Horoscop 13 aprilie 2018. Gemenii se confruntă cu probleme de sănătate

Ultimul update: Vineri 13 Aprilie 2018 11:42
Data publicarii: Vineri 13 Aprilie 2018 07:21
Categorie: Horoscop

Starea de spirit o să fie una bună, o să visăm frumos şi pe aşa o vibraţie înaltă o să facem în aşa fel încât visele să se împlinească.

Vibraţia zilei este 4 şi o să consolidăm relaţiile de familie.

BERBEC: Poate-o să plecaţi, în sfârşit, acolo unde v-aţi propus luna trecută şi o să le faceţi o vizită şi unor prieteni. O să faceţi nişte schimbări în viaţa voastră, vă pregătiţi de o relansare, veţi lucra altceva şi poate vă perfecţionaţi într-un domeniu, începeţi nişte cursuri, o specializare.

TAUR: Se pare c-o să comunicaţi mult mai bine cu anturajul, o să faceţi echipă bună şi la treabă şi la distracţie, dac-aveți şi alte preocupări comune. Cu partenerul de cuplu o s-aveţi nişte lucruri de pus la punct ca să vă meargă şi mai bine în relaţie, să lăsaţi deoparte conflictele şi seria de reproşuri.

GEMENI: Poate o să luaţi în serios recomandările medicilor şi să vă odihniţi, să alegeţi o variantă de relaş pentru sfârşitul ăsta de săptămână. Vă pregătiţi de o escapadă turistică, vă invită cineva să-i faceţi o vizită în alt oraş şi o să profitaţi de ocazie să treceţi şi pe la vreuna dintre rude care v-aşteaptă de multă vreme.

Horoscop 11 aprilie 2018. Zodia care astăzi are noroc la bani

RAC: E cineva foarte insistent care vrea să fiţi împreună şi o să vă invite în oraş, o să vă facă daruri şi poate vă-nduplecați, o să fie convingătoare persoană. Se poate să vi se propună un post mai bine plătit , dar şi cu ceva inconveniente şi va sfatuți cu ai voştri, vedeţi ce zic şi daţi răspunsul de luni încolo.

LEU: Or să vină bani parcă pe altă filieră decât de la serviciu şi o să umpleţi nişte goluri, vă cumpăraţi lucruri la care visaţi cine ştie de când. Poate găsiţi bilete de vacanţă la preţ redus şi o să le luaţi ca să plecaţi la vară pe undeva în doi, cu familia, cum vă e mai bine.

FECIOARĂ: O să vă ia prin surprindere invitaţia în oraş şi poate o să aflaţi noutăţi care vizează relaţia, poate vă căsătoriţi. Vă cheamă la o discuţie, o negociere cineva care se bazează pe voi şi o să spuneţi care vă sunt pretenţiile şi în funcţie de ce vi se oferă o să acceptaţi sau nu.

BALANŢĂ: Se pare c-o să primiţi un răspuns afirmativ la cererea depusă în cabinetul şefilor, sau la bancă, să primiţi un împrumut de acolo. Poate-o să-i spuneţi ce-aveţi pe suflet fiinţei iubite, o să deblocaţi comunicarea şi o să fie armonie în relaţie, aşa cum vă doriţi, să nu rămâneţi în aer.

SCORPION: Relaţia de cuplu poate deveni şi mai sudată dacă vă faceţi confesiuni, ieşiţi mai des în doi, vă faceţi program comun să fiţi o echipă. Or să vă susţină nişte persoane apropiate şi o să scăpaţi de stres, de grijile care ţin şi de profesie şi de viaţă de familie, dar mai ales de sănătate.

SĂGETĂTOR: Lucrurile nespuse din relaţia de cuplu trebuie scoase rapid, să vă eliberaţi, să puteţi merge mai departe. Aţi putea face rost de nişte bani pe care să-i ţineţi de buzunar dacă plecaţi pe undeva, în weekend, sau poate plănuiţi o vacanţă peste mări şi țări, în stilul vostru.

CAPRICORN: Se poate să fi ajuns la un grad avansat de oboseală şi e bine să vă luaţi un răgaz, să vă mai şi destindeţi, vă duceţi la spa, într-o excursie. Poate vă interesaţi de o locuinţă nouă, de o maşină, chiar şi la mâna a două dacă va trebui neapărat şi n-aveţi de una nou-nouţă şi începeţi căutarea.

VĂRSĂTOR: Poate va trebui să faceţi nişte drumuri în plus să adunaţi actele pe care le-aţi dus la semnat cu mult timp în urmă, să legalizaţi o situaţie. Se poate să primiţi nişte bani despre care nu ştiaţi nimic şi să vă hotărâţi s-o luaţi din loc, să plecaţi într-o staţiune turistică, să vă distraţi, cu prietenii.

PEŞTI: Vă scoate cineva în oraş, poate a rezervat o masă la un restaurant, sau are o invitaţie pentru două persoane la spectacol, la un concert. Or să vă ia prin surprindere unele veşti, poate o să luaţi nişte bani, vi se pun la dispoziţie nişte lucruri care v-ar da o altă deschidere profesională, şi nu numai!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 12 aprilie 2018. Câștiguri în plus și schimbări pe plan profesional pentru această zodie

Horoscop 12 aprilie 2018. Câștiguri în plus și schimbări pe plan profesional pentru această zodie

horoscop

Horoscop 23 aprilie 2018. Zi bună în afaceri pentru balanțe. E timpul să cereți o primă

Horoscop 22 aprilie 2018. Zodia care își va întâlni sufletul pereche

Horoscop 21 aprilie 2018. Zodia afectată de pierderi de bani semnificative

Horoscop 20 aprilie 2018. Zodia care s-ar putea muta într-o casă nouă

Horoscop 19 aprilie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani

Horoscop 18 aprilie 2018. Zodia care va avansa în carieră

Horoscop

Horoscop 17 aprilie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Horoscop 16 aprilie 2018. Zodia care trebuie să aibă grijă la bani

Horoscop 15 aprilie 2018. Zodia care își reface viața sentimentală

Horoscop 14 aprilie 2018. Zodia care va primi un cadou

Horoscop 13 aprilie 2018. Gemenii se confruntă cu probleme de sănătate

Horoscop 12 aprilie 2018. Câștiguri în plus și schimbări pe plan profesional pentru această zodie