Horoscop 13 decembrie 2018. Un răspuns favorabil pe plan profesional pentru această zodie


Ultimul update: Joi 13 Decembrie 2018 09:33
Data publicarii: Joi 13 Decembrie 2018 07:36
Categorie: Horoscop

O să ne ghidăm după inspiraţie ca să alegem un traseu de vacanţă, fie şi de-o zi, în weekend sau de sărbători, să-i facem fericiţi pe cei dragi.

Vibraţia zilei este 4 şi o să le facem o surpriză alor noştri, să le facem viaţa frumoasă.

SĂGETĂTOR: E cineva care vrea să petreceţi sărbătorile împreună, poate plecaţi din ţară, c-aţi rezervat pe undeva o cameră, o vilă, să vă relaxaţi. O să vă puneţi casa la punct, vă luaţi şi ceva mobilă, aparatură electrocasnică, poate şi ceva de design interior ca să aveţi şi un confort vizual.

CAPRICORN: Se poate să alocaţi o sumă considerabilă maşinii care trebuie dusă la reparat, sau schimbată urgent. Bani şi cheltuieli simultan, alternativ, e un trafic intens la cont şi o să reglaţi situaţia financiară să nu treceţi cu restanțe în noul an, decât dacă chiar n-o să se poată altfel.

VĂRSĂTOR: Vine cineva şi vă ridică moralul, poate are şi un cadou pentru voi, e ceva care o să dea refresh stării voastre afective. Noutăţi de toate felurile la voi, o să aflaţi cine vă invită pe la evenimente, ce se-ntâmplă în sfera afacerii şi ce se vrea de la voi şi la job şi în particular.

PEŞTI: O să vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni care cred în calităţile voastre şi or să vă sprijine în toate demersurile pe care le-aveţi de făcut. Apar nişte răscoliri interioare la voi, poate v-oţi fi propus să faceţi nişte lucruri, dar n-aţi apucat, sau nu v-au ieşit aşa cum aţi visat şi nu vă lăsaţi păgubaşi - o să mai încercaţi.

BERBEC: Se poate să primiţi un răspuns favorabil de la un juriu, c-aţi luat un examen, c-aţi absolvit nişte cursuri. Poate aflaţi la un telefon când şi unde o să vă-ntâlniţi cu cineva care vrea să petreceţi un weekend împreună sau sărbătorile, vacanţa de iarnă.

TAUR: O să vă vedeţi mai des cu prietenele, vă puteţi şi ajuta, reciproc şi să lucraţi cu mai multă tragere de inimă, c-aveţi nevoie de asta pentru un confort emoţional. E un reviriment în sfera afectivă şi poate reveni cu gânduri de împăcare cineva care plecase de ceva timp şi, cu lecția-nvățată o să puteţi convieţui în pace şi bună înţelegere.

GEMENI: Un partener de cuplu pe gustul vostru e deja în cărţi şi o să faceţi casă bună în curând, e an bun de mariaj. Se poate să apară situaţii pe care să nu le fi luat în calcul şi o să vă cam stoarcă de energie toată povestea, dar se va lăsa cu succes la final.

RAC: O să recuperaţi nişte bani şi să vă ocupaţi şi de sănătate, să fiţi buni, zdraveni de sărbători. Aţi aranjat deja detaliile unei excursii de sărbători, poate-ati şi achitat sejurul şi o să vă drămuiţi în aşa fel banii încât să v-ajungă pentru toate cheltuielile.

LEU: O s-aveţi de plătit un echipament, fie pentru sala de sport, fie pentru casă, e ceva care s-o fi defectat şi-l înlocuiţi. O să vă contacteze cineva care vrea să începeţi o colaborare şi să vă implicaţi cu totul în ce-aveţi de făcut în cadrul acestui proiect, să iasă ceva clasa-ntâi.

FECIOARĂ: Poate vă mai ajută cineva la treabă, acasă, o să vă fie mai uşor şi cu rata de la bancă, să vă rămână bani pentru cadouri. O să vă luptaţi până-n ultima zi a anului să luaţi o aprobare, să faceţi o achiziţie, o vânzare-cumpărare să vă asiguraţi că lucrurile pe care vi le doreaţi se vor întâmpla.

BALANŢĂ: Un semn de viaţă, de dor, din partea cuiva care n-ar mai vrea să lipsească din casa voastră şi faceţi cumva să fiţi împreună. Se pare c-o să-i adunaţi pe toţi ai voştri de sărbători, să fiţi împreună, nu care-ncotro, aşa cum s-a mai întâmplat în anii precedenţi şi o să lansaţi invitaţia.

SCORPION: O să vină cineva în vizită diseară şi poate fi o cină romantică în doi, dacă sunteţi la începutul unei relaţii. E posibil să vă ia cu asalt o dragoste cu năbădăi şi să n-aveţi timp să vă dezmeticiţi, poate şi pentru c-o să vă fie prea bine ca să-i ieşiţi din starea de vrajă.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Horoscop 12 decembrie 2018. Primă de Crăciun extrem de consistentă pentru nativii acestei zodii
Horoscop 12 decembrie 2018. Primă de Crăciun extrem de consistentă pentru nativii acestei zodii
Horoscop 11 decembrie 2018. Oportunități mari în afaceri pentru nativii acestei zodii
Horoscop 11 decembrie 2018. Oportunități mari în afaceri pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 decembrie 2018. Zodia care își face azi ordine în viața sentimentală
Horoscop 10 decembrie 2018. Zodia care își face azi ordine în viața sentimentală
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop 13 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu.
Horoscop 13 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii au parte de surprize
Horoscop 12 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii au satisfacții materiale
Horoscop 11 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii au cheltuieli neprevăzute
Horoscop 10 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Taurii au cheltuieli suplimentare
Horoscop 9 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii au o zi bănoasă
Horoscop 8 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele vor avea relaxare financiară
Horoscop 2 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Surprize plăcute pentru Săgetător
Horoscop 7 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii câștigă bani din afaceri
Horoscop 6 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii își pot întâlni perechea
Horoscop 5 octombrie 2019. „Peștii” ar putea primi un cadou de la persoana iubită
Horoscop 4 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele fac rost de bani
Horoscop 3 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii primesc vești bune
Horoscop 2 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Surprize plăcute pentru Săgetător