

Ați putea repara o relație amicală și să refaceți grupul de altădată de prieteni și poate vă veți întâlni mai des în perioada asta că aveți zile libere.

Horoscop 16 decembrie 2023 - FECIOARĂ

Este cineva care vrea să fieți împreună și dacă există și la voi disponibilitate sufletească o să vă încumetați la o relație în care fiecare să contribuie cu ce are mai bun.

O să primiți un semn de viață de la cineva pe care-l vreți în viața voastră și o să fie, acum, de sărbători, un bun prilej să vă evaluați sentimentele

Horoscop 16 decembrie 2023 - BALANȚĂ

Se strânge gașca de prieteni și dați o raită prin împrejurimi sau ajungeți chiar mai devreme, prin țară, ca să vă bucurați de oameni, de peisaje.

Vi se oferă șansa de a viziona un spectacol sau să plecați într-o excursie și să revedeți niște oameni dragi.

Horoscop 16 decembrie 2023 - SCORPION

O să vă puteți vedea cu cineva care vine de departe și o să puteți face cumva să petreceți câteva zile împreună până de Crăciun poate.

Este o festivitate la care s-ar putea să vă faceți timp să ajungeți ca să vă încărcați bateriile pentru efortul ultimelor zile de muncă.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Starul de 17 ani al lui Real Madrid vrea să devină tată. Cum arată partenera de 21 de ani a fotbalistului brazilian
FOTO Starul de 17 ani al lui Real Madrid vrea să devină tată. Cum arată partenera de 21 de ani a fotbalistului brazilian
Citește și...
Horoscop 9 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pe care o caută cineva care vine cu vești bune
Horoscop 9 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pe care o caută cineva care vine cu vești bune

Horoscop 9 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușita. O să ne adunăm resursele să facem treburi de cea mai bună calitate și să ne oferim șansa de a fi cei mai buni în tot ce facem.

Horoscop 8 mai 2024, cu Neti Sandu. Cine ia contact cu o persoană cu care ar putea începe o relație
Horoscop 8 mai 2024, cu Neti Sandu. Cine ia contact cu o persoană cu care ar putea începe o relație

Horoscop 8 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la ȘtirileProTV. Lună Nouă, cu reușite. O să ne socotim banii să vedem cum stăm cu capitolul finanțe, ca să știm dacă ne permitem niște lucruri, sau nu acum, c-au fost deja, multe cheltuieli.

Horoscop 7 mai 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie e posibil să apară o surpriză, să aterizeze omul visurilor
Horoscop 7 mai 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie e posibil să apară o surpriză, să aterizeze omul visurilor

Horoscop 7 mai, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Surprizele se țin lanț, mai avem multe de oferit și de primit și o să fie o bucurie continuă.  

Recomandări
Teroare în Rusia. Forțele ucrainene lovesc puternic teritoriul țării lui Putin. Ținta vizată de armata Kievului
Teroare în Rusia. Forțele ucrainene lovesc puternic teritoriul țării lui Putin. Ținta vizată de armata Kievului

Opt persoane au fost rănite, iar zeci de clădiri rezidențiale și mașini au fost avariate în Belgorod, în urma unui atac aerian lansat de forțele ucrainene în noaptea de miercuri spre joi, a anunțat guvernatorul regiunii ruse, informează Reuters.

"E la fel ca în Bangladesh!". Furtunile violente de primăvară au făcut prăpăd în România. Situație complicată în Timișoara

Furtunile violente de primăvară au măturat România de la est la vest. O ploaie torențială a transformat străzile unui cartier din Timișoara în adevărate lacuri.

"I-am spus lui Bibi!". Biden anunță o reacție dură a SUA în cazul în care Israelul va lansa o ofensivă majoră în Rafah

Președintele SUA, Joe Biden, a avertizat miercuri, pentru prima dată, că "nu va livra" anumite arme Israelului, în special "obuze de artilerie", în cazul unei ofensive majore la Rafah, relatează AFP şi Reuters.